JD Community
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 14.04.2012, 15:38
djmakinera djmakinera is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2010
Posts: 3,010
Default JDownloader 2 Beta

Utwórz podfoldery uwzględniając nazwy pakietów

Jak ustawić to w Jdownloader 2 beta


Proszę napisać (wyłumaczyć po polsku) funkcje "Packagizer"

Last edited by djmakinera; 14.04.2012 at 15:46.
Reply With Quote
  #2  
Old 14.04.2012, 15:57
editestowy's Avatar
editestowy editestowy is offline
Thou shalt not steal.
 
Join Date: May 2009
Location: PL
Posts: 2,531
Default

Packagizer -> utwórz nową regułę i w niej zaznacz "Download directory", w okienku obok prawym klawiszem wybierz: "Dynamic variables" -> "Packagename".
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Clipboard01.jpg
Views:	419
Size:	168.0 KB
ID:	3217  
__________________
---------------------

Poradnik użytkownika jD - najczęściej spotykane problemy

Instalatory JD2 dla Windows:
Wersje WebInstaller - samodzielnie określające jaką wersję Javy i aplikacji
mają zainstalować (32/64 bit):
http://board.jdownloader.org/showpos...61&postcount=1

lub dla Windows:
wersja 32-bitowa
wersja 64-bitowa
Reply With Quote
  #3  
Old 14.04.2012, 16:18
djmakinera djmakinera is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2010
Posts: 3,010
Default

To wciąż nie jest to samo co w JD Stable i Nightly.

Pokazuje np. 12845

zamiast np. 12845_19836
Reply With Quote
  #4  
Old 14.04.2012, 17:29
editestowy's Avatar
editestowy editestowy is offline
Thou shalt not steal.
 
Join Date: May 2009
Location: PL
Posts: 2,531
Default

No ale co nie działa?
Wg mnie działa zgodnie z oczekiwaniem - tworzony jest podkatalog zgodnie z nazwą pakietu:
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	test.jpg
Views:	244
Size:	173.1 KB
ID:	3218  
__________________
---------------------

Poradnik użytkownika jD - najczęściej spotykane problemy

Instalatory JD2 dla Windows:
Wersje WebInstaller - samodzielnie określające jaką wersję Javy i aplikacji
mają zainstalować (32/64 bit):
http://board.jdownloader.org/showpos...61&postcount=1

lub dla Windows:
wersja 32-bitowa
wersja 64-bitowa
Reply With Quote
  #5  
Old 14.04.2012, 17:58
djmakinera djmakinera is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2010
Posts: 3,010
Default

Być może tak ale w przypadku pakietów w VK brakuje pełnych numerów pakietu. Jest tylko jeden.
Czyli:
przykład
10000_10001

Na czerowno zaznaczone te które brakuje końcówek

Przykład:
vk,com/album10000_10001
więc powinno być 10000_10001
a JD pokazuje tylko 10000

Last edited by djmakinera; 16.04.2012 at 13:00.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 10:01.
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.