|
|
|||
|
|||
|
Niestety, (to nie wina mstawicka) w wersji nightly program po włączeniu sprawdza pluginy i jeśli jakiś plik został podmieniony to JD ściąga oryginalny plik z serwera i znowu zamienia na ten co nie działa, więc zawsze jak wyłączycie JD to trzeba ten plik od mstawicka podmieniać na nowo.
|
|
|
|||
|
|||
|
Dobrze wiedzieć :D
|
|
|
|||
|
|||
|
u mnie dzialajacy hf z jD dla premium bez zadnego zmieniania.
premium-hotfile.pl ->screeny. |
|
|
|||
|
|||
|
Tylko,ze przez proxy zamula
|
|
|
|||
|
|||
|
kiedy premium userzy beda mogli sciagac z hotfile.com?
|
|
|
|||
|
|||
|
ty mstawick
|
|
|
|||
|
|||
|
a konto premium tez wam dziala??? :(( bo u mnie nie :( tzn. na chwile sie zalacza :(
|
|
|
|||
|
|||
|
a u mnie dziala
;d bo w koncu samemu sie szukalo rozwiazania a nie czekalo na jD
|
|
|
|||
|
|||
|
Rozwiązanie chyba jest bardzo proste. Trzeba zmienić jedną linijkę w proceduże "fetchAccountInfo"
linia 78 account.setValid(false); powinna wyglądać account.setValid(true); Błąd polegna na tym że inaczej wygląda strona logowania **** External Links are only visible to supporters **** a inaczej **** External Links are only visible to supporters **** W wersji polskiej brak jest na stronie informacji "Until......." o okresie ważności konta. Program szuka tej linii i nie może jej znaleźć. Skąd mogę wziąć żródła wszystkich potrzebnych bibliotek żeby to skompilować? |
|
|
|||
|
|||
|
Bezpieczniej byłoby chyba dodać obsługę dla polskiej strony - mniej więcej obsługe podobną jiaz dodał dla konta free:
if (filesize == null) { /* polish users get this */ filesize = br.getRegex("Downloading:</strong>.*?span.*?strong>(.*?)<").getMatch(0); Czy na stronie jest jakiś odpowiednik angielskiej informacji "Until......." o okresie ważności konta (tyle, że po polsku?). Gdyby był to możnaby dodać wyszukiwanie tego wyrażenia i dopiero jak tego nie znajdzie wywalać się z błędem
|
|
|
|||
|
|||
|
Dodano wirtualna date waznosci konta i zabezpieczenia co do wyswietlenia strony login.php przed i po zalogowaniu
/dl/25412527/d51ff58/HotFileCom.zip.html Jak koś sie interesuje tematem to wie co z nią zrobić. |
|
|
|||
|
|||
|
O co chodzi mogl by ktos wyjasnic bardziej szczegolowo? Mam premium na HF wykupilem na miesiac i nie moge pobierac przez JD. :(
|
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
![]() 1. Wtyczkę należy pobrać z "http://pl.hotfile.com/dl/25412527/d51ff58/HotFileCom.zip.html". 2. Wyłączyć jD. 3. Wrzucić do katalogu pluginów (domyślnie "c:\Program Files\JDownloader\jd\plugins\hoster\"). 4. Uruchomić jD. Uwaga - uruchomienie updejtu może przywrócić poprzednią wersję wtyczki. Wtyczka jest tymczasowym rozwiązaniem ustawiającym "wirtualną" ważność konta premium na "2222-11-22 00:00:00" - dzięki czemu "weryfikacja" konta powinna przejść poprawnie - istotne dla użytkowników premium, użytkownicy free nie muszą instalować ![]() Dzięki aaddaamm za pomysł - nadal czekamy na poprawkę, ze strony developerów jD
|
|
|
|||
|
|||
|
czy wam też z premium pobiera 5-10 kb/s ?
|
|
|
|||
|
|||
|
Ok działa. A sciaga sie tak jak mowisz pare kilo no ale lepsze to niz nic. Zobaczymy może w nocy bedzie lepiej ;-)
|
|
|
|||
|
|||
|
Wielkie dzieki za wtyczke
Pozdro
|
|
|
|||
|
|||
|
Niestety, po przypadkowej aktualizacji jD wyżej opisany opis upadł. Nie znam się, ale z tego co widzę, to podmieniany plik sam pierwotnie wraca do starej wersji. Komu zależy na tym, ażeby utrudniać życie polskim userom premium hotfile?
:( |
|
|
|||
|
|||
|
Po aktualizacji to już nie trzeba podmieniać, bo nowa wtyczka działa dobrze.
|
|
|
|||
|
|||
|
Zainstalowałem od podstaw jD. Dodałem konto premium ponownie... wyświetla invalid account. Przez www śmiga jak trzeba. Przez jD nie.
|
|
|
|||
|
|||
|
Mój błąd, bo nie wziąłem pod uwagę konta premium. Chyba nikomu nie zależy żeby utrudniać nam życie, tylko że chyba najwięcej osób ściąga pliki z hotfile właśnie z Polski, więc wybrali nas do testowania. W przyszłości też inne kraje będą mieć swoje przekierowania na stronę w ich językach. Inna sprawa że zrobili to niechlujnie i strona jest częściowo po polsku, angielsku i rosyjsku.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|