|
|
||||
|
||||
|
po ostatniej aktualizacji
JD nie chciał się włączyć, wykasowałem zawartość katalogu config i zadziałało teraz mam problem z megaupload, JD nie sciaga, nie pokazuje tez okienka z literkami i cyfrą. wyskakuje licznik czasu 5minut czas sie zmniejsza nic i sie nie sciaga nawet po tym jak dojdzie do zera za pomocą firefoksa sciagam normalnie z MU przy przedostatniej aktualizacji captcha na MU działała tylko pare godzin czy tylko ja mam ten problem? czy może więcej osób? Jak sobie z tym poradzić? i drugie pytanie: Jeżeli mam stałe IP, czy istnieje jakiś sposób zeby ominąć 15 minut czekania na RS? |
|
|
||||
|
||||
|
Z wtyczką Megaupload są ostatnio problemy, ponieważ wielokrotnie serwis wprowadzał zmiany w ostatnim czasie. Pozostaje poczekać na odpowiednią poprawkę.
Pytanie 2: Tylko zdobyć konto Premium... |
|
|
||||
|
||||
|
za rzadko korzystam zeby mi się to opłacało
95% potrzebnych plików znajduję u konkurencji kupować rs premium w praktyce oplaca sie jak sie ma predkosc powyzej 3MB/s (a i tak jest ten dzienny limit) |
|
|
||||
|
||||
|
Nie koniecznie kupować...
Można wygrać lub uzbierać punkty RapidPoints i wymienić je na konto Premium. |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Rapidpoints chyba 12000 tysięcy trzeba uzbierać żebu dostać konto na miesiąc A wracając do Megaupload możesz mi wyjasnic jak obchodzicie czas czekania 25 sekund na Megaupload? po przedostatniej aktualizacji nie było czekania (i to ponad 3 razy pod rząd) Last edited by ubauba20; 03.03.2009 at 14:48. |
|
|
||||
|
||||
|
Czas oczekiwania często nie jest idealnie zaimplementowany przez serwisy hostingowe i są sposoby, by go ominąć. Szukamy takich sposobów wykorzystując możliwe opcje, które mamy do dyspozycji. Nie wszystkie skrypty są doskonałe...
|
|
|
||||
|
||||
|
brawo
|
|
|
||||
|
||||
|
po dzisiejszej aktualzacji [przed chwilą] nie może znaleźć pliku na serwerze MU
pokazuje komunikat: "Plik nie znaleziony" help! edit: już OK ;] Last edited by ubauba20; 06.03.2009 at 23:27. |
|
|
||||
|
||||
|
Czy aktualizacja rozwiązała wszystkie problemy z MU ?
|
|
|
||||
|
||||
|
dalej musze wpisywac 3 literki i cyfre
edit: [czas: 7 marca 2009 godz. 20:00] teraz 2 razy mnie nie spytał o captche zobaczymy jak będzie dalej... edit x2: [czas: pare minut później] znowu muszę wpisywać captche edit x3: [czas. ten sam dzień 22:32] po ostatniej aktualizacji wygląda na to, że zaczął rozpoznawać kod ;] dzięki ;] oby się długo utrzymało Last edited by ubauba20; 07.03.2009 at 22:34. |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|