JD Community
 

 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 07.06.2009, 11:30
kelimes kelimes is offline
Modem User
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 1
Default "Sabit diske yazma yetkisi yok" hatası

Selam arkadaşlar,

Bu yeni sürümü yükledikten sonra boyle bir hata iletisi almaya başladım.şöyleki;
tam indirmenin bitmesine 1 mb falan kalıyor indirme duruyor ve "Sabit diske yazma yetkisi yok" iletisi yazıyor. Çözümü nedir bir sürü yaklaşık 9 gb lik dosyalar yüzde 99 larda kaldı bekliyor. 2 adet Rapidshare.com üyeliğim mevcut.

yardımcı olursanız sevinirim.bu indirmeleri sıfırlamadan nasıl tamamlayabilirim.

Last edited by Freeloader; 07.06.2009 at 19:56.
  #2  
Old 07.06.2009, 12:43
bluemoon072 bluemoon072 is offline
Fibre Channel User
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 129
Default

Quote:
Originally Posted by kelimes View Post
Selam arkadaşlar,

Bu yeni sürümü yükledikten sonra boyle bir hata iletisi almaya başladım.şöyleki;
tam indirmenin bitmesine 1 mb falan kalıyor indirme duruyor ve "Sabit diske yazma yetkisi yok" iletisi yazıyor. Çözümü nedir bir sürü yaklaşık 9 gb lik dosyalar yüzde 99 larda kaldı bekliyor. 2 adet Rapidshare.com üyeliğim mevcut.

yardımcı olursanız sevinirim.bu indirmeleri sıfırlamadan nasıl tamamlayabilirim.
Son sürüm Jd derken hangi sürümü kullanıyorsunuz? Şu anki sürüm 0.5.949

Java nın son sürümünü kullanınız.

Güvenlik duvarı ve antivürüs programlarınızın Javaw.exe nin engellenip engellenmediğini kontrol ediniz.


Yapılandırma-İndirme/Ağ-Genel den indirme ayarlarında bulunan "Dosya/Veri parçaları bağlantı sayısı" değerini 5 ten fazla yapmayınız.


Yapılandırma-İndirme/Ağ-Gelişmiş Ayarlar dan Dosya yazdırma da bulunan "İndirme sırasında sabit diske yaz" seçeneği seçili ise bunu iptal ediniz.

Yapılan değişiklikleri kaydetmeyi unutmayınız.


Linkleri sıfırlamadan tamamlayamazsınız.


Tekrar hata vermesi olasılığına karşın indirme işlemine başlamadan, Yapılandırma-Genel den günlük seviyesini all yapıp değişiklikleri kaydedip programı kapa aç yapınız.

İndirmelere başlayın. Eğer indirmelerinizde hata olacak olursa, günlük menüsünden günlüğü karşıya yükleyi seçerek alacağınız linki konuya ekleyin.

Last edited by Freeloader; 07.06.2009 at 14:33.
Old 07.06.2009, 18:48
maynak00
Message deleted by Freeloader.
  #3  
Old 07.06.2009, 19:20
bluemoon072 bluemoon072 is offline
Fibre Channel User
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 129
Default

Quote:
Originally Posted by maynak00 View Post
0.5.949 versiyonunun linkini download sayfasında bulamadım, nerede acaba bu ?
güncelleme ile alacaksınız.
Old 08.06.2009, 20:46
orion1907
Message deleted by Freeloader.
Old 08.06.2009, 21:24
orion1907
Message deleted by Freeloader.
  #4  
Old 21.06.2009, 14:18
rotmaster rotmaster is offline
Modem User
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 1
Unhappy

Merhaba,

Ayni Hatayı Bende Alıyorum Versiyonum 0.6.193 Bunun için ne yapmalıyım Güncelleştirmelerim tam bu mesajı yazmadan 5 dakika önce güncellerştirdim. Ben bu mesaji yazarken yeni bir sürüm çıkarma olasiliklari bence çok düsük peki neden alıyorum bu hatayı bir bilgisi olan varmi yardimci olabilirmisiniz ?

Last edited by rotmaster; 21.06.2009 at 14:23. Reason: yanlış bildirim düzeltmesi
  #5  
Old 21.06.2009, 16:23
Freeloader's Avatar
Freeloader Freeloader is offline
JDownloader Support (inactive)
 
Join Date: Mar 2009
Location: #jdownloader@freenode.net
Posts: 3,955
Default

Quote:
Originally Posted by rotmaster View Post
Merhaba,

Ayni Hatayı Bende Alıyorum Versiyonum 0.6.193 Bunun için ne yapmalıyım Güncelleştirmelerim tam bu mesajı yazmadan 5 dakika önce güncellerştirdim. Ben bu mesaji yazarken yeni bir sürüm çıkarma olasiliklari bence çok düsük peki neden alıyorum bu hatayı bir bilgisi olan varmi yardimci olabilirmisiniz ?
1.güvenlik duvarından jd ye ve java ya izin vermelisin

2. virüs programlarındaki web scanner/ net tarayıcılar yada güvenlik duvarlarından yine aynı şekilde jD ve javaya izin vermelisin

3.Premium kullanıcı iseniz chunkload/parçayükleme sayısını 4 olarak ayarlayınız.
  #6  
Old 02.07.2009, 15:39
king_of_laz king_of_laz is offline
Modem User
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 3
Default

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
1.güvenlik duvarından jd ye ve java ya izin vermelisin

2. virüs programlarındaki web scanner/ net tarayıcılar yada güvenlik duvarlarından yine aynı şekilde jD ve javaya izin vermelisin

3.Premium kullanıcı iseniz chunkload/parçayükleme sayısını 4 olarak ayarlayınız.
aynı anda sadece 1 download ve parça sayısınıda 4 ayarlayınca sorun kalmıyor,ne zamanki parça sayısını 4 ün üzerine çektim,sabit diske yazma hatası başladı
  #7  
Old 14.09.2009, 23:51
_patron_ _patron_ is offline
Modem User
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 1
Default kesin çözüm

Arkadaşlar sorun kesinlikle nod32 den kaynaklanıyor hem masaüstü bilgisayarımda hemde dizüstü bilgisayarımda nod32 yüklüydü ve bu sıkıntıları yaşıyordum nod32 yi kaldırınca sorun da ortadan kalktı her iki bilgisayarında düzelmesi tesadüf olamaz bence antivirüs olarak nıd 32 kullananlar noddan tamamen kurtulsun sorun çözülecektir. şuan kaspersky kullanıyorum geceden sabaha jdownloader benim yerime dosyaları indiriyor sıkıntı kalmadı. )
  #8  
Old 15.09.2009, 10:59
hatefearsin hatefearsin is offline
JD Alpha
 
Join Date: Aug 2009
Location: istanbul
Posts: 20
Default

asdasdadas bu konu birçok kez işlendi ve sen tutup 7.ayda açılan bu konuya neden yorum yazma gereği duydun ki euheuhe :D
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 06:21.
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.