View Single Post
  #1  
Old 15.01.2010, 14:43
shmizan
Guest
 
Posts: n/a
Default Script for D-Link DIR-615 (firmware 3.02RU)

hey guys! so after a few hours of testing various codes I wrote a script that works for me:
Code:
[[[HSRC]]]
    [[[STEP]]]
        [[[REQUEST]]]
        GET / HTTP/1.1
        Host: %%%routerip%%%
        [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

    [[[STEP]]]
        [[[REQUEST]]]
        POST /login.cgi HTTP/1.1
        Host: %%%routerip%%%
        [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

    [[[STEP]]]
        [[[REQUEST]]]
        POST /pppoe_00_disconnect.cgi HTTP/1.1
        Host: %%%routerip%%%
        [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

[[[/HSRC]]]

One important thing: my router is without a password.
if yours is with a password and the above doesn't work, you should add information like in here:

if that doesn't help try changing to this script.

Code:
[[[HSRC]]]
    [[[STEP]]]
        [[[REQUEST]]]
        GET / HTTP/1.1
        Host: %%%routerip%%%
        [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

    [[[STEP]]]
        [[[REQUEST]]]
        POST /login.cgi HTTP/1.1

html_response_page=login_fail.asp&login_name=YWRtaW4A&login_pass=&graph_id=98c06&login_n=%%%user%%%&log_pass=%%%pass%%%&graph_code=&login=Log+In
        Host: %%%routerip%%%
        [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

    [[[STEP]]]
        [[[REQUEST]]]
        POST /pppoe_00_disconnect.cgi HTTP/1.1
        Host: %%%routerip%%%
        [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

[[[/HSRC]]]
Hope it works for you too!

Last edited by drbits; 01.07.2010 at 07:59.
Reply With Quote