View Single Post
  #1  
Old 23.12.2012, 12:22
Falconer
Guest
 
Posts: n/a
Default Potwierdzenie usunięcia linków/plików z listy

Witam,
Bardzo proszę o informację w następującej kwestii:
Otóż kiedyś usuwając z listy jakieś linki czy też ściągnięte pliki niechcący potwierdziłem monit "nie pytaj ponownie" a teraz chciałbym przywrócić stan w którym za każdym razem przy usuwaniu linków i ściągniętych plików pojawia się okienko z pytaniem o potwierdzenie usunięcia. Niestety nie mogę znaleźć nigdzie w ustawieniach opcji która pozwala rzeczony monit przywrócić.
Bardzo proszę o wskazówkę gdzie tej opcji w programie należy szukać.
Dziękuję z góry i pozdrawiam.
Reply With Quote