JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #4461  
Old 20.07.2021, 21:27
beronz beronz is offline
DSL User
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 39
Default

it's still not possible for me to add youtube account on jd
i follow the instructions about adding the correct password but still i get an error (the account is added as premium, but it keeps stalling on "unknown error"

is it a known issue or do you need a log?
Reply With Quote
  #4462  
Old 21.07.2021, 10:32
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 72,600
Default

@beronz: please use the cookie method, https://support.jdownloader.org/Know...n-instructions
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #4463  
Old 21.07.2021, 16:01
beronz beronz is offline
DSL User
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 39
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
@beronz: please use the cookie method, **External links are only visible to Support Staff**...
i've already done that in the first place, cause JD pops up that method after the "normal" login with my standard login with username\pw.
the error i've listed before is the one that keeps repeating after i've used the cookie method.
Reply With Quote
  #4464  
Old 21.07.2021, 16:08
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 72,600
Default

Can you please create a debug log. Enable Settings->Advanced Settings->Log.debugmodeenabled and restart JDownloader
Wait for issue to happen and then create log, see https://support.jdownloader.org/Know...d-session-logs
and post logId here
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #4465  
Old 22.07.2021, 14:08
beronz beronz is offline
DSL User
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 39
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Can you please create a debug log. Enable Settings->Advanced Settings->Log.debugmodeenabled and restart JDownloader
Wait for issue to happen and then create log, see **External links are only visible to Support Staff**...
and post logId here
22.07.21 14.07.38 <--> 22.07.21 14.08.28 jdlog://5325825302851/

i've added the account before the restarting, if needed i can add the account from scratch after the restart.
Reply With Quote
  #4466  
Old 22.07.2021, 16:00
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 72,600
Default

@beronz: You have to enable debug/restart first, then remove/add the account, wait for issue and then create log. Sorry if that wasn't clear enough
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #4467  
Old 22.07.2021, 16:08
beronz beronz is offline
DSL User
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 39
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
@beronz: You have to enable debug/restart first, then remove/add the account, wait for issue and then create log. Sorry if that wasn't clear enough
no problem, here's the new log

22.07.21 16.07.05 <--> 22.07.21 16.08.29 jdlog://7325825302851/
Reply With Quote
  #4468  
Old 22.07.2021, 19:03
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 72,600
Default

@beronz: something you do wrong with exporting your cookies
Can you try to start incognito/private tab, login at google and then do fresh export?
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #4469  
Old 22.07.2021, 20:55
beronz beronz is offline
DSL User
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 39
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
@beronz: something you do wrong with exporting your cookies
Can you try to start incognito/private tab, login at google and then do fresh export?
BINGO. now the account is recognized and added correctly.
Thanks!
Reply With Quote
  #4470  
Old 23.07.2021, 09:23
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 72,600
Default

@beronz: Thanks for the feedback! wonder why the other export failed. In case it happens again, please report back
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #4471  
Old 31.07.2021, 03:31
rezad rezad is offline
Linkgrabbing Monster
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 83
Default

when I add this video **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** to jdownloader and then try to add more variants for it, jdownloader shows two video for setting I have set for 1080. one it h264 and one in vp9. and it also shows one video for 1920 which is in av1 format.
but all three videos have the same dimensions (resolutions) which is 1920x808.
I have encountered more of this videos but this is the one I remember right now.
this issue doesnt seem to happen with 720 version.
I have downloaded the 3 videos to be sure and they have the same resolution.

why jdownloader shows av1 in 1920 but h264 and vp9 in 1080.
my guess is somehow av1 is checked with its horizontal dimension and the other two are grouped based on vertical.
but then I checked with this video **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** and it has standard 720 and 1080 dimensions but still av1 is placed in 1920 and the other two in 1080 even though all three have the same dimensions as 1920x1080.
Reply With Quote
  #4472  
Old 31.07.2021, 14:58
rezad rezad is offline
Linkgrabbing Monster
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 83
Default

is there anyone to add non-auto-generated subtitle to list of link that are added when adding a youtube link ?
right now if I add subtitle in youtube plugin it always gets a subtitle even when the subtitle is autogenerated.
I want to get the subtitle only when the CC (closed caption) is used.
youtube shows those link in youtube with a cc icon under the video link page.


also if the first part is possible is it also possible to add the subtitle to the video file container (like in mkv?)
Reply With Quote
  #4473  
Old 01.08.2021, 05:05
Onktebong Onktebong is offline
Modem User
 
Join Date: May 2020
Posts: 4
Unhappy Can't download this video

**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

Why?

Thanks.

PS: Windows 10 with updated JDownloader.

Last edited by Onktebong; 01.08.2021 at 10:25.
Reply With Quote
  #4474  
Old 01.08.2021, 10:25
Onktebong Onktebong is offline
Modem User
 
Join Date: May 2020
Posts: 4
Default

PS: It's a regular YT video. I can download other YT videos. When I try to add the link to JDownloader the window turns red and tells me it's found an offline file, although the file isn't offline.
Reply With Quote
  #4475  
Old 02.08.2021, 12:02
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 59,254
Default

Merged YT threads.

@Onktebong
Please wait until we find time to check this.

-psp-
__________________
JD Supporter, Plugin Dev. & Community Manager
JDownloader 2 Setup Download
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
That's true James
Quote:
Originally Posted by James
Die Leute verstehen einfach nicht dass nur weil man mit einer Waffe auch auf Menschen schießen kann dass ein Schützenver​ein kein Ort für Amoklaufide​en ist
Reply With Quote
  #4476  
Old 02.08.2021, 16:23
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 72,600
Default

@Onktebong: bug in age restriction detection. add your google account to Settings->Accounts, via cookie method, see https://support.jdownloader.org/Know...n-instructions
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #4477  
Old 02.08.2021, 16:34
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 72,600
Default

Quote:
Originally Posted by rezad View Post
and then try to add more variants for it, jdownloader shows two video for setting I have set for 1080. one it h264 and one in vp9. and it also shows one video for 1920 which is in av1 format.
but all three videos have the same dimensions (resolutions) which is 1920x808.
I'm sorry but cannot reproduce the issue. Naming/Variant dialog, cannot see any error.
First link has VP9, H264 and AV1 are listed with 1920x808, 1280x538...
where does it show 1080 for you? screenshot?

Quote:
Originally Posted by rezad View Post
and it has standard 720 and 1080 dimensions but still av1 is placed in 1920 and the other two in 1080 even though all three have the same dimensions as 1920x1080.
I'm sorry but cannot reproduce the issue. Naming/Variant dialog, cannot see any error.
Second link has VP9, H264 and AV1 are listed with 1920x1080, 1280x720
where does it show 1920 for you? screenshot?
__________________
JD-Dev & Server-Admin

Last edited by Jiaz; 02.08.2021 at 16:38.
Reply With Quote
  #4478  
Old 02.08.2021, 16:48
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 72,600
Default

Quote:
Originally Posted by rezad View Post
I want to get the subtitle only when the CC (closed caption) is used.
I'm sorry but that's not supported yet
so you just want *real* subtitles and not the auto generated ones?

Quote:
Originally Posted by rezad View Post
also if the first part is possible is it also possible to add the subtitle to the video file container (like in mkv?)
Not yet supported,
Meanwhile you can use Eventscripter, see https://board.jdownloader.org/showthread.php?t=70525 and use script
to embed subtitle after download. you might wanna ask our script master mgpai for help/hints
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #4479  
Old 04.08.2021, 09:20
cavalli1021 cavalli1021 is offline
Baby Loader
 
Join Date: Feb 2019
Location: Henderson, NV
Posts: 6
Default

Have my youtube.com correctly set up in the Account Manager. Fully functional for most YouTube URLs. This link comes up short: **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

The LinkCollector only sees the .jpg, .txt, and .srt files, but not the actual movie itself. Tried multiple things before posting, but no clue what to do next.

System Information:
Operating System - Linux (LINUX 64Bit) (amd64 64Bit)
Java - 1.8.0_301-b09 (64Bit) (headless)
Oracle Corporation - Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM
Heap - 50.85 MB / 79.64 MB / 259.52 MB
Uptime - 00h 20m 45s (startup time: 03.08.21 23:59)

Thanks for the help.
Reply With Quote
  #4480  
Old 04.08.2021, 11:35
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 72,600
Default

@cavalli1021: as far as I can tell the video is DRM protected
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 04:00.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.