JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 31.03.2010, 02:22
Sushi12345
Guest
 
Posts: n/a
Default [Router]Gigaset 604 IL

I got this weird OrangeSmart Box Router and It's not showing in the Router List...

Can someone please give me script to make it auto reconnect to get new IP so I can start downloading my downloads without those annoying 1hour of waiting :( or tell me other way then script to make it work..
Also when I click "Change IP" it say Reconnection failure+it say my reconnect setting are not good or something like that... please help me :(

-Just downloaded JDownloader today and new to all of this X.X-

Thanks in advance :D

Last edited by Sushi12345; 31.03.2010 at 02:29. Reason: Add more info
Reply With Quote
  #2  
Old 31.03.2010, 13:30
remi
Guest
 
Posts: n/a
Default

Please, read router reconnect help pages.

You can also try to search for a script in the forum. Use your router's brand and type as search keys.
Reply With Quote
  #3  
Old 31.03.2010, 13:47
Sushi12345
Guest
 
Posts: n/a
Default

.. Do u think I'd post here for help if I didn't try the router reconnect help pages?
+ I already did search for Gigaset 604 before posting this and nothing about my router showed up on the search only Gigaset 500 series topics...
Reply With Quote
  #4  
Old 01.04.2010, 00:55
drbits's Avatar
drbits drbits is offline
JD English Support (inactive)
 
Join Date: Sep 2009
Location: Physically in Los Angeles, CA, USA
Posts: 4,437
Default

1) Remi is one of the best at helping people. If you are not nice to him, nobody will help you.

2) Did you try the G500 series scripts?

3) Follow the instructions for recording your own script. As it indicates in the instructions, you may have to do this twice.

4) If you cannot change your IP address from your browser, you can ask for more help. There are some experimental approaches available.
__________________
Please, in each Forum, Read the Rules!.Helpful Links. Read before posting.

Last edited by drbits; 01.04.2010 at 18:37.
Reply With Quote
  #5  
Old 01.04.2010, 13:53
remi
Guest
 
Posts: n/a
Cool

Quote:
Originally Posted by Sushi12345 View Post
.. Do u think I'd post here for help if I didn't try the router reconnect help pages?
+ I already did search for Gigaset 604 before posting this and nothing about my router showed up on the search only Gigaset 500 series topics...
How can I know that? Most people don't find these pages. Please, next time just tell us what you did and tried.

@drbits : Please, don't call me a reconnection expert. I've never used that function myself.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 02:00.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.