JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 17.06.2011, 19:29
badgirl
Guest
 
Posts: n/a
Thumbs up Airties RT-205TT|RT-206v4TT|5440|6372 süper betik +

Modemim bozulduğu için AirTies 5440 adsl aldım.. Eskisinin betiği vardı iyi gidiyordu. Şimdiki betiği hiç bir yerde bulamıyorum. Bilen varsa yazabilirse sevinirim...Teşekkürler.

Freeloader tarafından eklenmiştir


Airties RT-205TT
Airties RT-206v4TT
AirTies 5440
Airties Air 6372
airties 5340
Airties Air 5440


(betiği görüntüleyebilmek için spoiler show yazan kutuya tıklayın)

Spoiler:
Code:
[[[HSRC]]]
[[[STEP]]]
[[[REQUEST]]]
POST /cgi-bin/login HTTP/1.1
Host: %%%routerip%%%
Connection: keep-alive
Referer: http://%%%routerip%%%/loginmain.html

redirect=&self=&user=admin&password=%%%pass%%%&gonder=TAMAM
[[[/REQUEST]]]
[[[/STEP]]]

[[[STEP]]]
[[[REQUEST]]]
POST /cgi-bin/webapp HTTP/1.1
Host: %%%routerip%%%
Referer: http://%%%routerip%%%/internet/settings_dsl.html?wan_id=wan-1
<xmlrequest version="1.0.1">
<command inst="pppox-0"><key>apply</key><value/></command>
</xmlrequest>
[[[/REQUEST]]]
[[[/STEP]]]

[[[/HSRC]]]

Last edited by Freeloader; 29.12.2012 at 11:37.
Reply With Quote
  #2  
Old 18.06.2011, 01:38
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

buraya bakın yapamazsanız sohbetten beni bulun

http://board.jdownloader.org/showthread.php?t=3307
Reply With Quote
  #3  
Old 15.11.2011, 19:04
niobe's Avatar
niobe niobe is offline
Junior Loader
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 12
Default

Ne Yazıkki Aynı modemden Bende Aldım Resetlenmiyor meret
Reply With Quote
  #4  
Old 15.11.2011, 20:10
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Selam niobe, sohbetten hallederiz freeloader yaz gelince.
Reply With Quote
  #5  
Old 18.11.2011, 13:32
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

En üstte verdigim betigi deneyin.

Last edited by Freeloader; 06.03.2012 at 03:41.
Reply With Quote
  #6  
Old 19.11.2011, 11:52
niobe's Avatar
niobe niobe is offline
Junior Loader
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 12
Default

benim modem işe yaradı galiba
Reply With Quote
  #7  
Old 19.11.2011, 12:55
sezer97
Guest
 
Posts: n/a
Default airties 5340 tekrar bağlan sorunu

arkadaşlar yeni modem aldım airties 5340 ama tekrar bağlana bastıgım anda sayfa görüntülenemiyor diyip kalıyor arayüzden internet tarayıcısını firefox yapmak istediğimdede IE Wın Default ve Default seçeneklerinden başka seçenek yok tarayıcıyı özel seç diyip firefoxu tanıtıgımdada hiç bir sayfa açılmıyor lütfen yardımcı olunnn
Reply With Quote
  #8  
Old 20.11.2011, 15:04
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

szerin problemini de online halletik.

@niobe evet işe yaradı

Betik çalışıyor

Last edited by Freeloader; 23.04.2012 at 12:18.
Reply With Quote
  #9  
Old 27.12.2011, 01:13
koyugul koyugul is offline
Modem User
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 1
Angry airties 5440 bağlantı hatası

:outch::outch::outch:
kafayı yiyecegim bende airties 5440 tekrar bağlantı ayarı yapmak istedigimde modem var adrese ip girdigimde 192.168.2.1 internet expoprerde localhost:8972/login.html ibare cıkıyor ve tekrar bağlant olmuyor hata nedir veya bana yardımcı olacak bir arkadaº olursa sevinirim
Reply With Quote
  #10  
Old 27.12.2011, 09:45
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

yukarıda vermiş olduğum betiği deneyin, betik çalışıyor. tekrar bağlan ayarlarında Kullanıcı adı ve parola yazan yerlere Modem giriş kullanıcı adınızı ve parolanızı yazın
Reply With Quote
  #11  
Old 02.01.2012, 18:55
olympus
Guest
 
Posts: n/a
Thumbs up Airties 5440 modemimde işe yaradı

Airties Air 5440 modemim için kod bende çalıştı. çok kısa bir sürede otomatik olarak yeniden bağlanabiliyor. çok teşekkür ederim.
Reply With Quote
  #12  
Old 26.02.2012, 15:22
anism
Guest
 
Posts: n/a
Default

Airties RT-206v4TT/AirTies 5440 süper betik +Airties 5340 için de çalışıyor bilgilerinize!
Freeloader sayesinde . Çok tşkler
Reply With Quote
  #13  
Old 22.04.2012, 14:34
musty78
Guest
 
Posts: n/a
Default Airties rt 204

Airties rt 204 betik çalışıyor teşekkürler. (Freeloader'a Teşekkürler)
Reply With Quote
  #14  
Old 10.06.2012, 03:38
RefleX2
Guest
 
Posts: n/a
Default

RT-203 te çalışıyor bağlanma süresi 23 sn.
Reply With Quote
  #15  
Old 14.08.2012, 18:10
atlatma
Guest
 
Posts: n/a
Default

freeloader usta selamlar.
tekrar bağlan betiği yarat yazan yerin altına copy paste yapıyoruz bu betiği yukarıda kullanıcı adı ve şifreyi yazıyoruz başka bşey yapıyormuyuz.
Reply With Quote
  #16  
Old 14.08.2012, 18:11
atlatma
Guest
 
Posts: n/a
Default rt205

freeloader usta selamlar.
tekrar bağlan betiği yarat yazan yerin altına copy paste yapıyoruz bu betiği yukarıda kullanıcı adı ve şifreyi yazıyoruz başka bişey yapıyormuyuz.
Reply With Quote
  #17  
Old 16.08.2012, 21:56
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

hayır başka birşey yapmanıza gerek yok
Reply With Quote
  #18  
Old 17.10.2012, 16:41
Akifff
Guest
 
Posts: n/a
Default

Bu betiği tam olarak nereden indirebilirim? yukarıda var yazıyor ama bulamadım bi türlü... Yardım ederseniz çok sevinirim,, "Airties 5440 için"
Reply With Quote
  #19  
Old 20.10.2012, 06:32
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

betikler spoilerların altında
Reply With Quote
  #20  
Old 04.04.2015, 00:12
airties5341
Guest
 
Posts: n/a
Default

Merhaba,

Bu betik Airties Air5341'de de calisti. Modemi kendim satın almistim, TTNeT veya Superonline tarafindan verilmedi. Bu modem icin betik bulmak biraz zor, internette arayan arkadaslara yardimci olsun diye yaziyorum. 40-45 saniye icerisinde yeni IP adresi aliyor.

Last edited by airties5341; 04.04.2015 at 00:15. Reason: IP adresi alma suresi fikir vermesi acisindan eklendi.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 11:18.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.