JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 15.01.2011, 23:40
Lafnamarsu
Guest
 
Posts: n/a
Default

BTW I noticed that http://jdownloader.org/ is down. Does it have to do something with our problems?
  #22  
Old 15.01.2011, 23:42
fma16
Guest
 
Posts: n/a
Default

Thanks for your messages. The dev team is holding the problem and try to solve it. So, I ask you to don't post more messages which prevents that you have the same problem until we told you to do it. It will be very helpful.

Please wait a message from the devs.
And sorry for the English; I'm a bit tired
  #23  
Old 15.01.2011, 23:50
doomie
Guest
 
Posts: n/a
Default

I have this connecting problem as well but now all the sudden all of my premium accounts say "Free Membership". They all say "Free Membership" no matter if I remove them and add them again.

EDIT: NVM about the "Free Membership" problem. Restoring a backup of JDownloader fixed it.

Until the dev team fixes this issue I suggest everyone use an older version.

Last edited by doomie; 15.01.2011 at 23:57.
  #24  
Old 16.01.2011, 00:00
nik_cad nik_cad is offline
Vacuum Cleaner
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 19
Default

Yes, some accounts like filesonic became invalid. Where can we get an old version?
  #25  
Old 16.01.2011, 00:09
doomie
Guest
 
Posts: n/a
Default

Try one of these hosts:
Code:
**External links are only visible to Support Staff**
Code:
**External links are only visible to Support Staff**
Code:
**External links are only visible to Support Staff**

Last edited by doomie; 16.01.2011 at 00:14.
  #26  
Old 16.01.2011, 00:20
Placebo Placebo is offline
JD Adviser
 
Join Date: May 2009
Location: Liège - Belgium
Posts: 114
Default Strange

For me the only working plugin is Filesonic (Free Dwl) and the others plugins are just staying stuck Connecting.
  #27  
Old 16.01.2011, 00:31
Jo Mateix
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Placebo View Post
For me the only working plugin is Filesonic (Free Dwl) and the others plugins are just staying stuck Connecting.
Did you use Filesonic before? I ask this because for me the only one that works is Data.hu (a very rare one), and this is the first time I use it. All the plugins I used befor are not working right now (Rapidshare, Megaupload, etc... the common ones).
  #28  
Old 16.01.2011, 00:46
Placebo Placebo is offline
JD Adviser
 
Join Date: May 2009
Location: Liège - Belgium
Posts: 114
Default

Quote:
Originally Posted by Jo Mateix View Post
Did you use Filesonic before? I ask this because for me the only one that works is Data.hu (a very rare one), and this is the first time I use it. All the plugins I used befor are not working right now (Rapidshare, Megaupload, etc... the common ones).
Yes I used FS before and it works like before. Oron prompts the recaptcha, I enter it and connects for ever. Hotfile doesn't prompt the recaptcha anymore. Rapidshare, Megaupload, Uploaded nada.
  #29  
Old 16.01.2011, 00:58
plop
Guest
 
Posts: n/a
Default

Yes, I have noticed that oron does at least ask for the captchas unlike fileserve for instance. RS just says "loaded via ******" but doesn't go any further. Well lets hope this gets resolved quickly, mipony is nice but not as complete as JD...
  #30  
Old 16.01.2011, 01:21
plop
Guest
 
Posts: n/a
Default

Guys, it seems fixed, my JD is working again! Hooray.
  #31  
Old 16.01.2011, 01:30
LazarUS
Guest
 
Posts: n/a
Default

Yes its working. But i just used TimeMachine on my iMac (i have backup from tooday morning). After [plop] message i update jDownloader and back to a life.
  #32  
Old 16.01.2011, 01:31
buggsy buggsy is offline
BugMeNot Account
 
Join Date: Mar 2009
Location: everywhere/nowhere
Posts: 1,103
Default

Got the update a few minutes ago, tested it with Freeserve and everything seems to be fine again. Big hugs to the devs!
  #33  
Old 16.01.2011, 01:46
Placebo Placebo is offline
JD Adviser
 
Join Date: May 2009
Location: Liège - Belgium
Posts: 114
Thumbs up Yesss

Solved. JDownloader has the best the fastest reaction once again.

Tx to the Devs.
  #34  
Old 16.01.2011, 02:45
Jo Mateix
Guest
 
Posts: n/a
Default

Yes, it's working again. Thanks!
  #35  
Old 16.01.2011, 06:06
drbits's Avatar
drbits drbits is offline
JD English Support (inactive)
 
Join Date: Sep 2009
Location: Physically in Los Angeles, CA, USA
Posts: 4,437
Thumbs up

!
  #36  
Old 16.01.2011, 13:43
remi
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by IVIagnus View Post
jdownloader is useless atm, cmon man looks like they didn't bother testing this update >:(
There's a test version (Nightly), but obviously, none of the testers has tested the update.

Quote:
Originally Posted by scrumble View Post
Just out of curiosity is there any easy way I can revert back to previous version?
Make backups of your jD folder on a regular basis. When something like this happens, just restore your latest backup and block all jD updates until the problem is solved. First make a backup of your jd\config folder as this folder contains your links and jD settings.

If you don't make backups because you think jD is not that important, you can always download it again (if you didn't keep your previous download), install it and block the updates.
  #37  
Old 16.01.2011, 16:50
dedosoa
Guest
 
Posts: n/a
Default

As i opened the discussion and i have been away since i posted it, thank you all for all your answers and a lot of thanks to JD crew and devs for solvong it.
  #38  
Old 17.01.2011, 16:13
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 48,900
Default

The problem is fixed and everything works fine again

GreeZ pspzockerscene *closed*
__________________

Ad-free installers || Werbefreie Installer
Windows Setup<--JD2 BETA-->Linux Setup x86 || Linux Setup x64 || Mac Setup
-----=>Support Chat<=-----
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
That's true James
Quote:
Originally Posted by James
Die Leute verstehen einfach nicht dass nur weil man mit einer Waffe auch auf Menschen schießen kann dass ein Schützenver​ein kein Ort für Amoklaufide​en ist
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 22:09.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.