JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 08.08.2015, 18:31
caid602
Guest
 
Posts: n/a
Default cannot dl from uploaded via premiumize.me

Hi,

premiumize.me does support uploaded.net again for some time now. But I cannot download from this OCH with jd2 via premiumize.me. Ín contrast, I can download from uploaded via premiumize.me using mypony, so I guess that the problem is somewhere in the jd2-plugin.

Any ideas?

Thanks!!
Reply With Quote
  #2  
Old 08.08.2015, 18:49
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 48,649
Default

Is uploaded not listed as a supported host?
Please post a log.
__________________

Ad-free installers || Werbefreie Installer
Windows Setup<--JD2 BETA-->Linux Setup x86 || Linux Setup x64 || Mac Setup
-----=>Support Chat<=-----
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
That's true James
Quote:
Originally Posted by James
Die Leute verstehen einfach nicht dass nur weil man mit einer Waffe auch auf Menschen schießen kann dass ein Schützenver​ein kein Ort für Amoklaufide​en ist
Reply With Quote
  #3  
Old 08.08.2015, 19:26
caid602
Guest
 
Posts: n/a
Default

Hi pspzockerscene! Here is the log:
08.08.15 19.20.55to08.08.15 19.21.27 jdlog://3145762095341/

Uploaded appears in the list of supported hosts, i.e., in the account manager, when I doubleclick on my premiumize.me entry to open the list of supported hosts, uploaded.to appears in this list.
Reply With Quote
  #4  
Old 08.08.2015, 19:35
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 48,649
Default

According to your log JD did not even try via premiumize.
Make sure that your premium accounts (global setting) are active.

GreeZ psp
__________________

Ad-free installers || Werbefreie Installer
Windows Setup<--JD2 BETA-->Linux Setup x86 || Linux Setup x64 || Mac Setup
-----=>Support Chat<=-----
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
That's true James
Quote:
Originally Posted by James
Die Leute verstehen einfach nicht dass nur weil man mit einer Waffe auch auf Menschen schießen kann dass ein Schützenver​ein kein Ort für Amoklaufide​en ist
Reply With Quote
  #5  
Old 08.08.2015, 20:41
caid602
Guest
 
Posts: n/a
Default

Hi pspzockerscene,

Premium is active with premiumize.me. Other OCHs are working. I have now completely reinstalled jd2 and now it seems to work. Thank you for your kind help!

caid
Reply With Quote
  #6  
Old 10.08.2015, 10:23
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 64,575
Default

Thanks for your feedback
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 10:31.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.