JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12.02.2016, 11:25
md.931st md.931st is offline
I will play nice!
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 4
Default [Webinterface] wrong download path, while moving into new package

Hi,

recently i noticed that the download path isn't set properly when i merge packages ("move to new package") to a new one. I'm using the webinterface connected to a headless JD2 on a Synology.

When i choose the desired path from the pull down of recently used paths or i just edit the path in the edit line it just gets appended (with quotes) to the default path when the new package is created. [pic of the result of a merge]
If i use settings/"set download path" it works fine.
it's a more annoying then severe bug


thx for your hard work and the help you might throw into my direction.

md

PS: sry if it's already mention somewhere, a quick search didn't find anything
Attached Thumbnails
Capture.JPG  
Reply With Quote
  #2  
Old 12.02.2016, 12:40
mrc's Avatar
mrc mrc is offline
Guardian of the Droids
 
Join Date: Jan 2013
Location: Germany
Posts: 250
Default

Thank you for the report! Can we do a TeamViewer session? Create a ticket at support.jdownloader.org and we'll let you know how to proceed. As an alternative, a video of what you are doing would help. A log would be helpful too. To create a log follow the steps below.

In the web interface, after you've opened the download list of your JDownloader:
- Open the settings dropdown from the top bar, open the account settings, enable logging
- Merge packages / reproduce the error
- Open the settings drop down again, click on "Send Feedback"
__________________
My.JDownloader.org Web Interface | Android App | Browser Extensions [Feedback Thread]
Reply With Quote
  #3  
Old 14.02.2016, 11:36
md.931st md.931st is offline
I will play nice!
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 4
Default

hmm, just wanted to verify the error and record/log it, but it seems to be resolved with the new update. (Core Revision: #32825)

Since i'm using different pcs with different os, though mostly win i will report back when i find the issue again.

anyway ty for your quick answer.
Reply With Quote
  #4  
Old 14.02.2016, 13:11
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 66,908
Default

the bug has been fixed in webinterface on friday. move/merge should work fine again
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 01:44.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.