JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
  #41  
Old 29.05.2009, 11:59
enigma007
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by horgh666 View Post
bende de sorun war üstad. Xp kullanıorum sistem kapat komutu çalışmıyor. hiç bir hareketlilik yok!
En son alınan 17 güncelleme ile;RS status(betik kaydetme penceresi),sistem kapatma ikaz penceresi,sorunlu olan hostlardan indirme olayı,arayüz de ki takılmalar,link yakalayıcının hızlanması,eklenti yönetiminde ki sekme hatası,link yakalayıcı uyarı penceresi sorunları düzeltildi.Yakında shutdown sorununuda çözeceklerdir dostum merak etme.Bundan daha büyük IP reset sorunu var bazen part indikten sonra reset atmıyor,bazende aynı IP'yi alıyor.
  #42  
Old 29.05.2009, 15:22
horgh666
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by enigma007 View Post
En son alınan 17 güncelleme ile;RS status(betik kaydetme penceresi),sistem kapatma ikaz penceresi,sorunlu olan hostlardan indirme olayı,arayüz de ki takılmalar,link yakalayıcının hızlanması,eklenti yönetiminde ki sekme hatası,link yakalayıcı uyarı penceresi sorunları düzeltildi.Yakında shutdown sorununuda çözeceklerdir dostum merak etme.Bundan daha büyük IP reset sorunu var bazen part indikten sonra reset atmıyor,bazende aynı IP'yi alıyor.

bende reset atmada weya IP almada hiç bi sorun yok. bakalım bekleyelim shutdown sorununuda
  #43  
Old 30.05.2009, 01:55
KuZey
Guest
 
Posts: n/a
Default

Arkadaslar forumu okudum ama sorunuma cozum bulamadim
eski surumumu kaydetmeden yenileme yaptigima cok pismanim elimde o.3.088 vardi mukemmel calisiyordu yeni surumu yukledim ve programi taniyamaz hale geldim hicbirsey calismiyor ;( ne olur surumu duzeltin ..

Windows 7 kullanicisiyim programi kurdum FF eklentisinide kurdum birakin eklentiyi jdownloader acilmiyor bile simge gozukuyor ama ortada program yok
onuda birakin bir ara acilacak oldu linki yakaliyor ama indirmiyor premium ozelligim kayip allah askina tikir tikir calisan program artik benzinli motora dizel yakit almis gibiyim ne yapmam gerekiyor ?
  #44  
Old 30.05.2009, 10:45
enigma007
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by KuZey View Post
Arkadaslar forumu okudum ama sorunuma cozum bulamadim
eski surumumu kaydetmeden yenileme yaptigima cok pismanim elimde o.3.088 vardi mukemmel calisiyordu yeni surumu yukledim ve programi taniyamaz hale geldim hicbirsey calismiyor ;( ne olur surumu duzeltin ..

Windows 7 kullanicisiyim programi kurdum FF eklentisinide kurdum birakin eklentiyi jdownloader acilmiyor bile simge gozukuyor ama ortada program yok
onuda birakin bir ara acilacak oldu linki yakaliyor ama indirmiyor premium ozelligim kayip allah askina tikir tikir calisan program artik benzinli motora dizel yakit almis gibiyim ne yapmam gerekiyor ?
Vista x64 ile arayüz sorunu varken win 7 olmaması zaten imkansız dostum.Herşeyi eksiksiz ve doğru yaptığına inanıyorsan sabredip güncelleme bekleyeceksin.
  #45  
Old 30.05.2009, 13:46
sinan1907
Guest
 
Posts: n/a
Default

bende dün program kendi güncelledi. acaba bunda klasörleri aşağı yukarı taşıma ve indirme bittikten sonra indirmeyi otomatik durdurma nasıl yapılıyor bilen biri açıklayabilirmi?
  #46  
Old 30.05.2009, 14:16
jjjameson
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by enigma007 View Post
Vista x64 ile arayüz sorunu varken win 7 olmaması zaten imkansız dostum.Herşeyi eksiksiz ve doğru yaptığına inanıyorsan sabredip güncelleme bekleyeceksin.
Bende Windows 7 kullanıyorum uzun süredir fakat hiçbir zaman jdownloader'da açılma hatası almadım. Tekrar indirip yüklemeni tavsiye ederim.

Bu arada sayın FreeLoader zippyshare hatası son güncellemeden sonra tekrar başladı.

Code:
30.May.2009 14:13:43 - java_downloader-> Exception occured
jd.http.Browser$BrowserException: Null URL
	at jd.http.Browser.getURL(Browser.java:644)
	at jd.http.Browser.createGetRequest(Browser.java:538)
	at jd.http.Browser.openDownload(Browser.java:1187)
	at jd.plugins.host.Zippysharecom.handleFree(Zippysharecom.java:70)
	at jd.plugins.PluginForHost.handle(Unknown Source)
	at jd.controlling.SingleDownloadController.handlePlugin(Unknown Source)
	at jd.controlling.SingleDownloadController.run(Unknown Source)
30.May.2009 14:13:43 - java_downloader-> 
Error occured- latest:ERROR_FATAL
00000000000001100000000000000001 <Statuscode
00000000000000100000000000000000 |ERROR_FATAL
00000000000001000000000000000000 |PLUGIN_IN_PROGRESS
00000000000000000000000000000001 |TODO
00000000000000000000000000000001 |VALUE_ID_PREMIUM_DISABLE
StatusText: Bağlanıyor...
ErrorMessage: Hata:Browser $ Browser: Null URL
  #47  
Old 30.05.2009, 14:53
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by jjjameson View Post
Bende Windows 7 kullanıyorum uzun süredir fakat hiçbir zaman jdownloader'da açılma hatası almadım. Tekrar indirip yüklemeni tavsiye ederim.

Bu arada sayın FreeLoader zippyshare hatası son güncellemeden sonra tekrar başladı.

Code:
30.May.2009 14:13:43 - java_downloader-> Exception occured
jd.http.Browser$BrowserException: Null URL
	at jd.http.Browser.getURL(Browser.java:644)
	at jd.http.Browser.createGetRequest(Browser.java:538)
	at jd.http.Browser.openDownload(Browser.java:1187)
	at jd.plugins.host.Zippysharecom.handleFree(Zippysharecom.java:70)
	at jd.plugins.PluginForHost.handle(Unknown Source)
	at jd.controlling.SingleDownloadController.handlePlugin(Unknown Source)
	at jd.controlling.SingleDownloadController.run(Unknown Source)
30.May.2009 14:13:43 - java_downloader-> 
Error occured- latest:ERROR_FATAL
00000000000001100000000000000001 <Statuscode
00000000000000100000000000000000 |ERROR_FATAL
00000000000001000000000000000000 |PLUGIN_IN_PROGRESS
00000000000000000000000000000001 |TODO
00000000000000000000000000000001 |VALUE_ID_PREMIUM_DISABLE
StatusText: Bağlanıyor...
ErrorMessage: Hata:Browser $ Browser: Null URL
senden önce başkası iletti üstündeler.. evet windows 7 de problem yok muş.. onaylandı em senin hemde başka bir arkadaş tarafından.. problem alanlar javanızı ve jdnizi kontrol edin.
  #48  
Old 30.05.2009, 17:23
enigma007
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
senden önce başkası iletti üstündeler.. evet windows 7 de problem yok muş.. onaylandı em senin hemde başka bir arkadaş tarafından.. problem alanlar javanızı ve jdnizi kontrol edin.
Abicim netload ile sorun mu çıkarıyor şuanda?
  #49  
Old 30.05.2009, 18:39
denek denek is offline
JD Beta
 
Join Date: May 2009
Posts: 58
Default

evet. bende de netload sorunu var. 0.5.917 kullanıyorum ve indirmiyor.captchayıokuyor indirecekken temporarly unavaible diyor. ama linkte problem yok. firefox ile indirilebiliyor.
  #50  
Old 30.05.2009, 19:06
bluemoon072
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by denek View Post
evet. bende de netload sorunu var. 0.5.917 kullanıyorum ve indirmiyor.captchayıokuyor indirecekken temporarly unavaible diyor. ama linkte problem yok. firefox ile indirilebiliyor.
Netload hatası Almanca sayfasında bildirilmiş.
  #51  
Old 30.05.2009, 19:48
enigma007
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by bluemoon072 View Post
Netload hatası Almanca sayfasında bildirilmiş.

Host farketmeden sık sık vazgeçildi hatası veriyor bunun içinde var mı bir bildirim?
Ayrıca netloaddan indirme yaparken 2.parta geçince hız 20 lere düşüyor durdurup yeniden başlatınca normal hızına ulaşıyor.Aynı sorunları paylaşan var mı?

Last edited by enigma007; 31.05.2009 at 23:35.
  #52  
Old 01.06.2009, 12:39
horgh666
Guest
 
Posts: n/a
Default

bendeki sürüm 0.5.589 du şimdi baktım ki 0.5.917 versiyonu çıkmış. Güncelle diorum program güncellemio neden acaba? web sayfasından indirdim kuracam şimdi. ama nie güncelleme yapmıo ki program?
  #53  
Old 01.06.2009, 15:50
pasa_mahmut
Guest
 
Posts: n/a
Default

En son güncellemeyi yükleyince JD birdaha açılmıyor açılış ekranında donup kalıyor
  #54  
Old 01.06.2009, 16:58
KiRa
Guest
 
Posts: n/a
Default

slmlar:) ilk olarak Freeloadar süpersin yine JD nin TR temsilcisi:) walla iyi ki varsın:)

sorum biraz garip aslında çoğu kişiye saçmada gelebilir ama premium hesabımı nasıl ekleyeceğim yani aktif edeceğim JD de? bir türlü premium hesap giriş yerini bulamadım:S

premium hesap : netload
JD sürüm : 0.5.949
Premium toplayıcıyı indirdim yararı oulr diye o da sökmedi nedense:S
ve eskisini kaldırıp siteden yenisini indirdim ki eskisini update etmsi gerçekten uzun sürüyor.

şimdiden teşekkürler yardımlarınız için:)

EDIT: Freeloader JD sohbetten yardım etti çok teşekkürler tekrar kendisine:)

Last edited by KiRa; 01.06.2009 at 18:02.
  #55  
Old 02.06.2009, 05:24
hocam
Guest
 
Posts: n/a
Default

Jdownloader ile rapidshare premium sıkıntısı yaşıyorum. 1 megabit bağlantım var. Üye olmadan hotfile'dan 105 kps, netload'tan 60 kps ile download yapıyorum. Ama maalesef üyeliğim olduğu rapidten 65 kps ile download yapmam çok üzücü. Halbuki bu durum Internet Download Manager programı ile 108 kps civarında. Bu sorunun giderilmesi için jdownloaderda neler yapılması gerektiği noktasında yardımlarınızı bekliyorum.
  #56  
Old 02.06.2009, 17:31
lele
Guest
 
Posts: n/a
Default

0.4x sürümlerin arayüzü basit ve son derece işlevseldi. Misal, link ekler eklemez link yakalayıcı alta mı, üste mi? diye sorardı. Üstelik dosyaları alt ve üste sıralama kombinasyonu gayet işlevseldi. 0.5x sürümlerde ise bu yok. Farenin sağ tık işlevi var ancak örneğin üste çıkardığın dosya fiziksel olarak üste çıkmıyor. Olduğu yerde kalıyor. Bir de gene eski sürümlerde programda en üstte "çöp tenekesi" ikonu vardı. Dosya silmek için oldukça iyiydi. Kısaca programın bütün işlevlerinin fareye yüklenmesi hiç iyi olmamış. Bir de unutmadan, linkleri eklediğiniz zaman direkt download sayfasında açılmıyor. Link yakalama sayfasında açılıyor. Oradan ekliyorsunuz download sayfasına. Eskiden direkt eklenirdi. Ben eski JD'yi özlüyorum...
  #57  
Old 02.06.2009, 17:38
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by lele View Post
0.4x sürümlerin arayüzü basit ve son derece işlevseldi. Misal, link ekler eklemez link yakalayıcı alta mı, üste mi? diye sorardı. Üstelik dosyaları alt ve üste sıralama kombinasyonu gayet işlevseldi. 0.5x sürümlerde ise bu yok. Farenin sağ tık işlevi var ancak örneğin üste çıkardığın dosya fiziksel olarak üste çıkmıyor. Olduğu yerde kalıyor. Bir de gene eski sürümlerde programda en üstte "çöp tenekesi" ikonu vardı. Dosya silmek için oldukça iyiydi. Kısaca programın bütün işlevlerinin fareye yüklenmesi hiç iyi olmamış. Bir de unutmadan, linkleri eklediğiniz zaman direkt download sayfasında açılmıyor. Link yakalama sayfasında açılıyor. Oradan ekliyorsunuz download sayfasına. Eskiden direkt eklenirdi. Ben eski JD'yi özlüyorum...
yeni jdownloader yaptığımız testlerde dosya eklemeyi link toplamayı daha çok kolaylaştırıyor... bi kere link avına çıktığınız zaman ,

önce jdyi tepsiye indirin ;

sonra linkleriniz toplayın , dosyaların parolalarını jdown ff eklentisi ile ekleyin , bukadar basit... işniz bitince jd yi açın ve paketleriniz kabul edin.. bundan daha basit ne olabilir ?

paketleri sürükle ve bırak ile taşıyabilirsiniz > oklar belki yine eklencek..
  #58  
Old 02.06.2009, 18:01
lele
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
yeni jdownloader yaptığımız testlerde dosya eklemeyi link toplamayı daha çok kolaylaştırıyor... bi kere link avına çıktığınız zaman ,

önce jdyi tepsiye indirin ;

sonra linkleriniz toplayın , dosyaların parolalarını jdown ff eklentisi ile ekleyin , bukadar basit... işniz bitince jd yi açın ve paketleriniz kabul edin.. bundan daha basit ne olabilir ?

paketleri sürükle ve bırak ile taşıyabilirsiniz > oklar belki yine eklencek..
JD ff parola seçeneğini göremedim üstat!

Oklar tekrar konursa işimiz oldukça kolaylaşır gibime geliyor... Bir de linkler direkt download sayfasında açılmalı bence...

Çalışmalarınızda başarılar...

Last edited by lele; 02.06.2009 at 18:18.
  #59  
Old 03.06.2009, 01:17
_hasan_
Guest
 
Posts: n/a
Unhappy

Quote:
Originally Posted by lele View Post
0.4x sürümlerin arayüzü basit ve son derece işlevseldi. Misal, link ekler eklemez link yakalayıcı alta mı, üste mi? diye sorardı. Üstelik dosyaları alt ve üste sıralama kombinasyonu gayet işlevseldi. 0.5x sürümlerde ise bu yok. Farenin sağ tık işlevi var ancak örneğin üste çıkardığın dosya fiziksel olarak üste çıkmıyor. Olduğu yerde kalıyor. Bir de gene eski sürümlerde programda en üstte "çöp tenekesi" ikonu vardı. Dosya silmek için oldukça iyiydi. Kısaca programın bütün işlevlerinin fareye yüklenmesi hiç iyi olmamış. Bir de unutmadan, linkleri eklediğiniz zaman direkt download sayfasında açılmıyor. Link yakalama sayfasında açılıyor. Oradan ekliyorsunuz download sayfasına. Eskiden direkt eklenirdi. Ben eski JD'yi özlüyorum...

Aynen dostum. En hoşuma giden özelliklerden sistem kapatma sorunsuz çalışıyordu. Ama ne yazıkki hala bu sorun devam ediyor. Düzeltilemedi bir türlü. Akşam bıraktım sabah baktım pc açık. 0.4 versiyonunda hiçbir hata yoktu. Yazık günah boşa giden elektiriğe..
  #60  
Old 03.06.2009, 09:19
abdullahsert1971
Guest
 
Posts: n/a
Default güncelleme sorunu

917 final sürümünü indirdim. daha sonra yaptığım güncelleme sonrası 949 oldu. şimdi de 64 adet güncelleme pakati var diyor. ancak bir türlü güncellemiyor. güncelleme butonuna basıyorum güncellemeye geçiyor ancak güncelleme ekranı hemen kapanıyor. bilginize............:confused:
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 08:08.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.