JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #81  
Old 14.02.2016, 19:49
Chryses
Guest
 
Posts: n/a
Default

Sorry daniel, my fault, wrong installer script, I linked the old one!

I send you the right one with my mail!
Reply With Quote
  #82  
Old 15.02.2016, 08:21
daniel123
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Chryses View Post
Sorry daniel, my fault, wrong installer script, I linked the old one!

I send you the right one with my mail!
:thumbup::thumbup::thumbup:

Works fine No errors
Reply With Quote
  #83  
Old 15.02.2016, 09:16
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,987
Default

Thanks for the feedback!
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #84  
Old 15.02.2016, 16:07
Gaertner72
Guest
 
Posts: n/a
Default

hallo,
da ich den jdownloader schon von windows her kenne, wollte ich diesen auch auf meinem neuen NAS (qnap TAS-168, FW 4.2.0) einsetzen, um das ganze etwas zu entkoppeln und auch etwas strom zu sparen.

wird es iwann ein "richtiges" Qpkg für qnap geben oder muß ich mir doch ein Synology zulegen?

sry, aber ich bin leider nur ein laie und will nicht erst an meinem frisch eingerichteten NAS rumfrickeln und leider "übersteigt" das ganze meine IT-Kenntnisse (somal vieles wohl auch nicht mehr aktuell ist) ...

plz help!
Reply With Quote
  #85  
Old 15.02.2016, 16:09
squiezie
Guest
 
Posts: n/a
Default

Hello,
I would like to share with my opinion about jD2.
Few days ago i'am install app on QNAP TS-210.
Installation have no problem! All my premium accounts work fine.
Everything works brilliant.
I have only one tip about android app. When i'am in details of downloads, speeds and % progress are not refresh. Refresh is ok on main screen only.

Thx a lot!
Reply With Quote
  #86  
Old 15.02.2016, 17:40
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,987
Default

@squiezie: please contact us at support@jdownloader.org about the issues with the android app

@Gaertner72:
Was meinst mit *richtiges* Qpkg? Chryses bietet hier doch eine Lösung für Qnap an?!
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #87  
Old 15.02.2016, 18:33
daniel123
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
@squiezie: please contact us at support@jdownloader.org about the issues with the android app

@Gaertner72:
Was meinst mit *richtiges* Qpkg? Chryses bietet hier doch eine Lösung für Qnap an?!
ich denke er meint ein qpkg welches er bequem über die Weboberfläche des Qnap installieren kann.

Bei der Lösung von Chryses handelt es sich im Prinzip um genau das was er will. Nur muss er es über die Konsole installieren. ist aber auch super einfach.
Reply With Quote
  #88  
Old 15.02.2016, 18:48
Gaertner72
Guest
 
Posts: n/a
Default

:thumbup: ... so ist es!
allerdings habe ich keine ahnung von Linux & Co. und weiß, dass es bei Synology ja nur 2-3 handgriffe sind.
weiterhin weiß ich auch nicht, ob das "dual OS" vom TAS-x68 anders ist oder etwas anderes erfordert?!
vllt. hab ich ja mal eine "muse-stunde", ansonsten muß ich dann halt hier paar threads einstellen.


p.s. ich glaube für so eine lösung wären viele sehr dankbar!:rolleyes::angel:
Reply With Quote
  #89  
Old 15.02.2016, 20:08
Chryses
Guest
 
Posts: n/a
Default

Guide updated, now compatible with Entware-ng, Optware still works!
Reply With Quote
  #90  
Old 15.02.2016, 20:12
Gaertner72
Guest
 
Posts: n/a
Unhappy geht schon gut los ...

Code:
Fehler	15.02.2016	19:54:47	System	127.0.0.1	localhost	Optware 0.99.163 installation failed. Unknown CPU architecture, quitting installation of Optware

ARMv7 Processor rev 5 (v7l) ich dachte, das ist auch für ARM's?!
jemand schon so ein Problem gehabt (auch wenn das sicherlich nicht ein jdownloader-prob ist)?
Reply With Quote
  #91  
Old 15.02.2016, 20:17
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,987
Default

JDownloader einfach von Hand installieren.
Melde dich via E-Mail an support@jdownloader.org und wir helfen dir.
Du kannst schonmal ein Java auf deine NAS installieren.
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #92  
Old 15.02.2016, 20:26
Gaertner72
Guest
 
Posts: n/a
Default

danke für die hilfe, ich werde vllt. später darauf zurück kommen.

ich habe den thread von Chryses (thx!) leider erst in nachgang mitbekommen und gerade Entware-ng (allerdings von _**External links are only visible to Support Staff**images/smilies/user/rolleyes.gif" border="0" alt="" title="Rolleyes" class="inlineimg" />
Reply With Quote
  #93  
Old 15.02.2016, 20:33
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,987
Default

Oki Meld dich einfach wenn wir helfen können
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #94  
Old 15.02.2016, 21:08
Gaertner72
Guest
 
Posts: n/a
Thumbs up

ganz großes lob für die schnelle unterstützung!


Last edited by Gaertner72; 15.02.2016 at 21:12.
Reply With Quote
  #95  
Old 16.02.2016, 08:50
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,987
Default

Ich nehme mal an, dass es geklappt hat ?
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #96  
Old 16.02.2016, 15:22
felsi felsi is offline
Ultra Loader
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 46
Default

Quote:
Originally Posted by Chryses View Post
Guide updated, now compatible with Entware-ng, Optware still works!
Awesome. I'm getting my new TS-251+ this week and will try Entware-ng.
Reply With Quote
  #97  
Old 16.02.2016, 16:41
gup133
Guest
 
Posts: n/a
Default

Hi guys,
after months of perfect functioning, suddenly getting an error in my Nas (Qnap TS-253pro): it tells something like "that JD2 installation wasn't complete because of JD2-1.35.sh is not such file".
I think it was going to update itself because I didn't do anything.
In the page of my.jdownloader.org it tells me that there are no connected jdonloader found (due to an unknown JD id).

I didn't do anything....so what's up? What can I do?:confused::confused:
Reply With Quote
  #98  
Old 16.02.2016, 19:54
Gaertner72
Guest
 
Posts: n/a
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Ich nehme mal an, dass es geklappt hat ?
...... yyeessssssss!
JRE und Entware-ng drauf, script downloaden und putty anwerfen, schritt für schritt und past&copy die anleitung befolgen ... und etwas geduld mitbringen!

wenn ich das hinbekomme, dann schaffen das auch andere "dau's" !

thx.
Reply With Quote
  #99  
Old 17.02.2016, 08:42
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,987
Default

Danke fürs Feedback
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #100  
Old 20.02.2016, 10:32
kornstrike
Guest
 
Posts: n/a
Default Thank you very Much

Hey Guys,

i wanna say Thank you very much. With the new Script it was possible to me to install the JD2 on my NAS Qnap TS-212 System.

It was pretty easy. I put the script File via WINSCP on my NAS System and made the script exexcutable by putting the right to 0777 (right click set new rights).

After that, i loged in to the NAS System using putty via SSH. changed to the directory where i put the script file into and made this:

./JD2_Qnap_installer.sh

after 10mins the Installation was complete and i found the JD2 App in my App Center.

Awesome Work guys!!!!!

one last question. when i reboot my nas system....does the JD2 starts no automaticly?????
Reply With Quote
  #101  
Old 20.02.2016, 20:04
Kabauter
Guest
 
Posts: n/a
Default

Leider läuft das Script bei mir nicht sauber.
Ich habe ein TS231 und ausschließlich Entware-ng 0.96 installliert.

Ich kann meine Login Daten nicht eingeben. Es wird keine Eingabe angenommen, außer "Enter".
| Invalid Logins
| Enter y -> Enter Logins
| Enter n -> Exit JDownloader
| Enter y -> Enter Logins
| Enter n -> Exit JDownloader
y

| Please Enter your MyJDownloader Email:
| Please Enter your MyJDownloader Password:

| Invalid Logins
| Enter y -> Enter Logins
| Enter n -> Exit JDownloader
| Enter y -> Enter Logins
| Enter n -> Exit JDownloader
y

| Please Enter your MyJDownloader Email:
| Please Enter your MyJDownloader Password:

Was kann ich tun, damit JDownloader2 wieder bei mir läuft.
Vielen Dank für die Hilfe.

Gruß


------------------------------------------------------------

Edit:
Die Lösung war nen anderes Tool zu nutzen. Habe sonst immer PuTTy genommen, was leider mit dem letzten Script nicht richtig funktioniert hat. .-
Die Lösung war der Windows eigene TelNet Client. Mit diesem lief das Script sauber durch. :-D

Last edited by Kabauter; 20.02.2016 at 23:26.
Reply With Quote
  #102  
Old 27.03.2016, 18:40
silencshadow
Guest
 
Posts: n/a
Default

How do i remove jdownloader and all installed files from my NAS?

Edit: How do i edit the Uploader Plugins? I want to change settings of uploaded to force reconnect after dl...

Edit2: How Secure is the Webinterface of jdownloer, is the User encrypted and is there any Data logging?

Last edited by silencshadow; 27.03.2016 at 20:56.
Reply With Quote
  #103  
Old 28.03.2016, 14:16
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,987
Default

Remove-> remove your JDownloader folder from your device/system. Don't know what else the package script does
Edit -> you need to fetch source from https://svn.jdownloader.org and modify and compile and replace. It will be much faster to setup an eventscripter script to force the reconnect after download.
Security -> MyJDownloader provides real End2End Encryption. Your password never left your computer. Security depends on a good/secure password! If you want to know more, there are several posts about Encryption/Security of MyJDownloader or you can contact us via support@jdownloader.org
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #104  
Old 29.03.2016, 06:49
Chryses
Guest
 
Posts: n/a
Default

Remove from qnap? Because is a qpkg is simple, go to the app center and remove it :D
Reply With Quote
  #105  
Old 29.03.2016, 22:14
non213
Guest
 
Posts: n/a
Default

Hi
at first thanks for the perfect and easy Guide.
Seams to be that jdownloder is installed correctly on my qnap.
But i have a small problem.
When I insert new links in the Jdownloder web interface and try to start the download it always says "Skipped - Disk Full "
I have tried several save locations like
/share/Download
/share/homes/admin/Downloads
/share/homes/admin/Downloads
/admin/Downloads
...
I have more the 2TB free space on may qnap so that shouldn't be a problem
I also create new folders but it doesn't worke.
I´m locked in on my Qnap as an admin,too.
Do you have an idea ?
Reply With Quote
  #106  
Old 30.03.2016, 10:18
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,987
Default

You need to find the correct folder! Please note that JDownloader takes full system path to your folder and not relative path to your shared network folder.
Easiest way would be to create folder via network, then connect via ssh/putty and search for that folder and then you have the complete valid path.
Also know that changing the default folder does NOT change existing links! You will have to add again or change existing links manually
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #107  
Old 30.03.2016, 21:07
non213
Guest
 
Posts: n/a
Default

Thanks it woks:)

for those who wants to know witch comments i used with putty:
"ls -l" --> a list of all folders
"cd Folder" go to folder

Last edited by non213; 30.03.2016 at 21:14.
Reply With Quote
  #108  
Old 30.03.2016, 21:17
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,987
Default

Maybe you can tell where your folder was So others don't have to search for themselves
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #109  
Old 11.04.2016, 10:24
KOKOtm
Guest
 
Posts: n/a
Default

Works very well on my QNAP 219. Finally i can delete this buggy pyLoad. Thank you. How do i update jDownloader? Through the Webinterface or do i have to launch a special script/command? And is there a way to start the download immediately instead of putting it in the link crawler?
Reply With Quote
  #110  
Old 11.04.2016, 10:38
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,987
Default

JDownloader does update itself and inform you about pending updates. Updates are installed/checked on every restart/start of JDownloader.
Thanks for your feedback!
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #111  
Old 18.04.2016, 14:01
badda01
Guest
 
Posts: n/a
Default Installation not successful

Hi all,
I installed jdownlader on my QNAP TS-212p as per the description above. Everything worked fine, I got the "set CONNECTED" and "All done!!!.." messages. However, on my jdownloader account, I still get the message "No connected JDownloader found".
How can I establish the connection again?
Reply With Quote
  #112  
Old 19.04.2016, 09:17
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,987
Default

I guess your JDownloader is not connected. In case it does not show up in website, then it is not connected. I can try to help via teamviewer and ssh/putty, just contact us via support@jdownloader.org
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #113  
Old 19.04.2016, 10:08
badda01
Guest
 
Posts: n/a
Default

Works now ... I had to restart my NAS
Reply With Quote
  #114  
Old 22.04.2016, 08:24
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,987
Default

Thanks for the feedback!
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #115  
Old 31.05.2016, 20:26
obi8
Guest
 
Posts: n/a
Default

Can i use this script on my Pi3, for installation JD without GUI?
Reply With Quote
  #116  
Old 01.06.2016, 09:12
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,987
Default

You can simply download
wget http://installer.jdownloader.org/JDownloader.jar
and place it in folder where you want to install JDownloader
and then start it with
java -jar JDownloader.jar -norestart
until it asks for MyJDownloader logins on console
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #117  
Old 03.06.2016, 18:32
obi8
Guest
 
Posts: n/a
Default

I get an error if i type "java -jar JDownloader.jar -norestart" without ""

Error:
Invalid or corrupt jarfile JDownloader.jar

i downloaded 2x, but the same error.
Reply With Quote
  #118  
Old 03.06.2016, 21:41
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,987
Default

can you download it at desktop and check there? link is fine, so maybe unstable connection or hardware failure?
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #119  
Old 03.06.2016, 22:40
obi8
Guest
 
Posts: n/a
Default

thank you,
i downloaded it locale then move the file with scp to the pi
Reply With Quote
  #120  
Old 05.06.2016, 01:18
angelillo
Guest
 
Posts: n/a
Default como navegar de forma silenciosa

hay una forma de navegar en forma silenciosa
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 04:07.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.