JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1101  
Old 01.09.2014, 21:06
lkajsfdg lkajsfdg is offline
Junior Loader
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 14
Default youtube and ffmpeg

Why do I have do download ffmpeg?
1. I have ffmpeg, 2. I want to handle partial files/audio only myself.
Reply With Quote
  #1102  
Old 01.09.2014, 21:14
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 16,228
Default

why? because many plugins require it for dash, hls or other components.
you can provide it before its triggered to install (to jd tools directory), by defining path in advanced settings.

JD automatically merges based on what the plugin tells it to, so you don't get any interaction based on "handling partial files/audio yourself".
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
  #1103  
Old 01.09.2014, 22:08
lkajsfdg lkajsfdg is offline
Junior Loader
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 14
Default

jd tools directory makes no sense as ffpmeg is in the system.
I see no path setting for ffmpeg - EDIT: I found it. But the question remains:
Why can't the file just be left alone?

Last edited by lkajsfdg; 01.09.2014 at 22:18.
Reply With Quote
  #1104  
Old 01.09.2014, 23:04
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 16,228
Default

think for *nix based systems it should search the system first, windows based systems typically not present so it's provided.

what file left alone? as in not providing ffmpeg ? providing it makes it idiot proof and user friendly. Majority of the user base wouldn't know what todo in terms of installing and setting ffmpeg path parameter. This is why all dependencies come with JDownloader and configured for them, even a copy of JRE (if non found by the installer).

raztoki
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
  #1105  
Old 02.09.2014, 12:52
lucia lucia is offline
JD Adviser
 
Join Date: Nov 2010
Location: Earth
Posts: 109
Default

On my Google account I have 2-step verification enabled.
While trying the normal account password the login the account manager says login invalid.
When I put an application password to login, the account manager still says login invalid.
Reply With Quote
  #1106  
Old 06.09.2014, 14:33
Derp Derp is offline
Black Hole
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 268
Default

Quote:
Originally Posted by werner252 View Post
Bei diesem Video
**External links are only visible to Support Staff**...
gibt es Untertitel in mehreren Sprachen.

Ich habe in den jd2-settings bei 'Allowed Media Files' = subtitles aktiviert, und weiter unten bei 'Defaults Variants' = create a link for the best subtitles.
Dann kommt die englische srt. - Wenn ich den Haken bei 'Defaults Variants' wieder entferne, kommt überhaupt keine srt.

Frage: kann man mehrere srt zugleich auswählen lassen, oder einstellen, welche Spache bei 'best subtitles' bevorzugt werden soll?

------------------------------------------------------------------------
Windows 7 prof. [32-bit] SP1 * Java 7 Update 65 [32-bit]
Same situation with **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

"Subtitles" and "Create a Link for the best Subtitles" checked = one subtitle-file in English. German and Spanish are available too.

"Subtitles" checked and "Create a Link for the best Subtitles" unchecked = no subtitles shown at all.

Build Sat Sep 06 12:53:02 CEST 2014
Reply With Quote
  #1107  
Old 06.09.2014, 19:24
jmcclane jmcclane is offline
Junior Loader
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 11
Default

Hi,
I reported a problem some time ago, that jDownloader 2 downloads a JPG instead of a video from youtube. I still have this problem. Am I the only one or has somebody a hint for me where the problem is?

Thanks J
Reply With Quote
  #1108  
Old 06.09.2014, 23:12
Lram32's Avatar
Lram32 Lram32 is offline
Spanish Supporter
 
Join Date: Jul 2012
Location: Dark side of the moon
Posts: 9,908
Default

Quote:
Originally Posted by jmcclane View Post
Hi,
I reported a problem some time ago, that jDownloader 2 downloads a JPG instead of a video from youtube. I still have this problem. Am I the only one or has somebody a hint for me where the problem is?

Thanks J
Hi,
Please post a log and some example links. Also include screenshot(s) of youtube plugin settings.
__________________
» Setup JD2 / Instalador de JD2 «
Spoiler:

Installer for Windows XP/Vista/Seven/Eight
|| JD2 x86 - x64 (Beta) ||

Installer for Mac
|| JD2 (Beta) ||

Installers for Linux
|| JD2 (Beta) x86 || <---> || JD2 (Beta) x64 ||

How to Create a Log
-» Click Here «-


¿Cómo crear un registro?
-» Click Aquí «-


Support Chat / Chat de Soporte
-» Click Here / Click Aquí «-


Reply With Quote
  #1109  
Old 06.09.2014, 23:57
De-M-oN De-M-oN is offline
Linkgrabbing Monster
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 82
Default

Quote:
Originally Posted by De-M-oN View Post
Das Ding ist ja, das JD die Links gar nicht erst in den Linksammler aufnimmt, wenn das Video privat ist.



Darum der Thread. Ich kann die Zwischenablage mit was anderem füllen und dann wieder das Video - Video wird immer noch als privat deklariert und somit nicht im Linksammler aufgenommen.
Links hinzufügen schaltfläche kommt aufs gleiche hinaus.
Erst wenn ich neustarte bemerkt JD das es nicht mehr privat ist.
Wollte kurz mitteilen:
Problem besteht nicht mehr.
Reply With Quote
  #1110  
Old 07.09.2014, 10:17
jmcclane jmcclane is offline
Junior Loader
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 11
Default

Quote:
Originally Posted by Lram32 View Post
Hi,
Please post a log and some example links. Also include screenshot(s) of youtube plugin settings.
Here is a Link.
**External links are only visible to Support Staff**...

And here is the Log-ID I get if I "create a log" in jDownloader2:
jdlog://7723513173041/

Is that OK, or should I upload the Logs also?

Attached are my youtube plugin settings.

I hope this helps.

Thanks J.
Attached Thumbnails
YouTube Settings1.jpg   YouTube Settings2.jpg   YouTube Settings3.jpg  
Reply With Quote
  #1111  
Old 07.09.2014, 11:12
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 16,228
Default

@jmcclane
top settings are for best, in order to use that you need
link fur beste videoqualityat erstellen (top checkbox in image three)

the bottom settings which you have disabled which allow -additional- formats
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
  #1112  
Old 07.09.2014, 15:27
jmcclane jmcclane is offline
Junior Loader
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 11
Default

Quote:
Originally Posted by raztoki View Post
@jmcclane
top settings are for best, in order to use that you need
link fur beste videoqualityat erstellen (top checkbox in image three)

the bottom settings which you have disabled which allow -additional- formats

Thanks for your help. Now it works.
I activated all settings in the bottom section.
Now I get a lot of entries in the link grabber from which I can choose.
Reply With Quote
  #1113  
Old 07.09.2014, 20:02
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 16,228
Default

you can always choose which you want from right click context menu > add variant > type (will add a new downloadlink), or change current to another variant with adding new downloadlink to linkgrabber 'right click > set variant > type.'

there is also a new column name called 'variant' while also allows you to change current downloadlink variant type to another.

Adding all types will dramatically slow down youtube plugin, specially if you decrypt channel/large playlists, so keep that in mind.


raztoki
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
  #1114  
Old 08.09.2014, 12:27
werner252
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by raztoki View Post
Adding all types will dramatically slow down youtube plugin, specially if you decrypt channel/large playlists, so keep that in mind.
raztoki
Ich habe es immer noch nicht kapiert: wo muss ich ankreuzen, wenn ich die beste Video-Qualität, und alle verfügbaren Untertitel haben will?

Nach meinem laienhaften Verständnis müsste es klappen, wenn ich oben Untertitel zulasse, aber unten nicht die besten auswählen lasse. Dann müssten eigentlich alle kommen, aber es kommen überhaupt keine. - Nur wenn ich die besten auswählen lasse, kommt eine einzige srt, in der Sprache, die scheinbar am besten zur in jd2 benutzten Sprache passt: benutze ich jd2 in englisch, kommt die englische srt, benutze ich jd2 in deutsch, kommt die deutsche srt.

jd2 scheint immer nur eine einzige srt anzubieten. - Nach dieser Logik müsste man zwischendurch immer die Benutzersprache ändern, und dann einen neuen Downloadversuch starten. Und wenn es für die aktuelle Benutzersprache keine srt gibt, bleibt es dem Zufall überlassen, welche srt von jd2 als beste ausgewählt wird.

Last edited by werner252; 08.09.2014 at 13:25.
Reply With Quote
  #1115  
Old 09.09.2014, 18:48
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 48,769
Default

@werner252
Ein Untertitel reicht doch?!
Zur besten Qualität:
Dies ist standardmäßig der Fall...

GreeZ psp
__________________

Ad-free installers || Werbefreie Installer
Windows Setup<--JD2 BETA-->Linux Setup x86 || Linux Setup x64 || Mac Setup
-----=>Support Chat<=-----
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
That's true James
Quote:
Originally Posted by James
Die Leute verstehen einfach nicht dass nur weil man mit einer Waffe auch auf Menschen schießen kann dass ein Schützenver​ein kein Ort für Amoklaufide​en ist
Reply With Quote
  #1116  
Old 09.09.2014, 21:01
werner252
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by pspzockerscene View Post
Ein Untertitel reicht doch?!
Kommt, wie fast immer, drauf an. Bei Opern hätte ich gerne die Untertitel in der Originalsprache, in der gesungen wird (oft italienisch), und die deutschen. Bei deutschen Opern reichen mir die deutschen Untertitel. Vielleicht kannst du dich erinnern: ganz am Anfang gab es in jd2 Probleme, wenn die deutschen Übersetzungen in eine msgbox eingefügt wurden: die waren auf kurze englische Texte konzipiert. Seitdem war meine Benutzersprache englisch, was aber nicht heisst, dass ich die englischen Untertitel will. Es sei denn, es handelt sich um eine der wenigen englischen Opern, bei denen englisch die Originalsprache ist.

Last edited by werner252; 09.09.2014 at 21:04.
Reply With Quote
  #1117  
Old 09.09.2014, 21:08
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 48,769
Default

Jaja schon verstanden.
Ticket:

Bitte poste einige Testlinks mit verschiedenen verfügbaren Sprachen, danke!

GreeZ pspzockerscene
__________________

Ad-free installers || Werbefreie Installer
Windows Setup<--JD2 BETA-->Linux Setup x86 || Linux Setup x64 || Mac Setup
-----=>Support Chat<=-----
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
That's true James
Quote:
Originally Posted by James
Die Leute verstehen einfach nicht dass nur weil man mit einer Waffe auch auf Menschen schießen kann dass ein Schützenver​ein kein Ort für Amoklaufide​en ist
Reply With Quote
  #1118  
Old 10.09.2014, 03:12
werner252
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by pspzockerscene View Post
Bitte poste einige Testlinks mit verschiedenen verfügbaren Sprachen, danke!
Die stammen aus einer Playlist. Dort gibt es noch weitere:

**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

Nach meiner Ansicht geht es nicht in erster Linie um 'language selection', sondern darum, dass alle verfügbaren srt runtergeladen werden, wenn bei 'Erlaubte Media Typen' Untertitel angekreuzt wurde, und bei Standardvarianten nicht. - Dann kann der User sagen: ich will alle, oder, wenn er Standardvariante auch ankreuzt, ich will die, die jd2 für die beste hält. (Bei Untertiteln bezieht sich 'beste' auf die Sprache, nicht auf die Qualität; die ist natürlich bei allen srt gleich.)
Eine Sprachauswahl an dieser Stelle ist nicht möglich, weil man da noch garnicht weiss, welche srt mit dem Video mitgeliefert werden. Deshalb: alle, und der User kann dann entscheiden, welche er zum Brennen verwenden will. Untertiteldateien sind nicht sehr groß, so dass die Zeit keine Rolle spielt.
Das war vielleicht ein Mißverständnis: mir ging es nicht darum, dass ich sagen kann: ich will die deutschen Untertitel, obwohl ich als Benutzersprache englisch ausgewählt habe. Sondern ich will immer alle, dann sind die deutschen mit dabei, wenn es sie gibt.

Es gibt 2 Checkboxen für Untertitel. Die wirken im Moment so:
a) nur checkbox oben angekreuzt = es kommt überhaupt keine srt
b) checkbox oben und unten angekreuzt = es kommt nur die nach Ansicht von jd2 am besten zur Benutzersprache passende srt.

Bei Variante a) sollten aber alle verfügbaren srt kommen. - Das ist aus meiner Sicht die einzige nötige Änderung.

Last edited by werner252; 10.09.2014 at 21:31.
Reply With Quote
  #1119  
Old 11.09.2014, 11:41
khooni
Guest
 
Posts: n/a
Default

A problem......I not very knowledgeable about this but here are the details.
Youtube is banned in my office network so i use this software called psiphon3. I think it creates a localhost proxy using ssh+ . I use Jdownloader 2's automatic proxy detection and it detects it with no problems(HTTP 127.0.0.1 8080). With this i was able to download youtube videos without any problems......... until an update released on sept 5 (that's when i installed it). After this update I wasn't able to JD2 to download youtube videos. To make sure i wasn't paranoid, I tested it at my home PC and same result! Worked properly before update and stopped working after the update.
attaching a screenshot with this post
P.S i went to help>create a log and i got this-
11.09.14 13.29.40to11.09.14 13.43.41 jdlog://4708513173041/

i read in one of the post that the youtube plug in was updated. Could that be the cause of this problem?
steps to replicate the problem: Download psiphon3, run it on ssh+, open JD2, go to proxy and click on automatic proxy detection. untick no proxy and tick the "HTTP 127.0.0.1 8080" proxy. And try downloading a video.

Edit: i went into advanced setting to poke around and saw 2 "youtube: proxy" options. One had "null" value and other had a check box.Tried downloading it with the box checked but nothing happened
Attached Thumbnails
prob.JPG  

Last edited by khooni; 11.09.2014 at 12:42.
Reply With Quote
  #1120  
Old 11.09.2014, 13:30
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 16,228
Default

@khooni
it has nothing todo with the update

your youtube log is littered with socket related issues introduced by firewall or proxy itself.

Search "SocketTimeoutException|ConnectException" (1581 hits in 1 file)
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 18:06.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.