JDownloader Community - Appwork GmbH

Thread Tools Display Modes
Old 16.06.2009, 21:16
truncu
Guest

Default Jdownloader'ı startup a nasıl ekleyceğiz?

Jdownloader'ı startup a nasıl ekleyceğiz? ben bulamadım. bileniniz varmı arkadaşlar?

Last edited by Freeloader; 19.06.2009 at 22:42.
Old 16.06.2009, 23:14
nmm1716
Guest

Quote:
Originally Posted by truncu View Post
Jdownloader'ı startup a nasıl ekleyceğiz? ben bulamadım. bileniniz varmı arkadaşlar?
startup a derken sen jdownloader in windowsun başlamasıyla birlikte otomatik mi başlasını istiyorsun? Biraz daha açabilirmisin?
Old 17.06.2009, 09:41
truncu
Guest

Quote:
Originally Posted by nmm1716 View Post
startup a derken sen jdownloader in windowsun başlamasıyla birlikte otomatik mi başlasını istiyorsun? Biraz daha açabilirmisin?
Evet arkadaşım. Nasıl yapabiliriz bunu? ayarlarda öyle bir sekme bulamadım.
Old 17.06.2009, 09:45
truncu
Guest

Arkadaşlar sağlosunlar bu forumda başka bir başlıkaltında bu sorunun çözümünü anlatmışlar paylaşayım dedim

" JD nin içinde otomatik başlat yok ama kendin yapabilirsin. Jdownloader' i başlattığın jdownloader.exe den bir tane kısayol oluşturursun. Oluşturmuş oldugun kısayolu tutup (başlat>programlar>başlangıç' ın) içine at. jdownloader' in içindende (yapılandırma>genel>indirme uygulama başlangıçı ile başlasın) kutucugunuda işaretle hepsi bu kadar."
Old 17.06.2009, 23:51
z_oneal
Guest

Şu utilities programları varya sistem iyileme onlar yapıyor örneğin ben süper utilities ile yaptım. İstersen bu programı kur mantık çok kolay başlangıç programları yazıyor ordan başlangıçtaki programları görüyorsun alt tarafta veya başka biryerde yeni program ekle var ordan jdownloader ikonunu seç ve işin bu kadar
Old 19.06.2009, 22:18
salmonela
Guest

Denetim masası- Zamanlanmış görevler- jdownloaderı ekle özelliklerden sistem başlangıcı işaretle

Diğerlerine göre uzun işlem ama işe yarar

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules