|
|||
|
|||
![]()
Jdownloader'ı startup a nasıl ekleyceğiz? ben bulamadım. bileniniz varmı arkadaşlar?
Last edited by Freeloader; 19.06.2009 at 22:42. |
|
|||
|
|||
![]()
startup a derken sen jdownloader in windowsun başlamasıyla birlikte otomatik mi başlasını istiyorsun? Biraz daha açabilirmisin?
|
|
|||
|
|||
![]()
Evet arkadaşım. Nasıl yapabiliriz bunu? ayarlarda öyle bir sekme bulamadım.
|
|
|||
|
|||
![]()
Arkadaşlar sağlosunlar bu forumda başka bir başlıkaltında bu sorunun çözümünü anlatmışlar paylaşayım dedim
" JD nin içinde otomatik başlat yok ama kendin yapabilirsin. Jdownloader' i başlattığın jdownloader.exe den bir tane kısayol oluşturursun. Oluşturmuş oldugun kısayolu tutup (başlat>programlar>başlangıç' ın) içine at. jdownloader' in içindende (yapılandırma>genel>indirme uygulama başlangıçı ile başlasın) kutucugunuda işaretle hepsi bu kadar." |
|
|||
|
|||
![]()
Şu utilities programları varya sistem iyileme onlar yapıyor örneğin ben süper utilities ile yaptım. İstersen bu programı kur mantık çok kolay başlangıç programları yazıyor ordan başlangıçtaki programları görüyorsun alt tarafta veya başka biryerde yeni program ekle var ordan jdownloader ikonunu seç ve işin bu kadar
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Denetim masası- Zamanlanmış görevler- jdownloaderı ekle özelliklerden sistem başlangıcı işaretle
Diğerlerine göre uzun işlem ama işe yarar |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|