JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
  #381  
Old 24.02.2011, 13:12
iNfernum
Guest
 
Posts: n/a
Default

My proxy handles SSL well. yet, I still cant use RS using jDownloader!
  #382  
Old 25.02.2011, 10:24
allnext
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
please try without proxy or wait for next plugin update
we now use ssl download by default for premium (it no longer costs extra rapids, see their api docu) but unfortunately jd stable seems to have problems with ssl and http proxy.
update will come soon
Thank you. After last update - my rapidshare account recognized successfully.
  #383  
Old 07.03.2011, 10:22
clone767
Guest
 
Posts: n/a
Default

i have a premium rapidshare account that used to work fine with jd.

some days ago it started showing up as invalid.:huh: simultaneously my free fileserve account showed up as invalid as well. my rs account works fine with other download managers.:P

i uninstalled jd, downloaded jd from here again, and re-installed it, now both accounts show up as unknown:huh:


I re-installed jd:
1. in a separate c:\ directory, not program files, as it has been recommended
2. allowed it in avast and windows (vista ultimate 32) firewall, along with java.exe and javaw.exe. i run the jdupdate.jar with jd closed

java is the latest update Version 6 Update 24

my log is http://jdownloader.net:8081/pastebin/31111

Last edited by clone767; 07.03.2011 at 10:25.
  #384  
Old 07.03.2011, 16:29
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 60,451
Default

1.) rapidshare answer is blocked by firewall
2.) remove java and use javaRA to remove rest (google for it)
2.1.) install java again, your installation is broken
__________________
JD-Dev & Server-Admin
  #385  
Old 08.03.2011, 10:23
clone767
Guest
 
Posts: n/a
Default

thanks a lot for the instructions Jiaz, i'll get to it asap

schönen tag noch!

a bit later ....

i removed java cleaned up with javara and some additional reg cleaning, reinstalled java and my rs premium account appears as valid now!!

there was no blocking from the vista firewall, and the rapidshare url was already in avast exclusions

Last edited by clone767; 08.03.2011 at 11:22.
  #386  
Old 08.03.2011, 11:57
drbits's Avatar
drbits drbits is offline
JD English Support (inactive)
 
Join Date: Sep 2009
Location: Physically in Los Angeles, CA, USA
Posts: 4,437
Default

If you have not reinstalled Java yet, please try 6 update 17 or 6 update 21 -- Not 6 update 24. We have some questions about updates 22-24.

**External links are only visible to Support Staff**Look here to download Java 32 bit J2SE JDK 6 update 17 or **External links are only visible to Support Staff**look here for 6 update 21.
  #387  
Old 09.03.2011, 10:35
clone767
Guest
 
Posts: n/a
Default

thx drbits, i'll do that just to be on the safe side!

btw, on java.com i don't seem to be able to find older versions of java. i did find 6 update 21 on oldapps.com though
  #388  
Old 09.03.2011, 10:47
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 60,451
Default

find older java - google for "java archive"
__________________
JD-Dev & Server-Admin
  #389  
Old 09.03.2011, 11:08
clone767
Guest
 
Posts: n/a
Default

thx Jiaz:P, i already installed it, 6 update 21, and all seems ok
  #390  
Old 21.03.2011, 12:15
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 48,085
Default

This thread is now closed and not a sticky anymore.
If you still (or again) have rapidshare problems, please open a new thread.

GreeZ pspzockerscene *closed*
__________________

Ad-free installers || Werbefreie Installer
Windows Setup<--JD2 BETA-->Linux Setup x86 || Linux Setup x64 || Mac Setup
-----=>Support Chat<=-----
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
That's true James
Quote:
Originally Posted by James
Die Leute verstehen einfach nicht dass nur weil man mit einer Waffe auch auf Menschen schießen kann dass ein Schützenver​ein kein Ort für Amoklaufide​en ist
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 06:36.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.