JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 17.10.2014, 05:23
tulleydr
Guest
 
Posts: n/a
Default [Malwarebytes] Try restarting this link (plugin outdated?)

I'm using jdownloader2 and have a linksnappy account. When trying to download from filefactory jdownloader is not allowing me. Not sure if it's an error or normal or what.

16.10.14 11.37.57to16.10.14 21.47.52 jdlog://4213876271141/
^
^
There is my log file if it is needed. First problem I've had after 6 years or so with jdownloader, so I'm not sure how this procedure works with the forums? I think I posted in the wrong area a few minutes ago, so here it is in here. I apologize for my ignorance.
  #2  
Old 17.10.2014, 06:41
tony2long's Avatar
tony2long tony2long is offline
English Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 6,062
Default

The log tool can't get it, maybe too big if you chose all entries.
__________________
FAQ: How to upload a Log
  #3  
Old 17.10.2014, 06:51
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 15,981
Default

seems your system fails to get html from filefactory for linkchecking purposes over and over again. Very few times does it receive the HTML body. I've made small change to use filefactory api for linkcheck at all times.

raztoki
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
  #4  
Old 17.10.2014, 14:19
tulleydr
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by tony2long View Post
The log tool can't get it, maybe too big if you chose all entries.
17.10.14 07.08.50to17.10.14 07.13.29 jdlog://6253876271141/
^
^
Here is a log file of when it happened again. Started up jdownloader this morning and as soon as the first 10 files or so downloaded I received the error again for all the rest of them. Are there any changes I can make on my end including the obvious, don't use filefactory??

Thanks
  #5  
Old 17.10.2014, 14:44
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 15,981
Default

what antivirus / firewall software are you using?

raztoki
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
  #6  
Old 17.10.2014, 14:47
tulleydr
Guest
 
Posts: n/a
Default

AVG and Malwarebytes
  #7  
Old 17.10.2014, 14:52
tulleydr
Guest
 
Posts: n/a
Default

Ahh, outgoing ports are being blocked by Malwarebytes I bet.
  #8  
Old 17.10.2014, 15:07
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 15,981
Default

one of those products are causing it, it clearly shows that ports are been closed / refused / not permitted.
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
  #9  
Old 17.10.2014, 15:40
tulleydr
Guest
 
Posts: n/a
Default

I'll check that when I get home. I'm sure your correct. Thank you.
  #10  
Old 17.10.2014, 22:29
tulleydr
Guest
 
Posts: n/a
Default

SOLVED. Malwarebytes was blocking outgoing ports. Thanks for the help!!!!
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 11:21.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.