JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 21.10.2009, 21:13
mackenzie
Guest
 
Posts: n/a
Default invalid rapidshare account

ive recentley purchased a premium rapidshare account and entered the details into jdownloader, when i go to download something it works for a couple of downloads and then it will start to download as if im a free user by saying wait x amount of minutes and when i go to premium settings it will say account invalid when it previously stated that it was enabled, each time i download i have to manually input my rapidshare details again and cant leave the computer because it will just start to download as a free user. anybody any ideas

Last edited by Jiaz; 22.10.2009 at 14:54.
Reply With Quote
  #2  
Old 21.10.2009, 21:36
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 48,190
Default

Moved->Hoster-Plugins!

GreeZ pspzockerscene
__________________

Ad-free installers || Werbefreie Installer
Windows Setup<--JD2 BETA-->Linux Setup x86 || Linux Setup x64 || Mac Setup
-----=>Support Chat<=-----
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
That's true James
Quote:
Originally Posted by James
Die Leute verstehen einfach nicht dass nur weil man mit einer Waffe auch auf Menschen schießen kann dass ein Schützenver​ein kein Ort für Amoklaufide​en ist
Reply With Quote
  #3  
Old 22.10.2009, 12:35
remi
Guest
 
Posts: n/a
Cool

If you didn't reach your account limits, then we need a log file.

Set log level to ALL, wait for some downloads, click on log tab, click on upload, and post URL here.
Reply With Quote
  #4  
Old 22.10.2009, 14:53
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 61,896
Default

please provide a logfile, sure you did not reach your daily premium limit?
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #5  
Old 24.10.2009, 21:59
dark_topo
Guest
 
Posts: n/a
Default

try to change you're password
i used to have the same problem
but i changed my pass and now it works fine
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 11:38.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.