JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 06.07.2017, 09:12
dabrown dabrown is offline
Black Hole
 
Join Date: Jun 2015
Location: North America
Posts: 254
Default suprafiles.org links not linkgrabbing

Was working up until yesterday. I've tested the links, they work in browser so the host is still there (major pain making the links work in the browser, but they do).

When I copy the links, absolutely nothing happens. All other hosts grab the links. Not sure what's up.


Links:

**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

Oh, heck, I just figured it out- it's the .org extension. If I paste the link into a text file and change it to .co, it grabs the link just fine. Links from the same source a few days ago must have been using a different extension.
Reply With Quote
  #2  
Old 06.07.2017, 10:22
tony2long's Avatar
tony2long tony2long is offline
English Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 6,202
Default

Support for .org has been added, wait for plugin update.
__________________
FAQ: How to upload a Log
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 13:25.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.