|
|||
|
|||
![]()
Witam, mam same problemy z linkami EGOFILES nie wiem dla czego tak jest ?
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** tutaj log w doc. |
|
||||
|
||||
![]()
"Przekroczyłeś dzienny limit 20 GB, ponownie ściągać możesz od 2013-01-11 00:00:00"
- ale dzięki za logi, spróbuje na ich podstawie dodać obsługe tej sytuacji. == edit Dodałem obsługę tego typu sytuacji - powinno wyświetlić się okienko z informacją, konto Premium zostanie zdeaktywowane, a pobierania mogą być kontynuowane jako darmowe. Przydałaby się informacja zwrotna od użytkowników, posiadających konto Premium, a którzy przekroczyli dzienny limit pobierania, czy poprawka zadziałała (tzn. wyświetlany jest komunikat). Poprawka dostępna dla JD2 za 10-50 minut, dla wersji starszych należy czekać na standardową rundę aktualizacji. Last edited by editestowy; 11.01.2013 at 23:26. |
|
|||
|
|||
![]()
Witam,
U mnie działa tak jak napisałeś. Wszystko ok. Pozdrawiam, Bufeq |
|
||||
|
||||
![]()