|
|||
|
|||
![]()
Mam następujący problem: każdy link z egofiles jdownloader widzi jako offline (linki innych serwisów działaja OK). próbowałem na wersji 2 i 1 jdownloadera i na obydwu występuje ten sam problem. w czym rzecz??
|
|
||||
|
||||
![]()
Podaj przykładowe linki, zweryfikuję czy wtyczka je poprawnie rozpoznaje.
PS: Egofiles jest blokowane w niektórych krajach, łączysz się z Polski?
|
|||
|
|||
![]()
np **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
z reszta zadnego linku nie chce rozpoznac poprawnie. lacze sie z polski |
|
||||
|
||||
![]()
U mnie rozpoznaje Twój przykładowy link.
Sprawdź następujące rzeczy: -- ustawienia Antywirusa/Firewalla (patrz poradnik), być może JD jest blokowany (procesy java(w).exe, Jdownloader*.exe), wówczas trzeba utworzyć odpowiednie reguły dla AV/FW -- czy działa pobieranie przez przeglądarkę, upewnij, czy twój dostawca nie używa jakiegoś proxy (przeglądarka może się ustawiać automatycznie, JD musi mieć dodane informacje o serwerze proxy w menadżerze połączeń) -- czy działa pobieranie z innych serwisów Osobiście zauważyłem, że serwis jest dość mocno obciążony i czasami zdarza się (przy ściaganiu czegoś innego), że nie odpowiada (ale to zarówno w przeglądarce jak i przy sprawdzaniu linków). Czasami wystarczy za chwilę powtórzyć i wówczas serwis poprawnie weryfikuje linki. Jeśli używasz JD2, to powtórz operację wrzucania linków do JD2 i utwórz proszę logi (Menu -> ? -> Utwórz Log --> potem zgodnie z wizardem) zaraz po niej, wrzuć tu link do utworzonego logu.
|
|||
|
|||
![]()
numer z antywirusem pomogl dla JD2. dzieki wielkie za pomoc!
|
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|