|
|||
|
|||
JDownloader'da yönlendirici modem oto nasıl resetlenir
Aşağıdakileri uygulamadan önce betik arşivimize uğrayıp modeminiz için hazır betik var mı bakabilirsiniz ;
http://board.jdownloader.org/showthread.php?t=1305 baktınız yok? ................................ Wiki anlatımı ; http://jdownloader.org/tr/knowledge/...nnect-recorder .............................. Diğer anlatım ; 1'inci aşama modemin reset düğmesini bulmak 2'inci aşama ; RESET düğmesinin yerini öğrendik > modemi JDownloader ile resetleyelim Şimdi yukarıdaki işlemi TEKRAR BAĞLAN KAYDEDİCİ ile yapacağız fakat önce tarayıcımızı belirliyelim Şimdi kaydediciyi başlatalım > Tekrar bağlan betiği yarat seçeneğini seçelim Tekrar bağlan betiği yarat seçeneğini seçtik ve tekrar bağlan kaydedici çalıştırıldı > Başlat diyelim Evet başlat dedim ve modem giriş sayfam internet tarayıcımla birlikte otomatik açıldı , ilk iki fotoda anlattığım prosedürü izlicez, zaten artık modemi resetleyen düğmenin yerini öğrenmiştik. ŞİMDİ O DÜĞMEYE TIKLAYALIM VE MODEM RESETLENSİN Önemli ; yaptınız olmadımı > Kaydedici kutusunda > RAWMODE yazıyor bu HAM MOD anlamına gelir > Ona tıklayarak deneyin Last edited by Freeloader; 15.04.2011 at 21:18. |
|
|||
|
|||
tum dediklerinizi yapıyorum. modeme giriyor modem zoom nasıl resetlenir bilmiyorum yani baglantıyı nasıl kapatım acıcam ıpten bılmıyorum. yardımcı olurmusunuz
|
|
|||
|
|||
mrb
freeloader@
merhaba elimde airties 6271 var,ve kullandığım jdownloader sürümü 0.5.949 ancak buradaki 6271 le ilgili scriptleri de dahil tüm söylediklerinizi denememe rağmen bir türlü,otomatik reseti yapamadım.. bu arada tekrar bağlan ayarlarından bağlantı betiğini program kendi sorunsuz bi şekilde yaratıyor fakat ip değiştir dediğimde bağlantı hatası veriyo sürekli.. bu arada pc de bütün virüs,windows ve pc güvenlik duvarları kapalı durumda..ve 192.168.2.1 arayüzünde şifrede yok Last edited by Joeblack; 08.06.2009 at 12:06. |
|
|||
|
|||
Quote:
Zoom Bu yönlendirici/router mı? Yokasa dialup modem mi? Last edited by Freeloader; 08.06.2009 at 14:49. |
|
|||
|
|||
Quote:
Bu şekilde yaptınız mı? Böyle yaptınız olmadı mı > ozaman bi teamviewer kapıp jd online desteğe başvurun. |
|
|||
|
|||
Kardes benm modeim zyxel bnm internet tarayıcısı acılıyo ama benm modemn internet sayfasında restleme yeri yok bi yardımcı olursanız ii olur...!!
|
|
|||
|
|||
Quote:
[[[STEP]]] [[[REQUEST]]] POST /cgi-bin/login HTTP/1.1 Host: 192.168.2.1 redirect=&user=admin&password=%%%pass%%%&button=TAMAM [[[/REQUEST]]] [[[/STEP]]] [[[STEP]]] [[[REQUEST]]] POST /cgi-bin/webapp HTTP/1.1 Host: 192.168.2.1 <xmlrequest version="1.0.0"><command inst="cfgmgr-0"><key>begin_transaction</key><value>rfc2684-0</value></command><set inst="rfc2684-0"><key>encaps</key><value>LLC</value></set><command inst="cfgmgr-0"><key>begin_transaction</key><value>static-1</value></command><set inst="static-1"><key>ip</key><value>0.0.0.0</value></set><set inst="static-1"><key>mask</key><value>255.255.255.0</value></set><set inst="static-1"><key>gateway</key><value>0.0.0.0</value></set><set inst="static-1"><key>dns1</key><value>0.0.0.0</value></set><set inst="static-1"><key>dns2</key><value>0.0.0.0</value></set><set inst="static-1"><key>mode</key><value>0</value></set><command inst="cfgmgr-0"><key>begin_transaction</key><value>pppox-0</value></command><set inst="pppox-0"><key>type</key><value>pppoe</value></set><set inst="pppox-0"><key>username</key><value>kullanıcıadınız@biri.com.tr</value></set><set inst="pppox-0"><key>password</key><value>şifreniz</value></set><set inst="pppox-0"><key>mtu</key><value>1492</value></set><command inst="cfgmgr-0"><key>begin_transaction</key><value>pvc-0</value></command><set inst="pvc-0"><key>name</key><value>vc1</value></set><set inst="pvc-0"><key>vpi</key><value>8</value></set><set inst="pvc-0"><key>vci</key><value>35</value></set><set inst="pvc-0"><key>traffic_class</key><value>UBR</value></set><set inst="pvc-0"><key>pcr</key><value>0</value></set><set inst="pvc-0"><key>scr</key><value>0</value></set><set inst="pvc-0"><key>mbs</key><value>0</value></set><command inst="cfgmgr-0"><key>begin_transaction</key><value>wan-0</value></command><set inst="wan-0"><key>type</key><value>pppoe</value></set><command inst="cfgmgr-0"><key>commit</key><value>rfc2684-0</value></command><command inst="cfgmgr-0"><key>commit</key><value>static-1</value></command><command inst="cfgmgr-0"><key>commit</key><value>pppox-0</value></command><command inst="cfgmgr-0"><key>commit</key><value>pvc-0</value></command><command inst="cfgmgr-0"><key>commit</key><value>dhcpc-0</value></command><command inst="cfgmgr-0"><key>commit</key><value>wan-0</value></command><command inst="cfgmgr-0"><key>save</key><value/></command><command inst="cfgmgr-0"><key>end_transaction</key><value>wan-0</value></command><command inst="cfgmgr-0"><key>end_transaction</key><value>pvc-0</value></command><command inst="cfgmgr-0"><key>end_transaction</key><value>rfc2684-0</value></command><command inst="cfgmgr-0"><key>end_transaction</key><value>pppox-0</value></command><command inst="cfgmgr-0"><key>end_transaction</key><value>static-1</value></command><command inst="wan-0"><key>apply</key><value/></command><command inst="pppox-0"><key>apply</key><value/></command><command inst="rfc2684-0"><key>apply</key><value/></command><command inst="static-1"><key>apply</key><value/></command><command inst="pvc-0"><key>apply</key><value/></command></xmlrequest> [[[/REQUEST]]] [[[/STEP]]] [[[/HSRC]]]:confused: |
|
|||
|
|||
stangold
kendi betiğini kendin yarat fakat yaratırken yeniden başlata basma kaydete tıkla buraya bak http://board.jdownloader.org/showthread.php?t=1903 |
|
|||
|
|||
Arkadaşlar "FREELOADER" benim airties 6271 modemimin betiğini oluşturdu.Burdan kendisine çok teşekkür ediyorum:thumbup:
|
|
|||
|
|||
modem kullanıcı adı ve modem kullanıcı parolasını nasıl öğrenebiliriz
|
|
|||
|
|||
benim modemim linksys am200 dedikleriniz yaptım modemim arayüzü de açıldı sornrasında ne olucak :D otmatik olarak kod mu yazması gerekiyor
|
|
|||
|
|||
arkadaşım modemi aldında klavuz vermişlerdır orda yazar ama genlede şifresi admin kullanıcı admin olur
|
|
|||
|
|||
modemim zyxel. tüm dediklerinizi uyguluyorum ama olmuyor. önceki sürümler çok başarılıydı 0.4. sürümleri. ama bunda başaramadım hala.. yardım edin lütfen
|
|
|||
|
|||
Scientific Atalanta EPC 2203 tekrar baðlan problemi
benim Scientific Atalanta EPC 2203 kablo modemim var ve sitede bu modemin otamatik baðlanma betiði yok bu modemin ayarlarý yapýlabilmesi için bi rara yüzü de yok JDownloader'ýn verdiði router IP'ye de girilemiyor kullanýcý adý ve pass istiyor ama bu bilgileri ne internette nede türksat yetkililerinden öðrenemedim aceba bu modeme nasýl tekrar baðlan yapabilirim..? |
|
|||
|
|||
bende zyxel 662 hw-61 var
script ve nasıl uygulayacağız şifreleri nereye yazacağız lütfen yardım
|
|
|||
|
|||
Quote:
http://board.jdownloader.org/showthread.php?t=1727 Ben bat ya da exe kullanmak istemiyorum diyorsanız ; Burada betik nasıl oluşturulur güzel bir biçimde anlatılıyor http://jdownloader.org/tr/knowledge/...nnect-recorder |
|
|||
|
|||
aynı şeklilde yatım ama yinede 30 dk bekleme yapıyor
slm arkadaşlar resimde gösterildiği gibi yaptım oldu hatta test ettim ama netload tan veya başka bir şeyden indirme yaparken bir link bitince öbürüne geçince 30 dk bekliyor otomatik resetlemiyor yardım edecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
|
|
|||
|
|||
Edimax ADSL2+ ROUTER modemimde ip değişmiyo
Edimax ADSL2+ ROUTER modem var tüm söylediklerinizi yaptım ve tekrar bağlanma basarılı dedi ama ip adresini degiştir dediğimde tekrar bağlanma başarısız diyo .....forumdan ''Tekrar bağlan betikleri'' ne de baktım benim modem orda yok...JD kullanıyorum ama ip adresini değiştiremiyorum yardımcı olabilirmsinizzz.. ;);):huh:
|
|
|||
|
|||
Quote:
|
|
|||
|
|||
teşekkurler
|
|
|||
|
|||
bilgilendirme için tesekkürler.ben ikinci resim için denileni yapamadım .çünkü modemimin reset tusu hangisi bilmiyorum .yardımcı olursanız cok sevinirim.modemim zoom x4
|
|
|||
|
|||
benim modemim cnet car 854. yeniden başlat dediğimde ip değişiyor. ip gösteren siteler öyle gösteriyor en azından. fakat betiğin kaydı bitmiyor. hala kaydediliyor mesajı duruyor. ortalama bir betiğin kaydı ne kadar zaman sürer ki?
yardımcı olursanız çok sevinirim. Last edited by bellerophon; 05.12.2009 at 16:34. |
|
|||
|
|||
tmm sorunu çözdüm. ayarlar-gelişmiş kısmından dengeli ip denetimi kullan kutusunu işaretledim ve sorun çözüldü.
|
|
|||
|
|||
benim sorunum modemın ara yuzunde yenıden baslatma tusu yok bunu nasıl yapabılırımm Castlenet CBV734EW modem bu kablo modem bi turlu bulamıyorum reboot kodunu
|
|
|||
|
|||
Yönlendirici/Router mi bu modem ? yoksa kablo modem mi?
|
|
|||
|
|||
yaaw benim modemin şifresi yok :D:D
|
|
|||
|
|||
Teşekkürler / Thabnk you / Danke
|
|
|||
|
|||
ZyXEL P-660W-T1 v2 betiği arıyorum
arkadaşlar benim kullandıgım modem ZyXEL P-660W-T1 v2 ve modemimi router listesinde bulamadım ve tekrar bağlan testide yapamadım, bilen bi arkadaş var mı?
|
|
|||
|
|||
mrb.ben airteis air 7261 modem kullanıyorum.jdownloader sürümü 0.8.821 özel betiklerden modemime uygun betiği bulup düzenledim.ama bu betiği nasıl kullanacağımı bilmiyorum acil yardımlarınızı bekliyorum.yardımlarınız için şimdiden tşkrlr.:outch:
|
|
|||
|
|||
ya arkadaşar benim huawei modemim var bu işlemleri denedim, tekrar bağlan başarılı dedi fakat ip değiştir dediğim zaman ip değişmiyor. yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
|||
|
|||
degerli arkadaslar,
zoom*4 (1 ethernet ve 1 usb cikis) modemimi türlü uğraşmalarıma, okumama, defalarca denememe rağmen otomatik resetlemeyi başaramıyorum. herşeyi dogru yaptigimi düsünmeme ragmen, betik olustur dedigimde localhost 8972 ye yonlendiriliyorum... bana yol gosterecek arkadaslara simdiden cok tesekkur ederim...:) saygilar. haluk |
|
|||
|
|||
hocam bende airties 5450v2 modem var, forumda anlatıldığı gibi bi betik oluşturdum kendime ancak test odasında ip değiştir dediğim zaman betik işe yaramıyor yukarıda modemin ip adresini ve arayüzdeki şifresi doğru giriyorum ancak explorer a modemin ip sini yazdığınızda kullanıcı adı istemediği için kullanıcı adı bölümünüde boş bırakıyorum sorun nedir acaba bana yardımcı olur musunuz?
|
|
|||
|
|||
Quote:
|
|
|||
|
|||
ip değişken modeme elimle reset attığımda ip değişiyor. "http://board.jdownloader.org/showthread.php?t=11152" bu sayfadaki betiğide denedim ama yinede sonuç alamadım. teamviewer indirdim kurdum pc yee ama daha önce hiç kullanmadım tam olarak bildiğimde söylenemez bu programı
Last edited by m3l4nkoliq; 07.10.2010 at 12:26. |
|
|||
|
|||
Otomatik reset
Ben bu ayarları yaptım. El ile tekrar bağlan butonu sayesinde IP değişikliği yapabiliyorum ama bu değişikliği her part bittiğinde jdownloader a otomatik yaptırmanın yolu yokmu? Gece download bıraktığımda daha çabuk indirse böylece
|
|
|||
|
|||
netmaster cbw-560 modem için tekrar bağlan ayarlarını yapamıyorum. modem arayüzüne girmiyo. 6aydır takrar bağlan ayarları yapılmadan kullanıyordum ama şimdi rapidshare limitim dolmuş galiba. ip mi de değiştiremiyorum statik ip olduğu için. nasıl düzeltebilirim yardımcı olur musunuz. rapidshareden gece koyduğum bir link sabaha kadar inmiyor. sürekli 55 dk bekleme süresi veriyor yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...
|
|
|||
|
|||
Evet Aynı Sorun Bendede var Mesela x7.to dan bir part indirdim indirme işlemi bittikten sonra otomatik olarak kendini resetleyip öbür part'a geçmiyor 30 dk bekliyor lütfen yardım edin.
|
|
|||
|
|||
Yanlış konuya yazıyor olabilirm fakat pazartesi günüden beri betik yapmaya ve ip değiştirmeye çalışıyorum.
1-) kablonet kullanıyorum ve Win7. modemim de Airties 4240. hazır betiği yok. Kablonette StatikIP varmış o yüzden müşteri kendisi değiştiremezmiş dediler. win7 de zaten forumdan incelediğim kadarıyla betik yaratmada sorun oluyormuş skor 2-0 golü yedik. Ne yapabilirim. Yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim. |
|
|||
|
|||
Superonline'ın verdiği pirelli ea4202 marka modemde script oluşturmak istedim. jdownloaderda macro oluşturur gibi işlemleri yaptım. Ip değişti. başarılı oldu ve scripti save ettim. ancak change ip dediğimde ipyi değiştiremedi. modemim bunu desteklemiyor mu? yardım lütfen.
|
|
|||
|
|||
IP reset scripti hazırlama için yardım isteği
Freeloader merhaba;
Ben **External links are only visible to Support Staff**Inca IM-300NX modem kullanıyorum ve malesef jdownloader scripti kayıt olduğu halde çalışmıyor. Http live header da kaydettim olmadı/beceremedim. Derme çatma bir autoit scripti yazmayı becerdim 56sn de reset atıyor ama o da browser penceresi açıp mouse clickleri vb gönderdiği için çalışırken ve pencere yeri boyutu vb değişirse sorun çıkarıyor. Manuel olarak wan hizmetini açıp kapayarak çok hızlı ip resetliyebiliyorum ama kaydedilen script malesef resetlemiyor. Acaba size live header kayıtlarını göndersem bana yardımcı olabilirmisiniz. Kayıtları firefox da olabildiğince sade almaya çalıştım. Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler. |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|