JDownloader Community - Appwork GmbH
 

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 20.02.2021, 11:14
snakemountain snakemountain is offline
Modem User
 
Join Date: Oct 2020
Posts: 3
Question Random files from package disappear - 100% but no extraction

Hi, I am facing an issue with jdownloader2, running on my QNAP NAS together with my.jdownloader.

I add files to the linkgrabber. The correct amount of files are shown within the brackets [ ] on the package. Then I start the download for this package.

When the download is finished most of the packages are not extraced, but are shown as 100%. It's because 1 or 2 random files completly disappeared from the package. Neither there is a file on my disk, nor is an entry in the package in jdownloader for these files. Even though it was shown in linkgrabber correct. That's why it's showing 100% and no errors.

I am on #43687 atm. However, I've updated jdownloader like 10 times in the last months already. So the issue is there for a while.

So as a workaround I add the missing files or all files again when this happens (often), start download and jdownloader will unzip automatically.

Last edited by snakemountain; 20.02.2021 at 11:16. Reason: additional informaiton about workaround
Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 06:13.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.