|
|||
|
|||
![]()
WItam.
Komunikat błędu: Offline>Pliki nie znaleziono(File not found). Dziennik: http://jdownloader.net:8081/pastebin...1bd86449fd41de Przykładowy linki: **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** Jdownloader pokazuje błąd, kiedy przeglądarka bez żadnych problemów pliki pobiera na dysk... |
|
|||
|
|||
![]()
W dzienniku zdarzeń nic nie ma (w dodatku nie utworzyłeś go na opcji ALL). W wersji 0.6.193 działa poprawnie.
|
|
|||
|
|||
![]()
Hm faktycznie działa lecz:
1.W wcześniejszych wersjach programu utworzenie rozszerzonego dziennika nie nastręczało trudności, teraz gdzie to niby jest ? Wcześniej ładnie się wybierało z listy , teraz mam grzebać po wszystkich opcjach programu żeby to znaleźć? Skoro w zakładce dziennika mam tylko Zapisz jako i Wyślij dziennik? 2.Hm faktycznie działa, lecz co dziwne, najpierw każdy link musiałem dać przeglądarce, żeby załadowała strone, potem zrobić kopiuj w polu adresu, wtedy jdownloader łapał i link widział... Dziwne, niewiem czym to jest spowodowane... |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|