JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12.05.2014, 20:48
djmakinera djmakinera is offline
Banned
 
Join Date: May 2010
Location: Poland
Posts: 8,452
Default Podsumowanie (nie zawsze pokazuje poprawnie[po zaznaczeniu])

Występuje problem z
Code:
Podsumowanie
.
Problem występuje tylko raz na jakiś czas w
Code:
Zbieracz linków
Np. Zaznaczam pakiety - obojętnie czy jeden czy dwa czy więcej - Nie pokazuje w Podsumowaniu pakietów/linków ile zaznaczyłem tylko wszystko.

Aby ponownie pokazywało poprawnie musze przełaczyć na zakładkę
Code:
Pobierz
zaznaczyć pakiety, a potem znów przełączyć na Zbieracz Linków i potem juz dobrze pokazuje...

Domyślam się, że chyba to nietypowy problem ale może ktoś miał-kiedykolwiek podobny problem ???
Reply With Quote
  #2  
Old 13.05.2014, 19:36
editestowy's Avatar
editestowy editestowy is offline
Polish Supporter
 
Join Date: May 2009
Location: PL
Posts: 3,029
Default

U mnie pokazuje dokładnie tyle ile zaznaczyłem - nie potrzeba przełączać między panelami.
Może problem występuje przy jakimś dużym obciążeniu np. przetwarzanie linków w tle, stąd proces zliczania/aktualizacji wskazanych linków jest wykonywany z opóźnieniem.
Reply With Quote
  #3  
Old 13.05.2014, 21:45
djmakinera djmakinera is offline
Banned
 
Join Date: May 2010
Location: Poland
Posts: 8,452
Default

Co to znaczy "przetwarzanie linków w tle"?

Czy można w logu sprawdzić co tak naprawdę się dzieje w przypadku wystąpienia takiej sytuacji?
Jeśli tak to gdzie to rejestruje.. w którym logu

Last edited by djmakinera; 13.05.2014 at 22:04.
Reply With Quote
  #4  
Old 14.05.2014, 07:47
editestowy's Avatar
editestowy editestowy is offline
Polish Supporter
 
Join Date: May 2009
Location: PL
Posts: 3,029
Default

Przetwarzanie w tle: np. działający parser i dekrypter.
Sama zmiana parametrów okienka logowania nie jest logowana.
Reply With Quote
  #5  
Old 14.05.2014, 11:11
djmakinera djmakinera is offline
Banned
 
Join Date: May 2010
Location: Poland
Posts: 8,452
Default

Nie używam czegoś takiego jak np.
Analizowanie i w tym samych czasie pobieranie..
To zaburzało by w pewnym stopniu analizowanie, rozszyfrowanie linków ...(zwłaszcza, że serwer wrażliwy na wiele operacji naraz)

Ale coś dziwnego zauważyłem...
Pobieram pliki.. Chcę zatrzymać, więc klikam STOP, nic, za chwilę znów STOP i nadal nic i nadal STOP i nic ... czekam ileś tam minut , jeszcze iles tam minut może zaskoczy, czasem zaskoczy a czasem nie , wciskam wyjdż z programu (Exit) .. pokazuję się okienko (ale nie odrazu), "Zbieracz linków nadal działa, czy NAPEWNO chcesz wyjść {coś tym stylu}" ..ale jaki zbieracz linków, skoro ja tylko pobieram a nie analizuje???
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 00:27.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.