|
|
|||
|
|||
Chomikuj: ściąganie z zablokowanego konta
Witam wszystkich,
problem jest jak w tytule. Moje konto na chomiku zostało zablokowane, jednak chciałabym odzyskać pliki z niego. Można je ściągnąć zarówno przez przeglądarkę jak i przez ChomikBoxa (jeśli jestem zalogowana), jednak żadna z tych metod nie umożliwia ściągania podfolderów. Mam ich sporo i klikanie wszystkiego z osobna byłoby strasznie czasochłonne. Udało mi się wprowadzić dane logowania do JDownloadera (pokazuje poprawnie pozostałą ilość mojego transferu, mogę też ściągać pliki z innych chomików), mimo to nie jestem w stanie dostać się do własnych plików. Za każdym razem wyświetla się komunikat "Can't decrypt link, the account of the owner is banned". Czy da się to jakoś obejść? Z góry dziękuję za jakąkolwiek poradę |
|
||||
|
||||
Obawiam się, że nie, gdyż pierwszy etap - sprawdzenie czy linki są poprawne działa dokładnie tak jak próba ich przeglądania przez niezalogowanego użytkownika w przeglądarce.
Wyloguj się z konta i nie będąc zalogowanym spróbuj "obejrzeć" zawartość swojego chomika. Prawdopodobnie dostaniesz komunikat: Konto czasowo zablokowane Normalnie na etapie sprawdzania dane konta nie są potrzebne, bo linki powinny być ogólnodostępne (ewentualnie zablokowane jedynie hasłem, nie blokadą po stronie serwisu), nie jedynie dla właściciela. Tak więc należy poczekać na "zdjęcie" przez serwis blokady, nie przewiduję raczej dodania tego typu funkcjonalności do JD2...
|
|