|
|||
|
|||
"Pokaż adresy pobieranych plików" JD2
Najnowszy Jdownloader 2, niestety ta opcja u mnie nie działa. po wybraniu kilku linków gdy chce je przekleić to pod ctrl-v mam zawsze: "null"
Szczerze nienawidzę interfaceu dwójki właśnie przez taki numery... nie dość, że nie działa to jeszcze muszę klikać i klikać żeby w ogóle dojść do przycisku kopiowania adresów... jest może jakaś nakładka która zmienia interface na podobieństwo tego z jedynki ? |
|
||||
|
||||
Wszystkie opcje można dostosować do swoich upodobań - przykładowo adresy pobieranych plików:
1. Klikasz prawym klawiszem na dowolnej pozycji w Pobieranie, wybierasz Utwórz Menadżera Menu 2. Szukasz pozycji: "Pokaż adresy pobieranych plików", "łapiesz" lewym klawiszem i przenosisz na najwyższy poziom menu, klikasz "Zastosuj", "Zapisz" - masz dostępne wówczas tę opcję pod jednym kliknięciem 3. Dodatkowo jak dodasz skrót klawiszowy to nawet nie musisz otwierać menu podręcznego... A co nie działa z kopiowaniem adresów pobieranych linków? Skopiowałem właśnie bez problemu adresy 804 linków wchodzące w skład jednego z pakietów....
|
|||
|
|||
robię tak:
prawy na linku -> właściwości -> pokaż adresy -> zaznaczam wybrany link i klikam prawym -> kopiuj adresy i jak po tym chce CTRL-V aby ten wybrany/zaznaczony link wkleić komuś lub do przeglądarki to wkleja się Quote:
Quote:
|
|
||||
|
||||
Czy linki, które chcesz skopiować nie pochodzą z pojemnika zaszyfrowanych linków: DLC/CCF/JDD...? Jeśli były zaszyfrowane to wolą autora pozostaną zaszyfrowane!
Podaj przykładowe linki. Kopiować możesz przecież bez przeglądania adresów - wybierasz linki, które chcesz skopiować i naciskasz CTRL+C. Osobnej pozycji w menu nie ma, bo zapewne uznano, że nie jest to opcja "pierwszej" potrzeby:
--------------------- Poradnik użytkownika jD - najczęściej spotykane problemy Instalatory JD2: http://jdownloader.org/jdownloader2 Last edited by editestowy; 12.03.2015 at 20:30. |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|