JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 26.03.2016, 21:54
vellamos vellamos is offline
Junior Loader
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 10
Default upstore issue

hi i use jdownloader to download fron upstore with premium account. the last days i cant add new links neither manual or auto grab. can anyone help? i have update to the last version and i did all the updates. thanks
  #2  
Old 27.03.2016, 03:41
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 17,390
Default

maybe new links are of a new format? please provide example links which fail to add.

raztoki
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
  #3  
Old 27.03.2016, 06:23
lj8787 lj8787 is offline
Baby Loader
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 7
Default

I've just notice this too. It seems the change is they've begun to use https for their links. A few weeks ago they were still using http. If you copy your link from your browser, but leave off the **External links are only visible to Support Staff**ll see JDownloader still grabs the link. I tried adding a custom linkgrabber filter, to accept links containing "**External links are only visible to Support Staff**, but it still doesn't grab them. Hopefully a fix won't be far away.
  #4  
Old 27.03.2016, 06:31
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 17,390
Default

As stated in previous response, please provide working example links that fail to add.

raztoki
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
  #5  
Old 27.03.2016, 06:59
lj8787 lj8787 is offline
Baby Loader
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 7
Default

Original link: **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** - JDownloader doesn't pick this up, despite this thread - https://board.jdownloader.org/showthread.php?t=62231 - Unless I'm misunderstanding something?

Upstore.net link hidden under the pip.bz link: **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

If I remove the s from https, linkgrabber finds it. If I remove the **External links are only visible to Support Staff**ll see, with the https there, linkgrabber doesn't see it.
  #6  
Old 27.03.2016, 07:50
firstfree2
Guest
 
Posts: n/a
Default Linkgrabber will not parse upstore.net

Hi,

Can you help linkgrabber (jdownloader 2) will not parse secure (https) upstore.net links.

It will parse the unsecure upstore.net links (http).

How can I resolve this.

Thanks in advance for your help.
  #7  
Old 27.03.2016, 07:51
tony2long's Avatar
tony2long tony2long is offline
English Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 6,461
Default

Fixed, wait for plugin update (core update).
__________________
FAQ: How to upload a Log
  #8  
Old 27.03.2016, 08:09
lj8787 lj8787 is offline
Baby Loader
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 7
Default

Thanks tony
  #9  
Old 27.03.2016, 09:26
firstfree2
Guest
 
Posts: n/a
Default

Thanks!
  #10  
Old 27.03.2016, 09:35
vellamos vellamos is offline
Junior Loader
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 10
Default

thanks...
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 00:30.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.