JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1041  
Old 03.08.2013, 07:38
wahooo wahooo is offline
Banned
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 94
Default

Quote:
Originally Posted by [HYBRID BEING] View Post
I seem to be losing lots of credits on cloudzer.net. Sometimes it solves captcha, but most of the time it makes me wait for an hour, and tries to solve captcha yet again. Needless to say, i'm not getting refunded.
cloudzer might have a wait timer for free users.

with such sites you just have to live with it or make your downloader less eager to start new downloads.




Anyways, I also get some captcha popups prefilled, but the timers wonky, not sure to hit send or cancel. This was a recent change in jdownloadr 2 that triggered it.
Reply With Quote
  #1042  
Old 03.08.2013, 13:22
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 48,705
Default

For cloudzer there is an extra option in the plugin settings to prevent wasting credits!

GreeZ psp
__________________

Ad-free installers || Werbefreie Installer
Windows Setup<--JD2 BETA-->Linux Setup x86 || Linux Setup x64 || Mac Setup
-----=>Support Chat<=-----
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
That's true James
Quote:
Originally Posted by James
Die Leute verstehen einfach nicht dass nur weil man mit einer Waffe auch auf Menschen schießen kann dass ein Schützenver​ein kein Ort für Amoklaufide​en ist
Reply With Quote
  #1043  
Old 03.08.2013, 17:56
waltinho
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by pspzockerscene View Post
For cloudzer there is an extra option in the plugin settings to prevent wasting credits!

GreeZ psp
uploaded has this function but does not work!!
Reply With Quote
  #1044  
Old 03.08.2013, 18:22
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 48,705
Default

Hm I see.
I'll add it asap.
Ticket:


GreeZ pspzockerscene
__________________

Ad-free installers || Werbefreie Installer
Windows Setup<--JD2 BETA-->Linux Setup x86 || Linux Setup x64 || Mac Setup
-----=>Support Chat<=-----
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
That's true James
Quote:
Originally Posted by James
Die Leute verstehen einfach nicht dass nur weil man mit einer Waffe auch auf Menschen schießen kann dass ein Schützenver​ein kein Ort für Amoklaufide​en ist
Reply With Quote
  #1045  
Old 04.08.2013, 00:05
Kevin04 Kevin04 is offline
Baby Loader
 
Join Date: May 2013
Posts: 6
Default

Hey,
I suddenly can't properly authenticate with my account anymore. It happened while I was solving captchas... I got an error message "Please check your username and password, and click Start again!". The JD plugin also throws this error everytime I need it to solve a captcha: "Please check your username and Password.". I never changed anything in the settings of JD2 or captchaSolver. And I was also able to figure out that my account details should be correct through catpchaSolver:

I deleted my account.txt, and the credits balance went to blank (-). Then, I mistyped my password at first, so when I tried to solve captchas, the balance went to -1. After that I deleted the account.txt again and typed my data in correctly, this time it retrieved my actual credits balance of 11816.

My account name is xKevin04.
Reply With Quote
  #1046  
Old 04.08.2013, 12:45
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 48,705
Default

@waltinho
1.The reconnect setting for uploaded works fine!
2.I've added the same setting for cloudzer.
It's deactivated by default to not to overload our servers as they're used for the ip-check.
It'll come with the next update!

GreeZ pspzockerscene
__________________

Ad-free installers || Werbefreie Installer
Windows Setup<--JD2 BETA-->Linux Setup x86 || Linux Setup x64 || Mac Setup
-----=>Support Chat<=-----
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
That's true James
Quote:
Originally Posted by James
Die Leute verstehen einfach nicht dass nur weil man mit einer Waffe auch auf Menschen schießen kann dass ein Schützenver​ein kein Ort für Amoklaufide​en ist
Reply With Quote
  #1047  
Old 06.08.2013, 05:22
wahooo wahooo is offline
Banned
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 94
Default

Quote:
Originally Posted by pspzockerscene View Post
For cloudzer there is an extra option in the plugin settings to prevent wasting credits!

GreeZ psp
thanks, I did not know.

yea cloudzer is very prone to captcha popups for no good reason at all, it was very annoying.
Reply With Quote
  #1048  
Old 06.08.2013, 07:10
jdUser2012
Guest
 
Posts: n/a
Default

@pspzockerscene
I don't know if the plugin has been updated already, but the (reconnect) wait time for cloudzer should be 3 hours instead of 1 hour.
Reply With Quote
  #1049  
Old 06.08.2013, 17:06
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 48,705
Default

Should already work correctly.

GreeZ psp
__________________

Ad-free installers || Werbefreie Installer
Windows Setup<--JD2 BETA-->Linux Setup x86 || Linux Setup x64 || Mac Setup
-----=>Support Chat<=-----
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
That's true James
Quote:
Originally Posted by James
Die Leute verstehen einfach nicht dass nur weil man mit einer Waffe auch auf Menschen schießen kann dass ein Schützenver​ein kein Ort für Amoklaufide​en ist
Reply With Quote
  #1050  
Old 07.08.2013, 11:10
wahooo wahooo is offline
Banned
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 94
Default

Well also if more than one package has a cloudzer they all seem to bring up an unnecessary captcha attempt.
Reply With Quote
  #1051  
Old 07.08.2013, 15:45
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 48,705
Default

Please post a log and example links.
Please also check the plugin settings of cloudzer, make sure it's configured the way you want it to work!

GreeZ pspzockerscene
__________________

Ad-free installers || Werbefreie Installer
Windows Setup<--JD2 BETA-->Linux Setup x86 || Linux Setup x64 || Mac Setup
-----=>Support Chat<=-----
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
That's true James
Quote:
Originally Posted by James
Die Leute verstehen einfach nicht dass nur weil man mit einer Waffe auch auf Menschen schießen kann dass ein Schützenver​ein kein Ort für Amoklaufide​en ist
Reply With Quote
  #1052  
Old 08.08.2013, 16:28
an_kot
Guest
 
Posts: n/a
Default

About cloudzer & experimental option: "Activate experimental reconnect..."
It functioning but not perfect
Now with cloudzer is spent 3 credits per each download
t1. download finished
t2. wait 60 min before asking server
t3. try connect - solve capture (1 credit) -> wait 60 min (2 hours)
t4. try connect - solve capture (1 credit) -> wait 60 min (3 hours)
t5. try connect - solve capture (1 credit) -> start download

How about adding for such experimental options 1 more parameter
Waite timeout in seconds
-1 - as server asks
other value - wait specified amount of seconds since previous download start
Reply With Quote
  #1053  
Old 08.08.2013, 16:41
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 48,705
Default

Cloudzer doesn't tell us an exact waittime.
Because cloudzer and uploaded are pretty much the same, I changed the default waittime to 3 hours.
Please test it once the update is out!

GreeZ pspzockerscene
__________________

Ad-free installers || Werbefreie Installer
Windows Setup<--JD2 BETA-->Linux Setup x86 || Linux Setup x64 || Mac Setup
-----=>Support Chat<=-----
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
That's true James
Quote:
Originally Posted by James
Die Leute verstehen einfach nicht dass nur weil man mit einer Waffe auch auf Menschen schießen kann dass ein Schützenver​ein kein Ort für Amoklaufide​en ist
Reply With Quote
  #1054  
Old 20.08.2013, 16:43
Kevin04 Kevin04 is offline
Baby Loader
 
Join Date: May 2013
Posts: 6
Default

Hello. My account is still not working. It only retrieves my credits balance, anything else gives me that user error (getting a captcha, solving a captcha, changing password, transferring credits). It's definitely not on my end, the same thing happens when I try to login on a completely different system. I really wouldn't like to start from scratch... especially since I don't know if this may happen again or not. Again, my account is xKevin04.
Reply With Quote
  #1055  
Old 21.08.2013, 05:24
gogor gogor is offline
Vacuum Cleaner
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 19
Default

still shows pop-up captcha window in jd2.
Reply With Quote
  #1056  
Old 21.08.2013, 07:55
Kanee
Guest
 
Posts: n/a
Default

I'm getting this from Malwarebytes. Should I be worried?

Reply With Quote
  #1057  
Old 21.08.2013, 18:21
dieck
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by clickmehere View Post
I have a minor but strange problem on my Windows 7 system. The captchasolver program is generating disk activity on my second hard disk. If my hard disk is in the 'off' state, I will hear the platter spin up as soon as I hit the OK button to send my captcha answer. If my hard disk is already in the 'on' state it will also generate disk activity as soon as I hit the OK button. I even unmounted the file system but the results were the same. I found that disabling the device through device manager prevents the activity.

The only thing that stands out in solver_logFile.txt is the entry below.

Exception in btnOK - Object reference not set to an instance of an object.
at j.d(Object A_0, DoWorkEventArgs A_1)
at j.aa(Object A_0, EventArgs A_1)

I'm worried for the health of my hard disk.

Hi!

I just installed CBH Captcha Solver (Beta v1.1.9) myself and noticed the exact same problem.

Did anyone find a solution for this?

Best regards,
dieck
Reply With Quote
  #1058  
Old 26.08.2013, 11:58
userking userking is offline
Baby Loader
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 9
Default

jdownloader 2 beta support?

hello i use 9kw captcha service with jdownloader 2 beta now i will test brotherhood its bigger.

but i cant do it, it isnt working for me.
I have fill out the username and pw in the profilsettings. and copiet the brotherhoodjd plugin ordner to methodes but its not working
Reply With Quote
  #1059  
Old 26.08.2013, 20:09
Lram32's Avatar
Lram32 Lram32 is offline
Spanish Supporter
 
Join Date: Jul 2012
Location: Dark side of the moon
Posts: 9,908
Default

Quote:
Originally Posted by gogor View Post
still shows pop-up captcha window in jd2.
Similar problem here.

Could you please check, If after to shows the pop-up, the captcha is autosolved (you need to wait for a moment)?
Also the amount of credits that the captcha takes?

Seems that it is not taken 10 credits (take more), I only want to confirm it.

thanks,
__________________
» Setup JD2 / Instalador de JD2 «
Spoiler:

Installer for Windows XP/Vista/Seven/Eight
|| JD2 x86 - x64 (Beta) ||

Installer for Mac
|| JD2 (Beta) ||

Installers for Linux
|| JD2 (Beta) x86 || <---> || JD2 (Beta) x64 ||

How to Create a Log
-» Click Here «-


¿Cómo crear un registro?
-» Click Aquí «-


Support Chat / Chat de Soporte
-» Click Here / Click Aquí «-


Reply With Quote
  #1060  
Old 27.08.2013, 20:01
Jajaerwischt0815 Jajaerwischt0815 is offline
Junior Loader
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 11
Default Captcha Brotherhood – Captcha Eingabe bei Benutzeranlegung ist immer falsch! - Hilfe!

Captcha Brotherhood – Captcha Eingabe bei Benutzeranlegung ist immer falsch!

CBH Captcha Solver - Beta v1.1.9 - Windows 8
Hallo,
eben wollte ich mir für den JDownloader Captcha Brotherhood installieren.
Ich habe alles analog den Tutorial von Hoerli auf YouTube gemacht.
Beim starten soll ich einen neuen Benutzer anlegen.
Also habe ich mir einen schönen Benutzernamen und ein passendes Passwort ausgedacht.
Hier habe ich ja keine Vorgaben, oder?
Um dem Benutzer fertig zustellen muss man das Captcha eingeben!
Jetzt habe ich inzwischen 20 mal versucht das angezeigte Captcha, dass dort angezeigt wird, einzugeben.
Jedes Mal kommt die Meldung, Captcha ist falsch.
Dabei schreibe ich das Captcha wie gewohnt mit zwei Wörtern und Pause dazwischen.
Jetzt weiß ich wirklich nicht mehr weiter.
Kann mir hier bitte jemand helfen?
Ist der Dienst vielleicht down? Gibt es einen Trick?

PS: Gebe ich den freigeschalteten Benutzer von Tutorial auf YouTube ein kommt auch die Meldung" dass ich meinen Benutzernamen überprüfen soll."

Verstehe ich auch nicht so ganz.
Vielen Dank für eure Unterstützung.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 03:45.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.