JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10.06.2009, 23:42
slodziutkigrzesio
Guest
 
Posts: n/a
Default Jd wersja 0.6.111

I jak podoba sie wam nowa wersja JD ?
Reply With Quote
  #2  
Old 11.06.2009, 01:48
grafi
Guest
 
Posts: n/a
Default

Niektore linki z odsiebie nadal nie dzialaja i JD czasami nie chce nic pobrac :/
Reply With Quote
  #3  
Old 11.06.2009, 09:42
maciek26
Guest
 
Posts: n/a
Default

Mi wszystko ladnie smiga W koncu moge pobierac z OS DOBRA ROBOTA
Reply With Quote
  #4  
Old 11.06.2009, 09:54
tom70's Avatar
tom70 tom70 is offline
Fibre Channel User
 
Join Date: Mar 2009
Location: Polska
Posts: 123
Default

Po ostatnich aktualizacjach wszystko działa bez kłopotu.:thumbup:
Reply With Quote
  #5  
Old 11.06.2009, 12:10
Brak
Guest
 
Posts: n/a
Default

Tak jak już pisałem w innym temacie, dopuki strona odsiebie nie zażąda kodu captcha... Nadal jeszcze sobie program z nim nie radzi, nie umie go poprostu przepisać, kod ten co fakt pojawia się sporadycznie, lecz jak się pojawi to program leży i trzeba być czujnym i gotowym żeby go ręcznie wpisać...

A to chyba podważa ideologi tego programu żeby włączyć i mieć święty spokój, , byłbym naprawde bardzo szczęsliwy kiedy udałoby im się to naprawić...

Ale tak to ściąganie działa wkońcu poprawnie, co można zaliczyć do dużego +
Reply With Quote
  #6  
Old 11.06.2009, 13:04
BlackFalcon
Guest
 
Posts: n/a
Default

W jakim sensie ściąganie? Taka sama prędkość, jak i przez stronę? Pytam, bo były z tym spore problemy...
Reply With Quote
  #7  
Old 11.06.2009, 16:06
damian8324
Guest
 
Posts: n/a
Default

z predkoscia nadal jest zle sciaga tak samo jak wersia 05 czyli dalej powoli
Reply With Quote
  #8  
Old 11.06.2009, 16:13
slodziutkigrzesio
Guest
 
Posts: n/a
Default

predkoscia nadal jest tak jak było a może im sie nie chce poprawiać naj lepiej będzie jak programista napisze czemu nowej wersji jest transwer mały a w starej był duży:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:
Reply With Quote
  #9  
Old 11.06.2009, 18:39
Undertaker the
Guest
 
Posts: n/a
Default

ja mam cały czas transfer zależnie od serwerów w granicach 90-120kb/s w starych wersjach bylo tak samo nat 1MB
Reply With Quote
  #10  
Old 11.06.2009, 20:36
ubauba20
Guest
 
Posts: n/a
Default

po prosu zwiekszcie limit predkosci do swojej maxymalnej
Reply With Quote
  #11  
Old 11.06.2009, 20:54
slodziutkigrzesio
Guest
 
Posts: n/a
Default

a gdzie trzeba wejść zeby zrobić limit prędkosci?
Reply With Quote
  #12  
Old 11.06.2009, 20:58
slodziutkigrzesio
Guest
 
Posts: n/a
Default

a gdzie mam wejść zeby zrobić ten limit prędkosci?
Reply With Quote
  #13  
Old 11.06.2009, 21:55
ubauba20
Guest
 
Posts: n/a
Default

no prawy dolny rog ekranu
Reply With Quote
  #14  
Old 11.06.2009, 22:17
golden_fenix
Guest
 
Posts: n/a
Default

u mnie było wolno ale się naprawiło po aktualizacji i jest już super cały czas maksymalna prędkość :D
Reply With Quote
  #15  
Old 12.06.2009, 00:22
Brak
Guest
 
Posts: n/a
Default

Sami jeseście wolni, pamiętajcie że n.p linki z odsiebie niektóre potrafią się ściągać 20 kb/s, to jest ich wina, mają przeciążone serwery...

Niewiem zabardzo co program ma do tego...

Mi ciągle ściąga tyle ile może z danego serwera, pamiętając o tym że korzystając z free kont na różnych serverach, nie oczekujcie full transferu od początku do końca... To chyba jest logiczne.

U mnie tylko wręcz bardzo zauważalny jest znaczący spadek wydajności komputera w połączeniu jdownloader + kaspersky, w momencie ściągania 20 linków naraz, komp jest przymulony zauważalnie przez prawdopodobnie aktywne skanowanie ruchu sieciowego przez kasperskiego, za cholere nie moge dać mu żeby tego nie robił - dodanie do wyjątków jak i java.exe jak i pliku jdownloader nic nie daje(ciągle widze zżeranie kolejnych mb przez kasperskiego, co sugeruje że nadal skanuje)...
Nieraz sam proces kasperskiego potrafił zabierać 400 mb pamięci ram! I gdzies 600 mb pamięci wirtualnej! Tak więc można powiedzieć że jest to bardzo średnie połączenie...
(ochrone proaktywną mam wyłączoną, tylko skanowanie ruchu sieciowego)

Wydaje mi się że pojawiło się to ostatnimi czasy, wcześniej aż tak źle nie było jak ostatnio. (komp Intel E2160 3 ghz, 2 gb ramu,windows xp ,dysk seagete 320 gb 7200.11 gb)...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 06:52.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.