JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 31.03.2009, 14:08
JovianTR
Guest
 
Posts: n/a
Default Premium hesap kayıdında hata.

Rapidshare'de 2 ayrı premium hesabım var. Birini hiç sorun olmadan kaydedebiliyorum. program aracılığı ile hesap bilgilerine de ulaşabiliyorum. Ancak diğer hesapta sorun yaşıyorum. Bu hesapta farklılık olarak "traficshare" ile aldığım ekstra kota var. Jdownloader ile hesap bilgilerine ulaşmak istediğimde " rapidshare.com-4929 Takmabirimi hatalı olabilir. Yardım ve desteğe bildiriniz! " şeklinde bir uyarı çıkıyor.
Bu sorun için yardım ederseniz sevinirim.
Saygılar.

Edit: Önceki pc'de eski sürüm bir jdownloader vardı ve şu an sorun yaşadığım hesap bilgilerine ulaşabiliyordum.

Şu an kullandığım sürüm 0.4.936 (sitesinden indirip kuruldu, güncellemeler yapıldı.)

Günlük:
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

Edit: Bu da sizin önerdiğiniz şekilde günlük oluşturduktan sonraki link
http://www.jdownloader.org/pastebin/...d565881917c71c

Last edited by Freeloader; 31.03.2009 at 16:52.
Reply With Quote
  #2  
Old 31.03.2009, 14:45
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

1.jovian internet tarayıcından o hesabın bilgilerine gir

2. o hesabın bilgilerine girdiğin vakit bir SCREEN SHOT yolla , hesap bilgilerini gösteren rapid sayfasının görüntüsü lazımmış .

hadi bekliyorum
Reply With Quote
  #3  
Old 31.03.2009, 15:15
JovianTR
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
1.jovian internet tarayıcından o hesabın bilgilerine gir

2. o hesabın bilgilerine girdiğin vakit bir SCREEN SHOT yolla , hesap bilgilerini gösteren rapid sayfasının görüntüsü lazımmış .

hadi bekliyorum
Buyrun, umarım yeterlidir.
Attached Images
File Type: jpg Pano01.jpg (22.5 KB, 414 views)
Reply With Quote
  #4  
Old 31.03.2009, 16:46
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

jovian hiç birşey belli olmuyor fotoda
Reply With Quote
  #5  
Old 31.03.2009, 16:51
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

tamam yeterli oldu o foto gelecek güncelleme ile düzeltilecek sağol.

fakat hesap bilgilerine ulaşamicaksın jd den o bence o kadar önemli değil zaten.
Reply With Quote
  #6  
Old 31.03.2009, 17:19
JovianTR
Guest
 
Posts: n/a
Default

Hesabı kullanabildikten sonra sorun değil. İlgilendiğin için teşekkürler.
Merakımdan soruyorum bu defa sorun benden kaynaklanmıyor değil mi ? :D
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 02:07.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.