JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1561  
Old 15.04.2015, 15:20
lokan lokan is offline
Baby Loader
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 7
Default

...

Last edited by lokan; 03.05.2018 at 09:15.
Reply With Quote
  #1562  
Old 16.04.2015, 01:42
tvbwotg
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by tvbwotg View Post
Due to my ADSL speed is only 2500kb/s max, it often take a few hours when downloading a large video file from youtube. At some stage during the download, the download was interrupted and then Jdownloader 2 returned an error message of "File not found".

I could grap the link again from youtube, but Jdownloader 2 started download from beginning instead of continue from the point where it was interrupted.

Any ways to resume the download rather than download again from the beginning?
Here is the log and link:
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

The stream involved is DASH Video only : 1080 mp4, size 1915MB
Reply With Quote
  #1563  
Old 16.04.2015, 09:55
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,592
Default


__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #1564  
Old 16.04.2015, 11:36
KsiJames
Guest
 
Posts: n/a
Default

Hi,

Same problem as grizzly666 with *date*.

However, it's working correctly with *date_time*.

*date_time[MMdd-EEE]* - *videoname* (*quality*).*ext* --> name is "0414-Tue - <title>"
*date[MMdd-EEE]* - *videoname* (*quality*).*ext* --> name is " - <title>"

It looks very similar to the problem that I already reported in:
https://board.jdownloader.org/showth...08516&langid=6

(and was fixed)
Reply With Quote
  #1565  
Old 16.04.2015, 19:54
grizzly666 grizzly666 is offline
Vacuum Cleaner
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 17
Default

Yes now *date_time* is working *date* does not!
No big deal since you can use date_time without it showing the time using *date_time[yyyy/MM/dd]*

So thanks
Reply With Quote
  #1566  
Old 17.04.2015, 04:04
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 17,615
Default

date_time has always worked, it's what I use so I make sure it always works.

Since coalado been changing how JD plugin works to get around age restriction links without the need for login, some of the old regex fields no longer work as they are no longer available.
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
  #1567  
Old 17.04.2015, 19:11
djmakinera djmakinera is offline
Banned
 
Join Date: May 2010
Location: Poland
Posts: 8,387
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
I can reproduce it
Quote:
fixed
You are awesome Jiaz
Reply With Quote
  #1568  
Old 17.04.2015, 23:45
KsiJames
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by raztoki View Post
date_time has always worked, it's what I use so I make sure it always works.
Yeah, except that *date* and *date_time* don't always return the same date. I'm living in Australia (GMT+10), so I guess it's something related to the timezone.

I prefer *date*, because I'm watching videos of people producing videos every day (from Europe), and they are correctly split by date only when I use *date*.
Reply With Quote
  #1569  
Old 18.04.2015, 03:40
De-M-oN De-M-oN is offline
Linkgrabbing Monster
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 86
Default Limit the "best" to 1080p option - sense?

What is the sense of the option "limit the "best" to 1080p" ?

The description lets me assume that someone with not much knowledge suggested that option.

I mean the description of the option is totally senseless.
-> It doesnt matter at all if the monitor can use this resolution.

BITRATE is higher than with 1080p on higher quality levels and that you see with every monitor.

And I unfortunately read this misassumption by people so damn often :(

They seem totally forget that videoquality describes more than only the resolution if it comes to quality levels at youtube - for whatever reason.

Imo this option is unnecessary addition and the description misleading and not fully right - yes the video is downscaled at 1080p monitors, but the better encoded frames (more bitrate, more frame quality) you see of course also with such a monitor.

edit: Especially I dislike that this is even default to enabled. People who dont know about this option will wonder why jd2 doesnt use the better quality level or even dont notice it if the link was just copied without opening video in browser or watching in menus for what is available

Last edited by De-M-oN; 18.04.2015 at 03:48.
Reply With Quote
  #1570  
Old 18.04.2015, 14:49
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 71,121
Default

That feature was implemented by one of our leading developers btw I don't find it misleading though I agree, it shouldn't be on by default.
Ticket:
__________________
JD Supporter, Plugin Dev. & Community Manager

Erste Schritte & Tutorials || JDownloader 2 Setup Download
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?

Last edited by pspzockerscene; 18.04.2015 at 15:02.
Reply With Quote
  #1571  
Old 19.04.2015, 19:59
TheB1gD4ddy
Guest
 
Posts: n/a
Default

jdownlaoder doesnt grab 1080p 30fps videos anymore.
Reply With Quote
  #1572  
Old 19.04.2015, 20:01
Lram32's Avatar
Lram32 Lram32 is offline
Spanish Supporter
 
Join Date: Jul 2012
Location: Dark side of the moon
Posts: 9,905
Default

Quote:
Originally Posted by TheB1gD4ddy View Post
jdownlaoder doesnt grab 1080p 30fps videos anymore.
Example links and log please...
__________________
» Setup JD2 / Instalador de JD2 «
Spoiler:

Installer for Windows XP/Vista/Seven/Eight
|| JD2 x86 - x64 (Beta) ||

Installer for Mac
|| JD2 (Beta) ||

Installers for Linux
|| JD2 (Beta) x86 || <---> || JD2 (Beta) x64 ||

How to Create a Log
-» Click Here «-


¿Cómo crear un registro?
-» Click Aquí «-


Support Chat / Chat de Soporte
-» Click Here / Click Aquí «-


Reply With Quote
  #1573  
Old 19.04.2015, 20:08
De-M-oN De-M-oN is offline
Linkgrabbing Monster
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 86
Default

If there are HFR Encodes youtube doesnt encode anymore 30fps versions. (and yes I know they did it before - but it seems they decided to not do that anymore - A reason may be that even firefox now supports MSE)

Code:
[info] Available formats for W9NjWmGXhhc:
format code  extension  resolution note
140          m4a        audio only DASH audio  130k , m4a_dash container, aac  @128k (44100Hz), 23.28MiB
141          m4a        audio only DASH audio  257k , m4a_dash container, aac  @256k (44100Hz), 46.23MiB
160          mp4        230x144    DASH video  116k , 15fps, video only, 19.74MiB
133          mp4        384x240    DASH video  252k , 30fps, video only, 44.39MiB
134          mp4        576x360    DASH video  613k , 30fps, video only, 72.56MiB
135          mp4        768x480    DASH video 1134k , 30fps, video only, 150.19MiB
298          mp4        1152x720   DASH video 3363k , h264, 60fps, video only, 394.29MiB
299          mp4        1728x1080  DASH video 5543k , h264, 60fps, video only, 716.58MiB
264          mp4        2304x1440  DASH video 9984k , 30fps, video only, 1.20GiB
17           3gp        176x144
36           3gp        320x240
5            flv        400x240
43           webm       640x360
18           mp4        640x360
22           mp4        1280x720
Quote:
That feature was implemented by one of our leading developers btw I don't find it misleading
It is misleading, because it lets people assume they wont gain better quality if their monitor can only do 1080p and grab a higher file. Thats plain wrong.

But thank you very much for adding this ticket.

Also it is in my opinion a bit of pointless. If you dont want higher than 1080p - why not deactivate it at the menus of the plugin? So I still see not the purpose of this checkmark.:confused:

Last edited by De-M-oN; 19.04.2015 at 20:14.
Reply With Quote
  #1574  
Old 19.04.2015, 20:16
TheB1gD4ddy
Guest
 
Posts: n/a
Default

is it possible to make jdownloader download 1080p30fps again?

BECAUSE i download LPs etc and watch them via usb on my tv and that does not support 60fps ofcourse.

Last edited by TheB1gD4ddy; 19.04.2015 at 20:20.
Reply With Quote
  #1575  
Old 19.04.2015, 20:19
De-M-oN De-M-oN is offline
Linkgrabbing Monster
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 86
Default

Read my post. How it should be able to do that if youtube doesnt encode HFR Uploads anymore to 30fps for HD?

Then you would have to download 480p. They are still low fps.

Also: Why just dont you enjoy the better fps rate? The videos have better quality with it as well.
Reply With Quote
  #1576  
Old 19.04.2015, 20:26
TheB1gD4ddy
Guest
 
Posts: n/a
Default

btw jdownloader can still download 720p30fps, but not 1080p30fps.
Reply With Quote
  #1577  
Old 19.04.2015, 20:30
De-M-oN De-M-oN is offline
Linkgrabbing Monster
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 86
Default

Same video? If not: Videolink pls.
Maybe its an older video which still has 30fps variants.
Or it is a video which wasnt uploaded at HFR Framerate anyway.

Or you got the non-dash 720p ( Encode ID 22 - read my post with the list )
Reply With Quote
  #1578  
Old 19.04.2015, 20:31
TheB1gD4ddy
Guest
 
Posts: n/a
Default

having 4 totally different videos here where it is possible.


btw i have a video here that is still 1080p30fps downloadable.

**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

----------------------------------------------------------------------------

oh ok, but that sucks all so very much, i do need 1080p30fps, because my tv of course cant decode 60fps.

Last edited by TheB1gD4ddy; 19.04.2015 at 20:34.
Reply With Quote
  #1579  
Old 19.04.2015, 20:33
De-M-oN De-M-oN is offline
Linkgrabbing Monster
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 86
Default

Quote:
btw i have a video here that is still 1080p30fps downloadable.
Quote:
Originally Posted by De-M-oN
Maybe its an older video which still has 30fps variants.
Really: Read my posts carefully and you should understand where the problem lies.

No JDownloader issue.


edit:

Code:
[info] Available formats for mn6gqAOa_VI:
format code  extension  resolution note
140          m4a        audio only DASH audio  130k , m4a_dash container, aac  @128k (44100Hz), 20.48MiB
141          m4a        audio only DASH audio  256k , m4a_dash container, aac  @256k (44100Hz), 40.67MiB
160          mp4        256x144    DASH video  114k , 15fps, video only, 16.65MiB
133          mp4        426x240    DASH video  281k , 30fps, video only, 37.27MiB
134          mp4        640x360    DASH video  611k , 30fps, video only, 69.49MiB
135          mp4        854x480    DASH video 1123k , 30fps, video only, 142.71MiB
136          mp4        1280x720   DASH video 2256k , 30fps, video only, 285.74MiB
137          mp4        1920x1080  DASH video 4537k , 30fps, video only, 567.33MiB
17           3gp        176x144
36           3gp        320x240
5            flv        400x240
18           mp4        640x360
22           mp4        1280x720
It isnt a HFR Video.

Quote:
Originally Posted by De-M-oN
Or it is a video which wasnt uploaded at HFR Framerate anyway.
Please read my posts carefully and again and you should understand it.

Last edited by De-M-oN; 19.04.2015 at 20:36.
Reply With Quote
  #1580  
Old 19.04.2015, 20:36
TheB1gD4ddy
Guest
 
Posts: n/a
Default

i understood that ! the situation still sucks ^^ **** youtube ^^
Reply With Quote
  #1581  
Old 19.04.2015, 20:38
De-M-oN De-M-oN is offline
Linkgrabbing Monster
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 86
Default

A tv doesnt support so many things..

I recommend using a notebook and let the notebook do the decoding for the tv.

Thats what we do if we plan to watch a movie over our TV.

TV is bad decoding, bad processing power (CPU Speed), bad file navigation, ...
Reply With Quote
  #1582  
Old 20.04.2015, 04:05
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 17,615
Default

re: max 1080

I was of the option that we should just disable higher resolutions by default in the checkbox selections, but coalado didn't want to go down that path since right click variant options wont be available then. I don't really see this as a problem, maybe only do it for existing installations with new variants are added and new configs allow all.

raztoki
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
  #1583  
Old 25.04.2015, 21:40
ParaCamper ParaCamper is offline
JD Alpha
 
Join Date: Apr 2015
Posts: 21
Default

Guten Abend,

ich habe ein Problem mit meinem JDownloader 2 auf meinem Banana Pi.
Wenn ich auf meinem Win 7/8 PC ein Video von Youtube runterlade funktioniert es alles ganz normal.

Wenn ich das gleiche auf meinem Banana Pi mache geht es soweit bis der Download fertig ist und dann kommt der Fehler wie es auf dem bild steht.
Es hat aber noch nie (seit ich den banana pi habe) funktioniert und ist nicht erst durch ein update kaputt gegangen

Vielen Dank schon mal
Attached Thumbnails
JD2YT.jpg  
Reply With Quote
  #1584  
Old 26.04.2015, 21:28
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 71,121
Default

Log- und Testlinks bitte.
__________________
JD Supporter, Plugin Dev. & Community Manager

Erste Schritte & Tutorials || JDownloader 2 Setup Download
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
Reply With Quote
  #1585  
Old 27.04.2015, 10:22
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,592
Default

Du musst ffmpeg von hand auf dem Banana PI installieren. Und dann in den Advanced Settings- den pfad einstellen. die ffmpeg variante ist für x86 prozessoren und nicht für arm. daher einfach von hand ffmpeg installieren.
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #1586  
Old 28.04.2015, 18:51
rezad rezad is offline
JD Adviser
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 109
Default youtube plugin duplicate webm ?

I get two option for every format of webm in youtube webm config.

like these

quality 360 webm-video
quality 360 webm-video
quality 240 webm-video
quality 240 webm-video

I know they are not the same cause the videos that have that format just work with the one of each of these qualities. one in each aspect ratio.

so if I choose aspect ratio 360 , then the youtube link gives back a aworking link just for one of them , and for me and my links it's the upper one that works. the upper 360 webm-video(between two 360 webm-video)
Reply With Quote
  #1587  
Old 28.04.2015, 18:53
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,592
Default

I think best would be to provide example links / screenshots
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #1588  
Old 28.04.2015, 19:20
rezad rezad is offline
JD Adviser
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 109
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
I think best would be to provide example links / screenshots
I meant the situation in the attached pic
Attached Images
File Type: png snapshot1.png (148.1 KB, 32 views)
Reply With Quote
  #1589  
Old 28.04.2015, 20:11
djmakinera djmakinera is offline
Banned
 
Join Date: May 2010
Location: Poland
Posts: 8,387
Default

JD2: 32 VideoMP4
34 video link??
http://jdownloader.org/pastebin/133688

Last edited by djmakinera; 28.04.2015 at 20:22.
Reply With Quote
  #1590  
Old 29.04.2015, 13:03
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,592
Default

@djmakinera: my jd finds all 34 videos
@rezad: maybe also an example link
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #1591  
Old 29.04.2015, 14:40
djmakinera djmakinera is offline
Banned
 
Join Date: May 2010
Location: Poland
Posts: 8,387
Default

Jiaz -
1.Maybe, missing 2 links can be found in other packages, it shows 32+2(another package).
2. or depend on my settings in the plugin YouTube.
How to temporarily disable the detection of duplicates(when add links)?

Last edited by djmakinera; 29.04.2015 at 14:45.
Reply With Quote
  #1592  
Old 29.04.2015, 15:04
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,592
Default

I have 34 single packages Yes, can be in another package. depends on settings
Disable of duplicates in Linkgrabber not possible.
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #1593  
Old 29.04.2015, 15:10
djmakinera djmakinera is offline
Banned
 
Join Date: May 2010
Location: Poland
Posts: 8,387
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Disable of duplicates in Linkgrabber not possible.
However, when decrypt can be links duplicates
depends on the host (not talking about YouTube)

Last edited by djmakinera; 29.04.2015 at 15:12.
Reply With Quote
  #1594  
Old 29.04.2015, 15:19
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,592
Default

Only same Link is checked. Same file is not checked.
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #1595  
Old 07.05.2015, 19:30
Trilandian Trilandian is offline
JD Fan
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 72
Default YouTube incorrect video date and time

For the past few days, all the videos I grab off YouTube have their date and time set to 18:23 on the 17th of April, 2015.

Logs:

07.05.15 16.41.31to05.05.15 20.56.35 jdlog://4358409980341/
Reply With Quote
  #1596  
Old 08.05.2015, 09:30
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,592
Default

Please provide some example links
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #1597  
Old 08.05.2015, 13:18
Trilandian Trilandian is offline
JD Fan
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 72
Default

Like I said, all the videos I grab off YouTube have this issue. All of them. No exceptions.

If you insist, though, here are some random links from my feed:
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
Reply With Quote
  #1598  
Old 08.05.2015, 13:38
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,592
Default

For me, none of those vids have a date. I cannot reproduce. Waiting for raztoki, he said he fixed it
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #1599  
Old 08.05.2015, 13:56
Trilandian Trilandian is offline
JD Fan
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 72
Default

K, thanks.
Reply With Quote
  #1600  
Old 09.05.2015, 03:52
Xirix Xirix is offline
JD Fan
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 73
Default Youtube video has audio desync

I've tried downloading this video in multiple quality formats.

**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

For some reason, around the 10 minute mark the audio goes out of sync, it's really noticable at around 12.20 onward, but the video when watched on youtube is fine, just not when downloaded.

I've never come across something like this before, so I'm curious as to why this one youtube video is doing this, others have always downloaded fine.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 21:43.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.