JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
  #401  
Old 16.01.2011, 13:50
remi
Guest
 
Posts: n/a
Cool

Quote:
Originally Posted by drbits View Post
I am sure you do not want to get banned on your second day.
LOL. I like the way you're exerting pressure.

@Blob

Don't worry about the threat. It's up to you to inform yourself about what you need to do about your issue. You could for instance Restart jD twice. If that doesn't help you could provide a complete log. I'm sure you're clever enough to find out how to do this.
  #402  
Old 16.01.2011, 20:13
multishare
Guest
 
Posts: n/a
Default Slow Fileserve.com

Does anyone have experience with slow premium download? I identified, that some files goes better then others, may be it depends on unique server where file is located...
I tried it directly in browser...
  #403  
Old 17.01.2011, 09:29
akiho_fan
Guest
 
Posts: n/a
Default

i am facing the problem of Hong Kong IP blockage by fileserve
using proxy setting does not help much as it is very unstable
i know megaupload blocks HK IP too but there is no problem by downloading megaupload files with jd
so will there be any solution for fileserve in coming updates??
many thanks
  #404  
Old 17.01.2011, 11:05
remi
Guest
 
Posts: n/a
Cool

Quote:
Originally Posted by multishare View Post
Does anyone have experience with slow premium download? I identified, that some files goes better then others, may be it depends on unique server where file is located...
I tried it directly in browser...
I think this is something you should discuss with them because you're paying for it.
  #405  
Old 17.01.2011, 11:30
multishare
Guest
 
Posts: n/a
Default I wanted to share experience.

Quote:
Originally Posted by remi View Post
I think this is something you should discuss with them because you're paying for it.
I know, but I don`t count with answer:) I just wanted to share experience with other users...
  #406  
Old 17.01.2011, 12:47
stiwi
Guest
 
Posts: n/a
Default

The Premium plugin error and auto-uncheck of premium account still exists, at least in Singapore (Singtel). JD is such a great piece of software, which I would even pay for, but it is impossible to use it for some users. And as I can see the issue is not only related to Fileserve, as users of other hosters report the same issue from different locations.
  #407  
Old 17.01.2011, 13:00
remi
Guest
 
Posts: n/a
Cool

If you can download with your browser, the problem might also be caused by a bad configuration of your firewall/virus software.

Please read some sticky posts of the forum.
  #408  
Old 17.01.2011, 13:03
stiwi
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by remi View Post
If you can download with your browser, the problem might also be caused by a bad configuration of your firewall/virus software.
Firewall / antivirus disabled. With IDM & browser it works without any problems. JD was working great too, but it stopped one day reporting the Premium error. JD Developers had remote session twice with me and couldn't fix the problem. So for me, end user, it is pure JD bug, especially if something works through other methods and doesn't work with JD only.
  #409  
Old 17.01.2011, 13:20
remi
Guest
 
Posts: n/a
Default

Did you already provide a complete and detailed log?
  #410  
Old 17.01.2011, 13:50
stiwi
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by remi View Post
Did you already provide a complete and detailed log?
I did send the log 2 times when having a remote session with JD developer. JD is great and developers should think of re-writing this soft for non java and make it handling cookies in proper way. IDM is just so so alternative, definitely not one in all solution like JD.

Today I found out a program called Mipony. I am amazed to be honest, great piece of software. It can do everything JD does, except multiple connections per file... Considering how young is this program, it should outperform JD sooner or later if only developers are motivated enough. And it doesn't have any problems storing my premium details, unchecking it automatically or anything like JD does.

So if browser / IDM / Mipony can handle FS premium properly, why JD can't?

The problem was reported more than 2 months ago in this thread. But if you check carefully also other hosters, users from different countries report exactly the same issues with JD. That makes me thinking it is 100% JD bug, might be related with Java or the way Java handles (or even not) the cookies...
  #411  
Old 17.01.2011, 14:10
remi
Guest
 
Posts: n/a
Default

There has been a global plug-in update a few days ago. Can you please post a new log?
  #412  
Old 17.01.2011, 14:38
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 71,997
Default

@stiwi
Our cookie handling IS GOOD.
Fileserve.com is very buggy and this information is NOT NEW!
Many weeks ago we found this "linkcheck bug" that fileserve has.
We told it to their support but what did they do to fix it....NOTHING!


GreeZ pspzockerscene
__________________
JD Supporter, Plugin Dev. & Community Manager

Erste Schritte & Tutorials || JDownloader 2 Setup Download
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
  #413  
Old 17.01.2011, 14:44
remi
Guest
 
Posts: n/a
Default

@stiwi

Try to download "**External links are only visible to Support Staff** in your browser and you'll understand fileserve.com's server issues.
  #414  
Old 18.01.2011, 09:29
stiwi
Guest
 
Posts: n/a
Default

I saw users reporting exactly the same behavior (premium plugin error & auto-uncheck issue) for other hosters as well (Hotfile, Filesonic, Megaupload etc.), so the problem itself is not tied to Fileserve only.

I can tell however that Rapidshare for instance works properly in JD, at least on my side.

Last edited by stiwi; 18.01.2011 at 09:32.
  #415  
Old 20.01.2011, 17:53
VendettaSRB
Guest
 
Posts: n/a
Default Plugin error(out of date) Fileserve

:confused::confused::confused:
  #416  
Old 20.01.2011, 18:35
waldi801
Guest
 
Posts: n/a
Default Same for Mediafire

It seems that the same problem exists for the hoster Mediafire. After a Update this plugin won´t work. Hope u fix it.

Sincerly


Do not mix Hosts in the same thread. This thread is for FileServe.com only.
The fact that this happens in multiple hosts usually means that this is a General bug and should be reported in General Bug Report.

Last edited by drbits; 20.01.2011 at 21:09.
  #417  
Old 20.01.2011, 19:49
VendettaSRB
Guest
 
Posts: n/a
Default

And even when I try to update, it screams error, error error error.

I mean, the programme breaks for no reasons at all. I had it for a long period of time and it broke so many times with no reason.

And the only response I get is that I need to allow Java.exe, to turn off antivirus net scanner and stuff like that.

I tried uninstaling it and then installing it again, but I get errors again. ERROR

Downloadsource: http://update0.jdownloader.org/branc...=1295549356875
http://update0.jdownloader.org/branches/last09/ (-1%) requesttimeAVG=37676
Hash Failed
Error. Updateserver down
Server Busy. Wait 15 Seconds

..................................
  #418  
Old 20.01.2011, 19:52
solarmystic
Guest
 
Posts: n/a
Default

@VendettaSRB

I've been having the same problem after the latest plugin update attempt.. JDownloader is now broken, the plugin update won't proceed at that same stage... Downloads are now stuck at Connecting... no matter how many times i install and reinstall it.. It seems like the updates for the Veoh plugin is borked on the server

Downloadsource: http://update3.jdownloader.org/branc...=1295549356413
http://update3.jdownloader.org/branches/last09/ (-1%) requesttimeAVG=456
Hash Failed
Error. Retry
Server Busy. Wait 15 Seconds
  #419  
Old 20.01.2011, 19:59
VendettaSRB
Guest
 
Posts: n/a
Default

Yep, fileserve works in cryptload too
  #420  
Old 20.01.2011, 21:11
drbits's Avatar
drbits drbits is offline
JD English Support (inactive)
 
Join Date: Sep 2009
Location: Physically in Los Angeles, CA, USA
Posts: 4,434
Default Build Broken Please wait for Update


Refer to thread http://board.jdownloader.org/showthread.php?t=24870
Further messages on this topic will not be helpful.
  #421  
Old 26.01.2011, 07:50
malarkey101
Guest
 
Posts: n/a
Default

Just joined Fileserve premium account. But i'm finding it a lot slower then other hosting sites. Where as filesonic i can download at 1.25MB/s. But with fileserve i can only get over 700KB/s.
  #422  
Old 26.01.2011, 11:03
remi
Guest
 
Posts: n/a
Default

Report this to FSe as well, because they can do something about it. jD can't.
  #423  
Old 31.01.2011, 17:08
aelfweard
Guest
 
Posts: n/a
Default Fileserve "too many wrong captcha attempts"

I am running 0.9.581 and I always get the above error message. Consequently I don't seem to be able to d/l anything from Fileserve at the moment.

This has happened about 8 times in a row (during which time I have correctly answered other reCaptchas for Hotfile) and I am as sure as I can be that I have not got them all wrong.

[EDIT]

Typical - 10 minutes after posting this the next one worked. Whether this is really fixed or not, I'm not sure but we'll see. For the moment the problem has gone away.

Last edited by aelfweard; 31.01.2011 at 17:18. Reason: Started working -bah!
  #424  
Old 31.01.2011, 17:28
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 71,997
Default

@aelfweard
Can you download via browser while JD shows this message ?
If so it's a bug, if not, JD handles this error correctly!

GreeZ pspzockerscene
__________________
JD Supporter, Plugin Dev. & Community Manager

Erste Schritte & Tutorials || JDownloader 2 Setup Download
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
  #425  
Old 31.01.2011, 17:55
khalifa
Guest
 
Posts: n/a
Default [Help] fileserve problem ...

Hey ...

So I've got this problem and i did make a thread for it in here and it was in Christmas so no body cared I guess ...

but anyways i am making a new thread hoping that anyone can help to fix it ...

the problem is fileserve is not working in JDownloader ! Why ??!!

i mean it says that the captcha is wrong and it takes like 10 min to wait and then its start all over again 10 min !!! so anyone can help with this pls ,,,

:( ...
  #426  
Old 01.02.2011, 03:23
Rich
Guest
 
Posts: n/a
Default

I'm having the same problem, I need this to work otherwise I'll have to go and download something else instead an stop using jdownloader :(
  #427  
Old 01.02.2011, 04:40
DrEcosse
Guest
 
Posts: n/a
Exclamation IP failing Captcha & Netgear DGN2200

I have successfully downloaded from Fileserve in the past, however more recently, I've been getting this message:
Your IP has failed the captcha too many times. Please retry later.
Also, my router Netgear DGN2200 is not listed in your modem list, so I could not configure JD for reconnection. However, I've since found a script to do that. It would still be good to see the router listed though!

How do I resolve this issue v.v. too many failed Captcha?
BTW: Re-connection only changes the last IP address code and not the whole IP. Is this normal?
  #428  
Old 01.02.2011, 11:39
remi
Guest
 
Posts: n/a
Cool

The reCaptcha challenges are getting more difficult by the day. You should complain to FSe. When people would complain massively they'll be forced to change their ways. No army can beat millions of angry people protesting.

For your reconnection issues, please read "Getting started with Reconnection". Yes, it's normal that your IP address is in the same range. The range depends on your ISP.

@khalifa & Rich

I've experienced this several times. I discovered that these links don't work in my browser neither. They seem to be on-line, but you can not download them, despite several days of retrying. This is painful when you've already downloaded a few GB and then suddenly stumble over a link that doesn't work.

I recommend to be very careful with FSe download sets. Before you start downloading a set, be sure you've mirror links from at least one other host, because FSe links are very unreliable.
  #429  
Old 01.02.2011, 15:02
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 71,997
Default

Thanks for confirming what i thought, the only way to change this is to complain to their support, fileserve was always a buggy hoster.
Their support people are nice but still this hoster is full of bugs^^

GreeZ pspzockerscene
__________________
JD Supporter, Plugin Dev. & Community Manager

Erste Schritte & Tutorials || JDownloader 2 Setup Download
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
  #430  
Old 01.02.2011, 20:28
smaganti
Guest
 
Posts: n/a
Default File Serve Account not getting recognisied

Hi,,

I am using JDownloader last09 version 0.9.581 with windows 7 and antivirus is kaspersky.Iam using file serve premium account to download files.premium account keeps disabling and the downloading stops with error too may catcha attempts and also says renewing ipaddress.i have to manually enable the account and it downloads one file and does the same thing again

Sometimes i see my file serve account as invalid and does n't recognise when the expiry date is etc.if i refresh the screen two or three times the account gets recognised.could you please let me knoe the solution for this as i need to download some files ASAP
  #431  
Old 01.02.2011, 20:47
smaganti
Guest
 
Posts: n/a
Default File Serve Account not getting recognisied

Hi,,

I am using JDownloader last09 version 0.9.581 with windows 7 and antivirus is kaspersky.Iam using file serve premium account to download files.premium account keeps disabling and the downloading stops with error too may catcha attempts and also says renewing ipaddress.i have to manually enable the account and it downloads one file and does the same thing again

Sometimes i see my file serve account as invalid and does n't recognise when the expiry date is etc.if i refresh the screen two or three times the account gets recognised.could you please let me knoe the solution for this as i need to download some files ASAP
  #432  
Old 01.02.2011, 21:34
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 71,997
Default

Merged fileserve threads!
@smaganti
For the future please don't open the same thread twice (in 2 different forums) and use the boardsearch and read the rules BEFORE posting!

GreeZ pspzockerscene
__________________
JD Supporter, Plugin Dev. & Community Manager

Erste Schritte & Tutorials || JDownloader 2 Setup Download
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
  #433  
Old 01.02.2011, 22:28
smaganti
Guest
 
Posts: n/a
Default

pspzockerscene sorry for the duplicate post.I have gone thru he thread nothing seemed to work.issue still keeps happening
  #434  
Old 02.02.2011, 09:22
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 80,407
Default

provide example links/logs/account data via pm
__________________
JD-Dev & Server-Admin
  #435  
Old 02.02.2011, 20:53
smaganti
Guest
 
Posts: n/a
Default

jiaz,

i have sent you PM.Please let me know the issue
  #436  
Old 03.02.2011, 10:39
smaganti
Guest
 
Posts: n/a
Default

Any update Jiaz i have PM'ed all the details
  #437  
Old 03.02.2011, 18:55
L64
Guest
 
Posts: n/a
Default

Hello. I am having exactly the same problem as Smaganti has described, and had previously used JDownloader with FS for months without problems. I am being forced to look for another downloader program. Downloading via Google Chrome works fine but then I have to click on every link and download simultaneously.

I appreciate that FS may be buggy, but it looks like there is a simple stop-gap solution until things are sorted out: All I have to do is manually re-enable the account in JD every few minutes and things download fine, so:

### Could you please add an option to automatically re-enable premium accounts if they get disabled, perhaps only checking every few minutes? ###

This should be very easy to program, and would make it work sufficiently well for now.

Thanks!

PS - I think JD is great but this issue needs to be taken seriously.
  #438  
Old 03.02.2011, 23:40
ronaldo786
Guest
 
Posts: n/a
Default Plugin Defekt Fehler bei Fileserve

Hallo JD team,

Ich habe da einen Problem mit Fileserve links. Normalerweise lade ich nur von Megaupload und Rapidshare. Aber ich habe da ein paar fileserve links von denen ich was laden moechte, aber es klappt nicht.Ich schreibe immer erst das captcha rein und dann muss ich so 40 sekunden warten und dann kommt Plugin defekt!? Wisst ihr warum es nicht geht? Ahja ich lade als free user bei fileserve.


EDIT: Es tut mir leid ich sehe jetzt erst, das ich bei Hoster-Plugin sektion meinen Thread aufmachen haette sollen. TUT MIR LEID

hier mein log datei **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

Vielen Dank fur eure harte Arbeit

mfg

ronaldo786

Last edited by ronaldo786; 03.02.2011 at 23:58.
  #439  
Old 04.02.2011, 10:47
remi
Guest
 
Posts: n/a
Cool

Please wait for the devs to sort this out or help them as much as you can.

See also "Getting started as a JD-Developer".

Last edited by remi; 04.02.2011 at 10:50.
  #440  
Old 04.02.2011, 13:09
Intr0
Guest
 
Posts: n/a
Default

This started happening for me over the last 2 days or so. "Your IP has failed the captcha too many times" I'm a free user who regularly takes the mick with how much I download. It is exactly the same in Firefox meaning JD is helpless to solve the problem.

As a temp workaround, for those stranded needing parts for a big file. I have found that if you reset the file in Jd after just over 2 mins you get maybe a 50/50 chance it will allow you to get the capture & download. I repeat even though the timer is counting down from 10 mins, reset it as soon as the timer drop below 8 mins and I get more positive results this way than waiting 10 mins.

Feel free to tell me I'm talking BS, but this is what I'm doing right now

Last edited by Intr0; 04.02.2011 at 13:11.
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 22:21.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.