|
|||
|
|||
![]()
zaten var
|
|
|||
|
|||
![]()
@Freeloader
tekrar tekrar soruyorum ama dinamik indirme gelecek mi? |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
upload desteği şimdilik eklenmeyecek.
burada açıklamıştım>http://board.jdownloader.org/showthr...920#post194920 forumdakilerin özeti denebilir. |
|
|||
|
|||
![]()
Sadece download maynagın belirttigi gibi.
@Mustafa gelecek hatta tek bir part bircok barındırıcdan anda indirme ve kendi belirlediginiz dosyalara hız limiti atama da gelecek. |
|
|||
|
|||
![]()
ne zaman yayınlamayı öngörüyorsunuz?
|
|
|||
|
|||
![]()
bu ay alpha sürümü yayınlanacak büyük ihtimalle.
|
|
||||
|
||||
![]()
Freeloader parçalı indirme yaparken sonlara doğru indirme hızı düşüyor.bu JDden mi kaynaklanıyor yoksa server mı böyle gönderiyor?
buna mediafire linklerinde şahit oldum.örnek link gerekirse ekleyebilirim. |
|
|||
|
|||
![]()
Baglantı sayısı sonlara dogru düsüyor cunkü parcaların gönderimi tamamlanıyor, bunu dinamik tutmanın yolu var ve jiaz bunu entegre edecek. bu yüzden maks indirmeyi 1 yapmayın diye tavsiye ediyoruz
|
|
|||
|
|||
![]() Quote:
(amacım küstahlık flan değil, yanlış anlaşılmasın) |
|
||||
|
||||
![]()
@mustafa
gözden kaçırmadım da durum hakkında bilgi alma denebilir. ben de dile getirmiştim ![]() @Freeloader cevap için teşekkürler ![]() (bir yerden ayrılmak zorunda olduğumda 1e indiriyorum.parça sayısını da 2 yapmıştım. aynı durumda olan 2 indirme aktifken de tam hızda(toplam) indirme yapılamıyor.mesela normalken 400kb/s ile inen dosya var(veya 2 aktif indirme 200+200).2tane sonlara yaklaşma durumlu dosya 120+120=240kb/s oluyor.160 boşta kalıyor.) |
|
|||
|
|||
![]()
bu yüzden maks indirmeyi arttırmalısın, 2 aktif indirme deilde 4-6-8 seklinde > bu indirme hızın ve sunucunun tek baglantı icin verdigi hıza göre degisir tabi. Örn rapid tek baglantıya ucuk hızlar veriyordu eskiden. Yani tek baglantıyla nerdeyse bantın tamamını kullanabiliyorduk. Yeni indirme sistemi bunları tamamen otomatiklestirecek. Birkac teori üretildi, uygulaması kodculara ait
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Güzel...nasıl ifade edebilirim diye düşündüğüm konunun cevabını buldum...ama mevcut sürümde bu problemin çözümü tam sağlanamıyor...bilgisayarımın donanım özellikleri oldukça iyi olmasına rağmen bağlantı sayısını ve/veya indirme sayısını artırınca hayli kasıyor makinayı..jd2 de sorunun çözümleneceğini umuyorum...
|
|
||||
|
||||
![]()
indirme listesinden link yakalayıcıya tekrardan linkleri paketleriyle geri taşıyabileceğimiz şekilde sağ tuş menüsüne şeçenek eklenebilir mi?
ayrıca link yakalayıcıdan indirmelere otomatik geçme olmuyor(link yakalayıcıya da link yakalandığında otomatik geçilmiyor.indirme listesi aktif kalıyor.) -force downloadsa basınca 8 tane indirme birden başlıyor(1 link şeçtiğim halde.).zorla başlat özelliği kaldırılmadı değil mi? (Güncellemeden sonra düzelmiş) -zorla durdur özelliği eklenebilir mi?(devam edilemeyenlerde uyarısıyla beraber) -linke veya pakete çift tıkladığımda özet bilgiler çıkmıyor? -barındırıcı simgesinin üzerine geldiğimde barındırıcının adını göstermiyor(indirmeler listesinde) -paket üstündeyken aşağı yukarı taşıma tuşları ektifken link üzerindeyken pasifleşiyor. (Şimdilik düzeldi) -kopmalarda zorla tekrar tekrar indirmeyi başlatma için seçenek var mı -indirme esnasında pencere ön plandayken %3-6 CPU kullanılıyor(2.26ghzX2 işlemciyle) -dosyanın bulunduğu klasöre git seçeneği yok.(geçici çözüm: Properties>Download Directory>Explore) -devam edilebilir linklerde devam edilebileceğini belirten simge yok -turbobit captcha problem: trbbt klasörünü kaldırıp captcha takas hizmeti kullandığım halde(jacinfo.xmlye turbobit.net ekli) captcha bana soruluyor.captcha yanlış olunca da limit reached.IP already downloading diyor bekletiyor. birkaç sorun daha var onları sonra yazacağım Last edited by maynak00; 01.05.2012 at 10:17. |
|
|||
|
|||
![]()
jd2'ye alt+tık ile link eklemeyeceğiz galiba, flashgot alt+tık ile jd'ye link eklediğimde tarayıcıdan aç komutuyla barındırıcı site yerine direkt olarak kaynak siteye erişebiliyor ve indirdiğim dosya partlarında bir problem olması halinde alternatif linklere kolaylıkla erişebiliyorum, oysa sadece kopyala dediğimde ise barındırıcı sayfası çıkıyor ve linkleri hangi kaynak siteden indirdiğimi göremiyorum. Ayrıca geçmiş zamanda başarıyla indirilmiş bir dosyanın bugün tekrar indirmek istediğimde daha önce indirilmiş uyarısı olsa?
|
|
||||
|
||||
![]()
-indirme listesinde dosya ve paket adları çift tıklayarak değiştirdiğimde eski haline geri dönüyor
-dosya adını yanlışlıkla değiştirirsek veya eski halini görmek/geri dönmek istersek ne yapmalıyız? (dosya ve paket adını sadece link yakalayıcıda değiştirebiliyorum)-linklerde sağ tıkla yeniden adlandır seçeneği de yok,paketlerde var. |
|
|||
|
|||
![]()
JDownloader Integration for Google Chrome eklentisine mesala youtube yada diğer müzik sitelerden müzik dinlerken ya da viedo'yu hiç açmadan direkt linki kopyaladığımız da bize iki seçenek sunsa ,birincisi direkt video indir , ikincisi audio olarak indir şeklinde yeniden yapılansa bence daha güzel olur ya sizce nasıl olur ?
|
|
|||
|
|||
![]()
jd2'yi bekleme hevesim tükendi...şehir efsanesine döndü bu iş...
|
|
|||
|
|||
![]() Quote:
Olsun JD ekibinin son gaz çalıştığına eminim:) |
|
||||
|
||||
![]() Quote: