JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 19.10.2013, 13:04
r130
Guest
 
Posts: n/a
Default Po dzisiejszej aktualizacji JD nie uruchamia się

Witam
Dzisiaj po aktualizacji JD przestał się uruchamiać. Zawiesza się na logo programu z napisem Uruchamienie kontrolera.
Problemem była baza ściągniętych danych. Po jej usunięciu program działa. JD nie przyjmuje niestety moich wcześniejszych baz z czego wnioskuję że i ta ostatnia nie jest uszkodzona. Co mogę zrobić żeby zmusić JD do przyjęcia mojej historii pobierania?
Same konta premium z baz działają.

Last edited by r130; 20.10.2013 at 11:39.
Reply With Quote
  #2  
Old 20.10.2013, 19:31
editestowy's Avatar
editestowy editestowy is offline
Polish Supporter
 
Join Date: May 2009
Location: PL
Posts: 3,029
Default

Wcześniejsze bazy? Używasz JD2?
Jeśli nie, to spakuj katalog config, wrzuć na jakiś darmowy serwis i daj mi na PW linka - może da się odzyskać.
Reply With Quote
  #3  
Old 22.10.2013, 18:41
r130
Guest
 
Posts: n/a
Default

Witam
Nie używam JD2 mam starszą wersję.
link do configu przesyłam na PW
Z góry dziękuję za pomoc.
Reply With Quote
  #4  
Old 23.10.2013, 21:16
editestowy's Avatar
editestowy editestowy is offline
Polish Supporter
 
Join Date: May 2009
Location: PL
Posts: 3,029
Default

Link do działającej bazy wysłałem na PW.
Reply With Quote
  #5  
Old 25.10.2013, 18:32
r130
Guest
 
Posts: n/a
Default

Dziękuję za naprawione archiwum.
Proszę jeszcze o informację jak wgrać dlc żeby nie ściągało się ponownie.
Po wczytaniu dlc linki zaczną się pobierać
Reply With Quote
  #6  
Old 25.10.2013, 22:13
editestowy's Avatar
editestowy editestowy is offline
Polish Supporter
 
Join Date: May 2009
Location: PL
Posts: 3,029
Default

DLC nie przechowuje informacji o postępie, jedynie nazwy i adresy linków - jeśli nie chcesz ponownie pobierać tych linków musisz je wyłączyć.
Reply With Quote
  #7  
Old 26.10.2013, 08:57
r130
Guest
 
Posts: n/a
Default

Dziękuję. Tak właśnie zrobiłem
Reply With Quote
  #8  
Old 11.01.2014, 21:27
r130
Guest
 
Posts: n/a
Default

Witam
Dzisiaj po kolejnej aktualizacji mam taki sam problem z bazą. Tylko konta działają po usunięciu historii pobierania. Ponownie proszę o pomoc.
Reply With Quote
  #9  
Old 11.01.2014, 21:38
editestowy's Avatar
editestowy editestowy is offline
Polish Supporter
 
Join Date: May 2009
Location: PL
Posts: 3,029
Default

Niestety JD1 nie był przystosowany do obsługi dużej liczby pakietów/linków (w tym historii).
Z każdą aktualizacją problemy mogą się powtarzać.
Możesz wysłać na jakiś serwer spakowaną bazę i link do mnie na PW - zobaczę ponownie czy da się coś odzyskać...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 11:43.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.