JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #41  
Old 28.01.2011, 00:32
remke
Guest
 
Posts: n/a
Default INCA im-300nx

Merhaba;

Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Freeloader yardımına ihtiyacım var. Daha önce inca im-204 kullanıyordum hiç bir sorun yaşamadan kendim betik oluşturabildim. 20 saniye içerisinide tekrar bağlanabiliyordum. Fakat modemimi yeniledim inca'nın im-300nx modelini aldım. Ne yaptıysam betik oluşturamadım. Betik kaydedici kaydetme sırasında tekrar bağlan başarılı diyor fakat test ettiğimde reset atmıyor.bu modem desteklenmiyor mu? bu modelde yapan birileri varsa yardımcı olursa sevinirim. şimdiden teşekkürler.

Freeloader yardımcı olursan çok sevinirim.
Reply With Quote
  #42  
Old 28.01.2011, 01:43
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,049
Default

Quote:
Originally Posted by remke View Post
Merhaba;

Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Freeloader yardımına ihtiyacım var. Daha önce inca im-204 kullanıyordum hiç bir sorun yaşamadan kendim betik oluşturabildim. 20 saniye içerisinide tekrar bağlanabiliyordum. Fakat modemimi yeniledim inca'nın im-300nx modelini aldım. Ne yaptıysam betik oluşturamadım. Betik kaydedici kaydetme sırasında tekrar bağlan başarılı diyor fakat test ettiğimde reset atmıyor.bu modem desteklenmiyor mu? bu modelde yapan birileri varsa yardımcı olursa sevinirim. şimdiden teşekkürler.
öncelikle senin sorununa cevap değil ama bende im-204w var ve 1,5dkda ip alabiliyorum.yeniden yükle dediğimden dolayı da uzun sürüyor.ışıklar kırmızı olup tümünün yeşil olmasını bekliyorum.durum>wan>bağlantıyı kes dediğimdeyse geçersiz ppp hareketi diyor ip aynı kalıyor.incanın sitesine iletişimden forum doldurup gönder deyince de sayfa hata veriyor.
sende modemin yazılımı var mı.nette driver linkleri hep kırık.
Reply With Quote
  #43  
Old 28.01.2011, 03:08
remke
Guest
 
Posts: n/a
Default

benim ki kablolu wireless'i yoktu. öyle kullanmıştım im-204'ü. seninkinin modeli farklı 204w. bende de driver'ı yok. yeni driver'ını da hiç araştırmadım bilmiyorum.
Reply With Quote
  #44  
Old 29.01.2011, 23:54
travmatik
Guest
 
Posts: n/a
Default

Merhaba, rt-102 modem kullanıyorum ve tekrar bağlan için anlatılan hemen herşeyi yaptım. şifre girişi için açılan web sayfasına şifreyi girdiğimde hiçbirşey olmuyor. doğal olarak da sanırım sonrasında başarısız oluyor. Ne yapmalıyım?
Reply With Quote
  #45  
Old 30.01.2011, 00:14
travmatik
Guest
 
Posts: n/a
Default

o kısmı az önce geçtim. "tekrar bağlan kaydediliyor" diyor ama öylece kalıyor ekran ve olmuyor. şimdi napmalıyım?
Reply With Quote
  #46  
Old 30.01.2011, 01:14
Rave
Guest
 
Posts: n/a
Default


bende de bu sekılde kalıyor.. 30dk bekledım yıne de kaydetmedı :( gosterdıgınız butun seylerı kademe kademe yaptım.. firefox u sectım vs vs. modemım İnca adsl 2/2+ IM-204 .. yardımcı olabılırsenız cok sevınırım..
INCA Ethernet ADSL 2/2+ Router ın betıgınıde buldum. onuda yapıstırdım. ama yıne olmadı.. sormak ıstedıgım sey ben bu modem olaylarının daha acemısıyım..
----------------------------------------------------------------------
[[[HSRC]]]
[[[STEP]]]
[[[REQUEST]]]
GET / HTTP/1.1
Host: %%%routerip%%%
[[[/REQUEST]]]
[[[/STEP]]]

[[[STEP]]]
[[[REQUEST]]]
POST /cgi-bin/webcm HTTP/1.1
Host: %%%routerip%%%

var%3Amain=menu&var%3Astyle=style5&getpage=%2Fusr%2Fwww_safe%2Fhtml%2Fdefs%2Fstyle5%2Fmenus%2Fmenu.h tml&errorpage=%2Fusr%2Fwww_safe%2Fhtml%2Findex.html&var%3Apagename=home&var%3Aerrorpagename=home&var %3Amenu=home&var%3Amenutitle=Home&var%3Apagetitle=Home&var%3Apagemaster=home&login%3Acommand%2Fusern ame=%%%user%%%&login%3Acommand%2Fpassword=%%%pass%%%
[[[/REQUEST]]]
[[[/STEP]]]

[[[STEP]]]
[[[REQUEST]]]
GET /cgi-bin/webcm?getpage=%2Fusr%2Fwww_safe%2Fhtml%2Fdefs%2Fstyle5/menus%2Fmenu.html&var:style=style5&var:main=menu&var:pagename=home&var:pagetitle=Home&var:menu=setup &var:menutitle=Setup HTTP/1.1
Host: %%%routerip%%%
[[[/REQUEST]]]
[[[/STEP]]]

[[[STEP]]]
[[[REQUEST]]]
GET /cgi-bin/webcm?getpage=%2Fusr%2Fwww_safe%2Fhtml%2Fdefs%2Fstyle5%2Fmenus%2Fmenu.html&var:style=style5&var:main =menu&var:menu=setup&var:menutitle=Setup&var:pagename=pppoe&var:pagetitle=pppoe_8_35%20Setup&var:con id=connection0&var:muxid=mux0&var:encapsid=encaps0&var:langrp=lan0 HTTP/1.1
Host: %%%routerip%%%
[[[/REQUEST]]]
[[[/STEP]]]

[[[STEP]]]
[[[REQUEST]]]
POST /cgi-bin/webcm HTTP/1.1
Host: %%%routerip%%%

var%3Amain=menu&var%3Astyle=style5&getpage=%2Fusr%2Fwww_safe%2Fhtml%2Fdefs%2Fstyle5%2Fmenus%2Fmenu.h tml&errorpage=%2Fusr%2Fwww_safe%2Fhtml%2Fdefs%2Fstyle5%2Fmenus%2Fmenu.html&var%3Apagename=pppoe&var% 3Aerrorpagename=&var%3Amenu=setup&var%3Amenutitle=Setup&var%3Apagetitle=pppoe_8_35+Setup&var%3Apagem aster=&connection0%3Asettings%2Ftype=pppoe&connection0%3Apppoe%3Asettings%2Fmtu=1&connection0%3Apppo e%3Acommand%2Fstop=&logger%3Asettings%2Floglevel=notice&logger%3Asettings%2Ffacility%2Fuser=notice&v ar%3Aconid=connection0&var%3Amuxid=mux0&var%3Aencapsid=encaps0
[[[/REQUEST]]]
[[[/STEP]]]

[[[STEP]]]
[[[REQUEST]]]
POST /cgi-bin/webcm HTTP/1.1
Host: %%%routerip%%%

var%3Amain=menu&var%3Astyle=style5&getpage=%2Fusr%2Fwww_safe%2Fhtml%2Fdefs%2Fstyle5%2Fmenus%2Fmenu.h tml&errorpage=%2Fusr%2Fwww_safe%2Fhtml%2Fdefs%2Fstyle5%2Fmenus%2Fmenu.html&var%3Apagename=pppoe&var% 3Aerrorpagename=&var%3Amenu=setup&var%3Amenutitle=Setup&var%3Apagetitle=pppoe_8_35+Setup&var%3Apagem aster=&connection0%3Asettings%2Ftype=pppoe&connection0%3Apppoe%3Asettings%2Fmtu=1&connection0%3Apppo e%3Acommand%2Fstart=&logger%3Asettings%2Floglevel=notice&logger%3Asettings%2Ffacility%2Fuser=notice& connection0%3Asettings%2Fdescription=pppoe_8_35&fdb%3Asettings%2Fservice%2Fstate=1&connection0%3Afwa n%3Asettings%2Fprivate%2Fnat%2Fstate=1&connection0%3Afwan%3Asettings%2Fprivate%2Fspi%2Fstate=1&var%3 Aconid=connection0&var%3Amuxid=mux0&var%3Aencapsid=encaps0
[[[/REQUEST]]]
[[[/STEP]]]

[[[/HSRC]]]

benım modemın betıgının bu olması lazım.. merak ettıgım sey de

[[[HSRC]]]
[[[STEP]]]
[[[REQUEST]]]
GET / HTTP/1.1
Host: %%%routerip%%%
[[[/REQUEST]]]
[[[/STEP]]]

[[[STEP]]]
[[[REQUEST]]]
POST /cgi-bin/webcm HTTP/1.1
Host: %%%routerip%%% buradakı host lara kendım 192.168.1.1 yazdım. router ip tespitinden o cıkmıstı cunku.
Dıger bır merak ettıgım ksıımsa

login%3Acommand%2Fusername=%%%user%%%&login%3Acommand%2Fpassword=%%%pass%%% burada kı username ve password kısımlarınada kullanıcı adımı ve sıfremı yazdım oradakı %ısaretlerını ve user yazan kısmınıda sılerek.. .. acemılık basa bela arkadas)) .. bı ton sey yazdım basınızı agrıttım ama ılgılenırsenız cok sevınırım.. sımdıen tesekkur ederım
------------
tam olarak o betıgı ılk olarak gosterdıgım sekıldemı yapıstırıcam yoksa uzerındekı username , password , host gıbı yerlerı dolduracakmıyım ??

Last edited by Rave; 30.01.2011 at 02:04.
Reply With Quote
  #47  
Old 31.01.2011, 19:28
travmatik
Guest
 
Posts: n/a
Default

doldurup denedim. senin geldiğin bu kısımları yaptım ve "tekrar bağlan kaydediliyor" dediği sırada modemi resetledim. tekrar bağlan başarılı dedi. ama sonra download sırasında başarılı olamadı. kafayı sıyıracam, az kaldı.
Reply With Quote
  #48  
Old 07.02.2011, 00:43
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,049
Default

@rave
senin modemde adsl kayıt bilgilerinin olduğu yerde bağlantıyı kes bağlan şeklinde seçenek olması lazım.JD localhost sayfasına girdiğinde en kısa şekilde oraya varıp dediğimi yap.büyük ihtimalle başarılı olacaktır.ben bunu kendime ait olmayan bir im-204w de yapmıştım oluyordu.kendi aldığım im-204w ninse driverı yeniymiş.kısa sürede ip alamıyorum.
Reply With Quote
  #49  
Old 12.02.2011, 23:50
travmatik
Guest
 
Posts: n/a
Default

şimdi şöyle bir durum oluştu. modemi ethernet kartına bağlarsam rt-102 için yazılan betikle oluyor amma velakin usb ile bağlanmak durumundayım. yani modem ile pc arasındaki bağlantıyı usb uçlu kablo ile yapıyorum. böyle yaptığım zaman olmuyor. şimdi napmak lazım?
Reply With Quote
  #50  
Old 12.11.2011, 01:37
avcınız922
Guest
 
Posts: n/a
Default arkadaslar tılgın hg 1311 var bende ne yapmam lazım

arkadaslar tılgın hg 1311 var bende ne yapmam lazım betiği bulamadım bi türlü yardımcı olursanız sevinirim
Reply With Quote
  #51  
Old 12.11.2011, 01:59
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by avcınız922 View Post
arkadaslar tılgın hg 1311 var bende ne yapmam lazım betiği bulamadım bi türlü yardımcı olursanız sevinirim
Kaydediciyi denedini mi

1. İnternet tarayıcınızdan Yönlendiricnin arayüzüne giriş yapın

2. arayüzden yönlendiricyi resetleyen butonu (seçeneği) bulun

3. yerini aklınıda tutun

4. JDownloader'ın kaydedicisni başlatın

5. kaydedici arayüze otomatik bağlanacaktır

6. Arayüzden modemi resteleyin (yeniden başlatın)

Last edited by Freeloader; 12.11.2011 at 02:07.
Reply With Quote
  #52  
Old 19.07.2012, 13:54
trgya
Guest
 
Posts: n/a
Default

iyi günler @Freeloader ben Airties Air 5452 modem kullanıyorum. Hazır betik bulamadım ben de kendim betik yaratmak istedim ancak localhost:8972/login.html bağlanmaya çalıştığımda şu hatayı alıyorum Gördüğünüz gibi nasıl oluyorsa modem sayfasına gidiyor başlık var ama sayfanın kendisi gelmiyor.

Last edited by trgya; 19.07.2012 at 13:58.
Reply With Quote
  #53  
Old 19.07.2012, 15:11
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

trgya Airties için süper betikleri deneyin http://board.jdownloader.org/search....archid=1860640
Reply With Quote
  #54  
Old 03.05.2013, 19:46
serkanguzel
Guest
 
Posts: n/a
Default

Selam beyler,

"Canyon CNP-WF514N1" marka router kullanıyorum. ( Modem değildir, sadece router özellikli bir alettir. )

Bu router'ı Jdownloader ile kullanırken, nasıl restart yaptırabilirim ?

Hazır betik dosyasını nasıl bulabilirim ?

yada

Bu CANYON router'a, hangi marka router'ın betik'i uyar ?

Yardımlar için şimdiden teşekkürler.
Reply With Quote
  #55  
Old 03.05.2013, 20:45
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,049
Default

@serkanguzel
kendin oluşturmayı deneyebilirsin.betikler modemden modeme değişiyor.
__________________
JD->:thumbup:
Spoiler:
Java:
**External links are only visible to Support Staff**Official
**External links are only visible to Support Staff**x86&x64
**External links are only visible to Support Staff**JavaRa
JDownloader:
**External links are only visible to Support Staff**JD-ZIP
JD-Installer
JD-Nightly
JD2-x86
JD2-x64
JD2 noadware:
http://board.jdownloader.org/showthread.php?t=54725
http://jdownloader.org/jdownloader2
JD2-upd only
JD Dev., Translator: http://svn.jdownloader.org/users/271
speedtest.net/result/3156325665.png
speedtest.net/result/2332385983.png
Reply With Quote
  #56  
Old 04.05.2013, 15:33
serkanguzel
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by maynak00 View Post
@serkanguzel
kendin oluşturmayı deneyebilirsin.betikler modemden modeme değişiyor.
Yanıt için teşekkür ederim.

Nasıl oluşturacağım ? Konu hakkında hiç bir fikrim yok ki...
Reply With Quote
  #57  
Old 04.05.2013, 20:24
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,049
Default

Quote:
Originally Posted by serkanguzel View Post
Yanıt için teşekkür ederim.

Nasıl oluşturacağım ? Konu hakkında hiç bir fikrim yok ki...
Konudaki ilk mesajı incelediniz mi?
Modem arayüzüne erişip IP değiştirebiliyor musunuz veya modemi arayüzden yeniden başlatabiliyor musunuz? (Bunları yapabiliyorsanız betik kaydedici size bir kereliğine nasıl yaptığınızı göstermenizi isteyecek.kaydettikten sonra bu işlemi kendisi yapabilecek.modeminizin arayüzüne girerken doğru adresi,varsa kullanıcı adı ve şifreyi betik kaydediciyi başlatmadan önce girin.)
__________________
JD->:thumbup:
Spoiler:
Java:
**External links are only visible to Support Staff**Official
**External links are only visible to Support Staff**x86&x64
**External links are only visible to Support Staff**JavaRa
JDownloader:
**External links are only visible to Support Staff**JD-ZIP
JD-Installer
JD-Nightly
JD2-x86
JD2-x64
JD2 noadware:
http://board.jdownloader.org/showthread.php?t=54725
http://jdownloader.org/jdownloader2
JD2-upd only
JD Dev., Translator: http://svn.jdownloader.org/users/271
speedtest.net/result/3156325665.png
speedtest.net/result/2332385983.png
Reply With Quote
  #58  
Old 15.06.2013, 17:07
ByZeyd
Guest
 
Posts: n/a
Default

Pikatel Airmax 101 kullanıyorum. Wiki sayfasındaki anlatıma göre daha iyi anlatmışsınız. Yani ben daha iyi anladım buradaki anlatımı. Sorunsuz bir şekilde hallettim. Teşekkür ederim.
Reply With Quote
  #59  
Old 22.02.2014, 17:25
NutyoS
Guest
 
Posts: n/a
Default Güvenlik..

Freeloader@ Kaptan, betik oluşturma işlemini tarif ettiğin şekilde yaptık. Fakat Part atlarken bağlantının kesilmesine ve "Eklenti Eskimiş" uyarısına sebep oluyor. Bunu nasıl önleyebiliriz.? (JD2 için soruyorum)
İyi çalışmalar..

Last edited by NutyoS; 23.02.2014 at 02:15.
Reply With Quote
  #60  
Old 23.02.2014, 02:13
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,049
Default

@NutyoS, freeloaderdan cevap bekleme. foruma en son ne zaman girmiş görebilirsin. JDownloader Support (inactive) yazıyor orada. ben kaç kere ulaşmaya çalıştım. güvenlik konusundaysa pcni korumak senin sorumluluğunda. jddeki hesapların listesi bile zayıf nokta. hangi dosya olduğunu söylemeyeceğim. istersen arar bulursun. cfg klasörünü herkesin erişebileceği şekilde bırakma, ne varsa orada. betik içinde bile adsl bilgilerin olabiliyor o yüzden paylaşacaksan o kısımları değiştirdiğini belirterek paylaş. hangi modemi kullanıyorsun ?
__________________
JD->:thumbup:
Spoiler:
Java:
**External links are only visible to Support Staff**Official
**External links are only visible to Support Staff**x86&x64
**External links are only visible to Support Staff**JavaRa
JDownloader:
**External links are only visible to Support Staff**JD-ZIP
JD-Installer
JD-Nightly
JD2-x86
JD2-x64
JD2 noadware:
http://board.jdownloader.org/showthread.php?t=54725
http://jdownloader.org/jdownloader2
JD2-upd only
JD Dev., Translator: http://svn.jdownloader.org/users/271
speedtest.net/result/3156325665.png
speedtest.net/result/2332385983.png
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 01:56.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.