JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 08.03.2015, 10:52
kasi77
Guest
 
Posts: n/a
Default nopremium problem ?

Witam mam Konto na nopremium nowy jdownloader beta2 pokazuje account valid nie wszystkie uploudy dzialaja .Mam Konto juz od 3-lat i zawszé bylo ok caly czas oplacane nie bardzo wiem co mam zrobic ?
Reply With Quote
  #2  
Old 08.03.2015, 11:41
editestowy's Avatar
editestowy editestowy is offline
Polish Supporter
 
Join Date: May 2009
Location: PL
Posts: 3,028
Default

Ale o co dokładnie chodzi?
Brak obsługi jakiegoś serwisu?
JD pobiera listę obsługiwanych serwisów z adresu:
_http_://www.nopremium.pl/clipboard.php
Proszę interweniować bezpośrednio w serwisie, jeśli ta lista jest nieaktualna i nie zawiera obsługiwanych serwisów.
Reply With Quote
  #3  
Old 08.03.2015, 13:02
kasi77
Guest
 
Posts: n/a
Default

tak i zaczyna sie Kolo na nopremium napisalem to samo odpisali to jest wina jdownloader o co chodzi dokladnie nopremium jest to forma ze ja place i mam dojscie do wszystkich popularnych uplouadow czyli Turbo bit,rapid i.t.d niestety z niektorych jdownloader nie pobiera pisze ze nie mam konta nie bardzo wiem na jakiej zasadzie to wszystko funkcjonuje na starym jdownloderze bylo wszystko ok teraz nawet moje Konto jest valid.Ale to sie nie zgadza ja mam jeszcze teraz prawie 300 gb do pobrania jest to Konto premium.
Reply With Quote
  #4  
Old 08.03.2015, 14:03
editestowy's Avatar
editestowy editestowy is offline
Polish Supporter
 
Join Date: May 2009
Location: PL
Posts: 3,028
Default

Konto "valid" oznacza poprawne konto. Jeśli JD nie pobiera z jakiegoś serwisu i nie ma go na liście, o której pisałem (http_://www.nopremium.pl/clipboard.php) jest to wyłącznie wina nopremium.pl, któremu nie chce się zaktualizować listy obsługiwanych serwisów! Jeśli pobiera z innych, znajdujących się na wspomnianej liście, to jedynie potwierdza problem z aktualizacją przez serwis listy obsługiwanych serwisów.
Napisz proszę, z jakich serwisów pobieranie poprzez nopremium nie działa, zamieść logi wg poradnik: https://board.jdownloader.org/showpo...77&postcount=3 pkt 9.
Reply With Quote
  #5  
Old 08.03.2015, 21:37
kasi77
Guest
 
Posts: n/a
Default

Jak narazie najwiekszy problem mam z Uploaded.to --wcale nie idzie
i nieraz z rapidu.net -- niekiedy pobiera jak premium i jak mam np.5-linkow to 3-idzie na premium a reszta musze wpisywac haslo na free.To wszystkie moje problemy
Reply With Quote
  #6  
Old 09.03.2015, 00:03
editestowy's Avatar
editestowy editestowy is offline
Polish Supporter
 
Join Date: May 2009
Location: PL
Posts: 3,028
Default

A przez przeglądarkę pobieranie z uploaded działa? Jeśli nie, to zapewne uploaded blokuje nopremium.
W przypadku rapidu, potrzebne są logi.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 14:16.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.