|
|||
|
|||
![]()
Kilka propozycji:
1. Mam stałe IP i program zawsze odlicza na Rapidshare 15 minut oczekiwania na kolejne ściąganie. Problem w tym, że często zdarza się, że ręcznie sprawdzam czy można ściągać plik wcześniej, i często już się z tym spotkałem, że można ściągać następny plik od razu, po 5 czy 8 minutach od poprzedniego, a nie czekać za każdym razem 15 minut. Propozycja - spawdzanie statusu co np. 1, 3 czy 5 minut, a nie czekanie 15 za każdym razem. 2. Ustawienie stałych szerokości kolumn, a nie tak że ustawię a po usunięciu czy zmianie kolejności pliku wraca do starego ustawienia szerokości. Bardzo to jest uciążliwe. 3. Drobna sugestia: Pomoc -> Lista zmian -> Co nowego? i OK - oba przyciski spełniają tę samą funkcję. Po co się dublować? P.S. Kiedy można się spodziewać następnej aktualizacji? Od 15 już trochę czasu minęło. |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
EDIT: Teraz sprawdziłem i praktycznie od razu po skończeniu sciagania można było pobrać kolejny plik a JDownloader chciał jeszcze odliczać 14 minut :/. Oczywiście ręczny restart danego linku pomógł i JD zaczął czekać na ticketa ale zautomatyzowanie tego jest dosyć ważne, wiec fajnie by było gdyby ktoś się tym zainteresował ponieważ taka oszczędność przy kilkunastu linkach może nam dać parę godzin ![]() Last edited by Gregrin; 29.03.2009 at 23:14. |
|
|||
|
|||
![]()
1. Myślimy o rozwiązaniach dla RapidShare.
2. W nowej wersji zostanie to poprawione już. 3. Przyciski "Co nowego?" i "OK" nie spełniają tej samej funkcji. OK Zamyka okienko, "Co nowego?" otwiera stronę listy zmian w programie. Po kliknięciu OK wyskakuje Ci ta lista, ponieważ w opcjach programu masz tak ustawione by automatycznie pokazywał ją. |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|