JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11.11.2012, 17:40
tomk
Guest
 
Posts: n/a
Default egofiles.com - wtyczka przestarzała

Witam,

Po 30 minutach użytkowania programu JDownloader na linkach pokazała sie wiadomość "wtyczka przestarzała". Program przestał pobierać.
Hosting egofiles.com
Prosiłbym o rozwiązanie problemu.

http://jdownloader.org/pastebin/100176

Pozdrawiam
Attached Files
File Type: txt linki.txt (442 Bytes, 212 views)

Last edited by tomk; 11.11.2012 at 17:53.
  #2  
Old 11.11.2012, 19:05
editestowy's Avatar
editestowy editestowy is offline
Polish Supporter
 
Join Date: May 2009
Location: PL
Posts: 3,029
Default

Wtyczka działa poprawnie (pobieranie darmowe) - wszystkie 4 linki . Być może była to chwilowa przerwa w dostępie do serwera. Zrestartuj linki i uruchom ponownie
Wrzuć logi na jakiś serwis i wyślij mi linka na PW, bo nie mogę się na Pastebin zalogować.
  #3  
Old 14.11.2012, 17:40
wioleta
Guest
 
Posts: n/a
Default wtyczka przestarzała

- egofiles
- free
przykładowe linki

**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

Last edited by editestowy; 14.11.2012 at 18:45. Reason: Przeniesione do forum poświęconemu wtyczkom.
  #4  
Old 14.11.2012, 19:20
editestowy's Avatar
editestowy editestowy is offline
Polish Supporter
 
Join Date: May 2009
Location: PL
Posts: 3,029
Default

Ta sama odpowiedź co w przypadku powyżej.
Przyczyną może też być błędnie wprowadzony kod reCaptcha, ale nie udało mi się powtórzyć na kdoach źródłowych mimo wprowadzenia błędnego kodu - jD ponownie otwiera okienko z kodem.
  #5  
Old 14.11.2012, 19:40
wioleta
Guest
 
Posts: n/a
Default

reset komputera pomógł, wybaczcie za zaśmiecanie

Last edited by wioleta; 14.11.2012 at 19:55.
  #6  
Old 14.11.2012, 19:59
editestowy's Avatar
editestowy editestowy is offline
Polish Supporter
 
Join Date: May 2009
Location: PL
Posts: 3,029
Default

Sprawdź pobieranie przez przeglądarkę - czy nie dostajesz komunikatu np., że przekroczono limit darmowego ściagania etc.

Poradnik pkt. 1 - z tym, że nie wrzucaj na pastebin (nie działa mi) tylko jakis darmowy serwis i link na PW.
  #7  
Old 19.04.2013, 12:56
kamil3100
Guest
 
Posts: n/a
Default

Witam
Od około 1 w nocy mam problem z jD ponieważ wyskakuje mi wtyczka przestarzała mam dwa konta premium i oba działają.

Mój jDownloader to: -last09- 0.9.581
Java 7 Update 17 7.0.170
Java 7 Update 17 (64bit) 7.0.170

Logi w notatniku:
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

Oraz jedne z wielu linki na których jest problem.
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

Last edited by kamil3100; 19.04.2013 at 13:48. Reason: Dodane logi oraz linki.
  #8  
Old 19.04.2013, 13:37
editestowy's Avatar
editestowy editestowy is offline
Polish Supporter
 
Join Date: May 2009
Location: PL
Posts: 3,029
Default

Podaj przykładowe linki, problem dotyczy JD 1 czy JD2, jeśli JD2 to przydałyby się logi: Menu ? -> Utworz log i dalej wg wizarda.

PS: Sprawdzałem na swoim koncie - przykładowy link nie sprawił problemów.
  #9  
Old 19.04.2013, 13:50
kamil3100
Guest
 
Posts: n/a
Default

Edytowałem swój post.
  #10  
Old 19.04.2013, 19:02
editestowy's Avatar
editestowy editestowy is offline
Polish Supporter
 
Join Date: May 2009
Location: PL
Posts: 3,029
Default

Przekroczono limit dziennego downloadu.
  #11  
Old 20.04.2013, 10:15
kamil3100
Guest
 
Posts: n/a
Default

Dokładnie tak jak napisał editestowy na jednym koncie miałem wykorzystany limit, ale na drugim miałem jeszcze 18GB i to mnie dziwi, że nie zasysało z tego 18GB tylko wywalało, że "wtyczka przestarzała", ale zrobiłem reinstal jD i wszystko ruszyło:)
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 05:43.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.