|
|||
|
|||
AutoConnect
Chciałbym aby JD współpracował z AutoConnect i po każdym udanym albo i nie udanym pobraniem automatycznie się na nowo połączył jest to możliwe ?
|
|
|||
|
|||
1. Upewnij się, że posiadasz zaznaczoną opcję "reconnect" (ikonka wyglądająca jak przycisk "odśwież" w przeglądarce").
2. Utwórz plik .bat a następnie wpisz w nim podany tekst: @echo off rasdial "*" /disconnect * w miejscu gwiazdki wstaw nazwę połączenia (możesz ją znaleźć w AutoConnect) 3. Wybierz zakładkę Settings -> Reconnection -> External. 4. Zaznacz "select" a następnie wybierz stworzony poprzednio plik .bat. 4. Gotowe! |
|
|||
|
|||
1. mam zaznaczone
2. jak powina wyglądć ta nazwa ? ZTE ZXDSL 852 czy przypdkiem tak ? 3. możesz napisac to w jwezyku polski bo i taka wersje jezykowa mam w tym programie |
|
|||
|
|||
Nazwa połączenia jest w Połączeniach Windows - np. "Neostrada TP", bądź inne, które zostało utworzone podczas instalacji. Oczywiście mówimy tu cały czas o modemie podłączanym do komputera.
|
|
|||
|
|||
to skoro już mam nazwę to jeszcze proszę o objaśnienie gdzie się wybiera plik .bat
|
|
|||
|
|||
Plik .bat wybrać należy w JD, a konkretniej: Ustawienia -> Moduły -> Ponowne połączenie -> Wybór metody -> Zewnętrzne -> Wybierz
|
|
|||
|
|||
Dzięnki właśnie o to mi chodziło!
|
|
|||
|
|||
Znowu problem !
zrobiłem wszystko zgodnie z instrukcją i wszystko było cacy do momentu sformatowania komputera.
Teraz próbuje zmienić IP ale mu nie wychodzi i po którejś próbie się buntuje wyłączając opcje ponownego połączenia. proszę o pomoc! |
|
|||
|
|||
A która wersja ?
|
|
|||
|
|||
JDownloader 0.7
|
|
|||
|
|||
Trochę stara...
|
|
|||
|
|||
Proponuje update do najnowszej.
@UP A Ty kolego z takimi komentarzami możesz odwiedzić samosia.pl, ludzie mają zbliżony poziom do Twojego. |
|
|||
|
|||
@DiDżej
To że jesteś świeżutki i nowy na forum nie uprawnia cię do obrażania innych użytkowników, którzy pomogli tu więcej osobom, niż ty spotkałeś w życiu. |
|
|||
|
|||
pobrałem ze stroni najnowszą wersie i zaktualizowałem ale nic nie pomogło.
|
|
|||
|
|||
Siema.
Moglby mi ktos objasnic skad mam wziac nazwe polaczenia, bo Polaczenia Windows mi nic mowi i nie moge tego znalezc. Mam liveboxa i dysponuje także programem Livebox Reconnect 2.0 Pro. Stwprzyłem ten plik .bat jednak nie wiem co wpisac w miejscu nazwy polaczenia. Za pomoc bylbym wdzieczny. |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|