JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 05.12.2023, 17:51
DavidBourgui DavidBourgui is offline
Modem User
 
Join Date: Mar 2023
Posts: 1
Default Problem starting download to local network

log : 28.11.23 21.07.07 <--> 05.12.23 16.28.03 jdlog://4449311370661/

Hello everyone, first of all, i'm French, sorry if my english is not perfect.

I'll explain some context before trying to explain my problem.

I got a plex server on my Nvidia SHIELD with an SSD connect to it. Throught the local network, i managed to download my files directly on the SSD instead of my PC.
But, sometimes when i start a download, it doesn't download and the speed get stuck to a random number like "4.73 mo/s" for maybe 10 or 20 minutes.
I think there is a problem with the temporary ".part" file. When i start, in the folder i see the part. file getting bigger like it's downloading but it's not. it looks like the .part file need to be analysed before jdownloader can download it.

So if you have any idea how to fix this, please help me, thanks !
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 03:21.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.