JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 23.06.2012, 19:23
dskchk
Guest
 
Posts: n/a
Default easybytez.com out-of-date

Today JDownloader gave me "out-of-date" plugin error for easybytez.com:

http://jdownloader.net:8081/pastebin/87801

If I understand it correctly, it should rather say that the file is not found... The strange thing is that if I try to go to the URL you'll find in the log with the browser, the file IS present and I can download it.

Last edited by dskchk; 23.06.2012 at 19:26.
  #2  
Old 23.06.2012, 20:38
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 55,222
Default

Bugtracker ticket:


GreeZ pspzockerscene
__________________
JD Supporter, Plugin Dev. & Community Manager

Erste Schritte & Tutorials || JDownloader 2 Setup Download
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
That's true James
Quote:
Originally Posted by James
Die Leute verstehen einfach nicht dass nur weil man mit einer Waffe auch auf Menschen schießen kann dass ein Schützenver​ein kein Ort für Amoklaufide​en ist
  #3  
Old 25.06.2012, 11:41
ominus ominus is offline
JD Alpha
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 22
Default

same thing here.i get this error message.
the file does exist and i downloaded it successfully using the Mipony program and my premium easybytez account.
but with jdownloader i have this problem.
  #4  
Old 25.06.2012, 12:26
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 68,279
Default

When I try to open the link in browser, I also get only an error page
__________________
JD-Dev & Server-Admin
  #5  
Old 25.06.2012, 12:26
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 68,279
Default

please provide links that also work in browser
__________________
JD-Dev & Server-Admin
  #6  
Old 25.06.2012, 15:30
dskchk
Guest
 
Posts: n/a
Default

I think that link has been changed/removed. You can find some links in the subfolders you see here: **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

The problem is that this error is not always reproducible.
  #7  
Old 25.06.2012, 22:10
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 55,222
Default

">404 Not Found<"->Added errorhandling for 404 server error, wait for the next update!
---
When a plugin is fixed or a new plugin is made you always have to wait for it to get released so that you can use it.
Updates are usually released every 7-14 days.
You can check if updates have been released by comparing the date of the last released update on our changelog with the current date.
Please note that only Jiaz and coalado can release updates!
If you can't wait, try our BETA which has instant updates (see my signature).

GreeZ pspzockerscene
__________________
JD Supporter, Plugin Dev. & Community Manager

Erste Schritte & Tutorials || JDownloader 2 Setup Download
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
That's true James
Quote:
Originally Posted by James
Die Leute verstehen einfach nicht dass nur weil man mit einer Waffe auch auf Menschen schießen kann dass ein Schützenver​ein kein Ort für Amoklaufide​en ist
  #8  
Old 26.06.2012, 13:09
BlackJoe
Guest
 
Posts: n/a
Default

easybytez has added a captcha on the login page, therefore the account isn't recognized anymore.
can this be fixed as well in the next update?
thanks
  #9  
Old 26.06.2012, 13:50
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 17,226
Default

We can, I've just sent them a ticket to ask about recaptcha inclusion, and what we can do about it. We can support it easy enough just it's annoying for customers. The point of premium is not to enter captchas.
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
  #10  
Old 26.06.2012, 18:38
fits79 fits79 is offline
English? Eat I can?
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 404
Default

Me to i have THE EXACT SAME PROBLEM at ALL EDITIONS/VERSIONS of jd 1 and 2.
  #11  
Old 26.06.2012, 21:54
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 68,279
Default

they added captcha to premium login, which breaks the plugin..contact them to remove the captcha then it will work again
__________________
JD-Dev & Server-Admin
  #12  
Old 27.06.2012, 00:14
fits79 fits79 is offline
English? Eat I can?
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 404
Default

And if it DOESN'T remove the captcha then we don't have easybytez premium accounts correct plugins for the jdownloader then never jd support easybytez premium accounts?

Easybytez remove the captcha but if they would re-enable it we can't download easybytez links at all forever?
  #13  
Old 27.06.2012, 04:44
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 17,226
Default

by the looks of it, they have removed it! Please confirm that it works, if it doesn't someone private message a user:pass so I can find out why.

Thankyou
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
  #14  
Old 27.06.2012, 04:59
fits79 fits79 is offline
English? Eat I can?
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 404
Default

I confirm that the easybytez premium accounts work again but what was happening if ANY host add any captcha verification?

It stop to supported by the jdownloader forever?
  #15  
Old 27.06.2012, 06:24
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 17,226
Default

we have to change the plugins. JD is very static it doesn't like/deal with website changes automatically.
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
  #16  
Old 27.06.2012, 08:09
fits79 fits79 is offline
English? Eat I can?
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 404
Default

Believe me we figure that a LOT OF MONTHS AGO...
  #17  
Old 10.07.2012, 03:34
fits79 fits79 is offline
English? Eat I can?
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 404
Default

Edit by jiaz: should work again

Last edited by Jiaz; 10.07.2012 at 10:17.
  #18  
Old 12.07.2012, 09:56
fits79 fits79 is offline
English? Eat I can?
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 404
Default

Why EVERY TIME i run the jdownloader stable or nightly i must go to my account tab and re-enable the easybytez premium account?

This would happened after the re-enable of catcha at the easybytez site.
  #19  
Old 12.07.2012, 12:50
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 68,279
Default

captcha login support is no yet available. that's why it fails
they should find another way to prevent account hacking
__________________
JD-Dev & Server-Admin
  #20  
Old 12.07.2012, 15:12
fits79 fits79 is offline
English? Eat I can?
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 404
Default

You don't understand it doesn't fail to verify the account when i go to premium account settings and press refresh the only problem is every time i open the jd i must refresh the premium acc.
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 22:57.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.