JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #101  
Old 27.10.2009, 02:33
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 62,714
Default

Quote:
Originally Posted by Teo21 View Post
yes the single link work but when you download them together JD shows the error "file not found" random
i told you, thats because links and text are mixed and no way to differ between both. try to use flashgot to add links
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #102  
Old 27.10.2009, 04:51
tony2long's Avatar
tony2long tony2long is offline
English Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 6,103
Default

I suggest sungodsong to open a new thread about Megaupload link checker, so it won't mixed up.

For Teo21, how often do you get this error, and how do you make it works again? Are you sure that you have a good connection? Because if you fail to connect, you will get the same "file not found" error.

Last edited by tony2long; 27.10.2009 at 05:26.
Reply With Quote
  #103  
Old 27.10.2009, 14:21
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 62,714
Default

please no new thread. there is nothing we can do about that. only way is a proper link adding (flashgot or the website uses proper html tags)
or how would you find links from

fskfhaslkfhaklhfahflkhfashflahflha**External links are only visible to Support Staff**
you see the point

because meaupload links are matching this regex
d=[0-9A-Za-z]+
its important to have proper input
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #104  
Old 27.10.2009, 16:36
tony2long's Avatar
tony2long tony2long is offline
English Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 6,103
Default

I agree, the links in post 89 is a mess, not JD's fault if it can't found, the MU site itself says it's not available! Usually poster put at least one blank after the link. If I get that kind of links, I will copy only up to 8 characters following "d=" before feeding to JD. JD could do the same if needed.
Reply With Quote
  #105  
Old 27.10.2009, 19:37
Teo21
Guest
 
Posts: n/a
Default

for jiaz: yes the link work in browser, and what I have to try?
i don't see the link you posted in post 98

for tony2long: I get this error every 7/8 correct downloads and for make them work again I restore the links and then they works
Reply With Quote
  #106  
Old 28.10.2009, 03:06
tony2long's Avatar
tony2long tony2long is offline
English Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 6,103
Default

Teo21, in post 98 Jiaz asked you to do the ping to megaupload.com with and without www in front.

Although I haven't read the plugin source code, but reading many posts / threads, based on message "StatusText: Connessione..." and "No htmlCode read", I guess you have a random connection problem. You will get the same result if you disable your connection.

Reset the files and wait for a better connection is all you need.
Reply With Quote
  #107  
Old 28.10.2009, 03:18
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 62,714
Default

i rewrote many parts in order for better handling for
apionly,countryban,ipban, iplimit. i hope it will work better with next update.

countryban,ipban will result in normal waittime (like limit reached)
for premium users i tried to workaround ipban like in browser (needs testing by users because i never got any ban)
ip limit works normal
apionly for countries where website is blocked by isp or megauplod itself

cannot guarantee that its working perfect from beginning but i did test as much as i could. also added more detailed logmessages.

also added a little try to increase free traffic limit by rotation the port from megaupload (can be disabled)

i think plugin will get live tomorrow (wednesday)
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #108  
Old 28.10.2009, 20:48
Teo21
Guest
 
Posts: n/a
Default

Yes I think that the error was caused by my router... precisely from the servers dns that my ISP assign me... I think have solved and now it should work thanks for the help
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 17:15.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.