JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #4521  
Old 22.07.2021, 20:03
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,142
Default

@beronz: something you do wrong with exporting your cookies
Can you try to start incognito/private tab, login at google and then do fresh export?
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #4522  
Old 22.07.2021, 21:55
beronz beronz is offline
JD Beta
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 50
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
@beronz: something you do wrong with exporting your cookies
Can you try to start incognito/private tab, login at google and then do fresh export?
BINGO. now the account is recognized and added correctly.
Thanks!
Reply With Quote
  #4523  
Old 23.07.2021, 10:23
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,142
Default

@beronz: Thanks for the feedback! wonder why the other export failed. In case it happens again, please report back
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #4524  
Old 31.07.2021, 04:31
rezad rezad is offline
JD Adviser
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 109
Default

when I add this video **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** to jdownloader and then try to add more variants for it, jdownloader shows two video for setting I have set for 1080. one it h264 and one in vp9. and it also shows one video for 1920 which is in av1 format.
but all three videos have the same dimensions (resolutions) which is 1920x808.
I have encountered more of this videos but this is the one I remember right now.
this issue doesnt seem to happen with 720 version.
I have downloaded the 3 videos to be sure and they have the same resolution.

why jdownloader shows av1 in 1920 but h264 and vp9 in 1080.
my guess is somehow av1 is checked with its horizontal dimension and the other two are grouped based on vertical.
but then I checked with this video **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** and it has standard 720 and 1080 dimensions but still av1 is placed in 1920 and the other two in 1080 even though all three have the same dimensions as 1920x1080.
Reply With Quote
  #4525  
Old 31.07.2021, 15:58
rezad rezad is offline
JD Adviser
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 109
Default

is there anyone to add non-auto-generated subtitle to list of link that are added when adding a youtube link ?
right now if I add subtitle in youtube plugin it always gets a subtitle even when the subtitle is autogenerated.
I want to get the subtitle only when the CC (closed caption) is used.
youtube shows those link in youtube with a cc icon under the video link page.


also if the first part is possible is it also possible to add the subtitle to the video file container (like in mkv?)
Reply With Quote
  #4526  
Old 01.08.2021, 06:05
Onktebong Onktebong is offline
Baby Loader
 
Join Date: May 2020
Posts: 7
Unhappy Can't download this video

**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

Why?

Thanks.

PS: Windows 10 with updated JDownloader.

Last edited by Onktebong; 01.08.2021 at 11:25.
Reply With Quote
  #4527  
Old 01.08.2021, 11:25
Onktebong Onktebong is offline
Baby Loader
 
Join Date: May 2020
Posts: 7
Default

PS: It's a regular YT video. I can download other YT videos. When I try to add the link to JDownloader the window turns red and tells me it's found an offline file, although the file isn't offline.
Reply With Quote
  #4528  
Old 02.08.2021, 13:02
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 70,796
Default

Merged YT threads.

@Onktebong
Please wait until we find time to check this.

-psp-
__________________
JD Supporter, Plugin Dev. & Community Manager

Erste Schritte & Tutorials || JDownloader 2 Setup Download
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
Reply With Quote
  #4529  
Old 02.08.2021, 17:23
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,142
Default

@Onktebong: bug in age restriction detection. add your google account to Settings->Accounts, via cookie method, see https://support.jdownloader.org/Know...n-instructions
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #4530  
Old 02.08.2021, 17:34
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,142
Default

Quote:
Originally Posted by rezad View Post
and then try to add more variants for it, jdownloader shows two video for setting I have set for 1080. one it h264 and one in vp9. and it also shows one video for 1920 which is in av1 format.
but all three videos have the same dimensions (resolutions) which is 1920x808.
I'm sorry but cannot reproduce the issue. Naming/Variant dialog, cannot see any error.
First link has VP9, H264 and AV1 are listed with 1920x808, 1280x538...
where does it show 1080 for you? screenshot?

Quote:
Originally Posted by rezad View Post
and it has standard 720 and 1080 dimensions but still av1 is placed in 1920 and the other two in 1080 even though all three have the same dimensions as 1920x1080.
I'm sorry but cannot reproduce the issue. Naming/Variant dialog, cannot see any error.
Second link has VP9, H264 and AV1 are listed with 1920x1080, 1280x720
where does it show 1920 for you? screenshot?
__________________
JD-Dev & Server-Admin

Last edited by Jiaz; 02.08.2021 at 17:38.
Reply With Quote
  #4531  
Old 02.08.2021, 17:48
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,142
Default

Quote:
Originally Posted by rezad View Post
I want to get the subtitle only when the CC (closed caption) is used.
I'm sorry but that's not supported yet
so you just want *real* subtitles and not the auto generated ones?

Quote:
Originally Posted by rezad View Post
also if the first part is possible is it also possible to add the subtitle to the video file container (like in mkv?)
Not yet supported,
Meanwhile you can use Eventscripter, see https://board.jdownloader.org/showthread.php?t=70525 and use script
to embed subtitle after download. you might wanna ask our script master mgpai for help/hints
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #4532  
Old 04.08.2021, 10:20
cavalli1021 cavalli1021 is offline
Baby Loader
 
Join Date: Feb 2019
Location: Henderson, NV
Posts: 9
Default

Have my youtube.com correctly set up in the Account Manager. Fully functional for most YouTube URLs. This link comes up short: **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

The LinkCollector only sees the .jpg, .txt, and .srt files, but not the actual movie itself. Tried multiple things before posting, but no clue what to do next.

System Information:
Operating System - Linux (LINUX 64Bit) (amd64 64Bit)
Java - 1.8.0_301-b09 (64Bit) (headless)
Oracle Corporation - Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM
Heap - 50.85 MB / 79.64 MB / 259.52 MB
Uptime - 00h 20m 45s (startup time: 03.08.21 23:59)

Thanks for the help.
Reply With Quote
  #4533  
Old 04.08.2021, 12:35
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,142
Default

@cavalli1021: as far as I can tell the video is DRM protected
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #4534  
Old 04.08.2021, 20:18
cavalli1021 cavalli1021 is offline
Baby Loader
 
Join Date: Feb 2019
Location: Henderson, NV
Posts: 9
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
@cavalli1021: as far as I can tell the video is DRM protected
Hm. Oh well. Didn't even think of that. Thanks for the quick response.
Reply With Quote
  #4535  
Old 04.08.2021, 22:30
goldensun87 goldensun87 is offline
Giga Loader
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 90
Default

Anyone else experiencing slow download speeds? I am currently only getting 60Kb/s. I was getting my max speed just 7 hours ago.

Edit: Just confirmed that my internet connection is functioning at full capacity. Downloading from 1Fichier at full speed. Possible issue on Youtube's end.

Last edited by goldensun87; 04.08.2021 at 22:37.
Reply With Quote
  #4536  
Old 04.08.2021, 23:12
rezad rezad is offline
JD Adviser
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 109
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
I'm sorry but cannot reproduce the issue. Naming/Variant dialog, cannot see any error.
First link has VP9, H264 and AV1 are listed with 1920x808, 1280x538...
where does it show 1080 for you? screenshot?


I'm sorry but cannot reproduce the issue. Naming/Variant dialog, cannot see any error.
Second link has VP9, H264 and AV1 are listed with 1920x1080, 1280x720
where does it show 1920 for you? screenshot?
I didnt say it shows them as anything else
I said when I try to add more variants ,the selector list that user can choose from, the av1 is in 1920 selection and the other two are in 1080 selection.
so if I de-select 1080 then the h264 and vp9 are not shown.


and if I de-select 1920 then av1 is not shown
even though as I said (and you repeated) they are all shown as 1920x1080 in the table and downloaded files.

Last edited by Jiaz; 05.08.2021 at 10:56.
Reply With Quote
  #4537  
Old 05.08.2021, 10:56
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,142
Default

@rezad: Thank you very much. Now I understand what you mean. I was always just looking at the table, not the dropdown menu. Check again with next update. Indeed it was wrong internal resolution specification. Thanks for the report!
__________________
JD-Dev & Server-Admin

Last edited by Jiaz; 05.08.2021 at 11:59.
Reply With Quote
  #4538  
Old 06.08.2021, 17:36
GTD's Avatar
GTD GTD is offline
DSL Light User
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 30
Default

There is a problem with parsing large playlists. Only the first 100 videos are captured. Has it already been reported or not?
Reply With Quote
  #4539  
Old 06.08.2021, 17:49
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,142
Default

@GTD: issue is known but not yet fixed
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #4540  
Old 06.08.2021, 20:49
theghostofelvis theghostofelvis is offline
Junior Loader
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 14
Default

Hello!

Is it possible to add 5k (2880p) to Image/Video resolution in the Youtube plugin (there is only 2160p and then 4320p) ? I need max. 5k (mainly for 3D) and wanna make a Variant Collection only for 5k!

thank you!
theghostofelvis

Last edited by theghostofelvis; 06.08.2021 at 21:24.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 15:56.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.