|
|
|||
|
|||
![]()
Witam mam Siemensa SX541 z WLan"em i modemem ADSL i działało mi rozłączanie routera bezproblemowo jednak po którejś aktualizacji nagle przestało działać. Automatycznie program nie potrafi wykryć ustawien routera a podczas wybrania routera z listy (na liście jest kilka wersji mojego routera próbowałem różne) następuje próba rozłączenia i około 55%~62% nieudana próba się pojawia. Nadmieniam, że routery z listy z nr. 998 i 999 nie działają wogóle i pojawia sie komunikat skontaktuj się z ekipą Jdownloadera.
|
|
|||
|
|||
![]()
Wybieranie innych modemów, niż model który się posiada z listy może zakończyć się tylko fiaskiem. Próbowałeś Nagrywania ponownego połączenia? To proste narzędzie dostępne w Konfiguracji FengShui. Wypełniasz IP, nazwe użytkownika i hasło do routera, następnie otworzy się w przeglądarce okno konfiguracji routera. Robisz ręcznie ponowne połączenie (rozłaczasz, czekasz chwilkę, łączysz ponownie) i po chwili JD powinien powiedzieć Ci, że nagrane poprawnie. Potem tylko test i jeśli działa to jesteś w domu. Spróbuj...
|
|
|||
|
|||
![]()
Wszystko fajnie pięknie tylko nic a nic nie rozumiem. KONFIGURACJA FENG SHIU a co to takiego?? Napisz mi to jak możesz "łopatologicznie"
THX |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
malutki problem polega na tym, że nagrałem ponowne połączenie program zapytał mnie czy zapisać tą konfigur. Niestety wyskakuje błąd przy rozlączaniu.
Co teraz?? |
|
|||
|
|||
![]()
Wpaść na Czat Wsparcia Technicznego i poprosić ktoregoś z technikow o zdalną pomoc w konfiguracji ponownego połączenia...
|
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|