JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 17.01.2013, 20:28
myefsane myefsane is offline
Linkgrabbing Monster
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 84
Default Jd2 Kurulum Dizini

Merhaba jd2 yi C:\Users\Kullanıcı Adı\AppData\Local\JDownloader 2.0 ye kuruyor sizde de böylemi işletim sistemim win 8 acaba bir yanlışlık mı var?
Reply With Quote
  #2  
Old 17.01.2013, 20:50
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,049
Default

bende değil. ben updaterla yükseltme yaptım (bende birden fazla yerde JD var)
sebebi: program filesta izin ve yazma problemleri olmasından (diye biliyorum)
UACı devre dışı bırakıp ayrıca takeownership komutunu verince o problemden eser kalmıyor tabi

istediğin başka bir konum varsa JDyi istediğin yere taşıyabilirsin (tüm ayarlarını klasöründe tutuyor)
__________________
JD->:thumbup:
Spoiler:
Java:
**External links are only visible to Support Staff**Official
**External links are only visible to Support Staff**x86&x64
**External links are only visible to Support Staff**JavaRa
JDownloader:
**External links are only visible to Support Staff**JD-ZIP
JD-Installer
JD-Nightly
JD2-x86
JD2-x64
JD2 noadware:
http://board.jdownloader.org/showthread.php?t=54725
http://jdownloader.org/jdownloader2
JD2-upd only
JD Dev., Translator: http://svn.jdownloader.org/users/271
speedtest.net/result/3156325665.png
speedtest.net/result/2332385983.png
Reply With Quote
  #3  
Old 17.01.2013, 20:56
myefsane myefsane is offline
Linkgrabbing Monster
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 84
Default

Chaptcha brother da sıkıntı yaşıyorum. Sorun yaşamamam için ne yapmam gerekiyor.

uploded.to

Last edited by myefsane; 17.01.2013 at 21:00.
Reply With Quote
  #4  
Old 18.01.2013, 08:06
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,049
Default

önce ...\jd\captcha\methods\captchaBrotherhood klasörünü aç.
jacinfo.xml dosyasını not defteriyle aç. içine
uploaded.net ve recaptcha (dosyanın içinde arat, yoksa ekle.) ekle
__________________
JD->:thumbup:
Spoiler:
Java:
**External links are only visible to Support Staff**Official
**External links are only visible to Support Staff**x86&x64
**External links are only visible to Support Staff**JavaRa
JDownloader:
**External links are only visible to Support Staff**JD-ZIP
JD-Installer
JD-Nightly
JD2-x86
JD2-x64
JD2 noadware:
http://board.jdownloader.org/showthread.php?t=54725
http://jdownloader.org/jdownloader2
JD2-upd only
JD Dev., Translator: http://svn.jdownloader.org/users/271
speedtest.net/result/3156325665.png
speedtest.net/result/2332385983.png
Reply With Quote
  #5  
Old 18.01.2013, 15:05
cankus
Guest
 
Posts: n/a
Default JDownload 2

Quote:
Originally Posted by myefsane View Post
Merhaba jd2 yi C:\Users\Kullanıcı Adı\AppData\Local\JDownloader 2.0 ye kuruyor sizde de böylemi işletim sistemim win 8 acaba bir yanlışlık mı var?
Ben Windows 7 kullanıyorum senin gibi JD2 yi yeni baştan kurdum senin verdigin dizine kurdu Hiç problem yok uzun süredir kullanıyorum merak etme.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 20:09.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.