JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 14.10.2020, 04:17
svArtist svArtist is offline
Vacuum Cleaner
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 15
Default How to distinguish/use multiple scripts

Hi!
I've just written a second script to be shown in a context menu.
When I wrote the first one, I felt uneasy because I saw no way to specify the script I wanted to run when adding the context menu button: Only "EventScripter Trigger" showed up. But since I had only one script there, I just went ahead with that and it worked.
Now that I added a second script, I did the same. Maybe the button in the script dialog maps the current script to the "EventScripter Trigger" selection?
Alas, no. The second button also launches the first script.

How do I do this properly?
Reply With Quote
  #2  
Old 14.10.2020, 04:24
svArtist svArtist is offline
Vacuum Cleaner
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 15
Default

Also: is it even possible to edit a menu item like this?
It feels like a necessary step to pick a specific script is missing both in creating and editing a context menu item for a script
Reply With Quote
  #3  
Old 14.10.2020, 07:33
mgpai mgpai is offline
Script Master
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 1,009
Default

Add custom Buttons and Scripts to JDownloader
Reply With Quote
  #4  
Old 14.10.2020, 11:10
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 68,457
Default

__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #5  
Old 14.10.2020, 11:11
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 68,457
Default

@mgpai: Thanks for the link!
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #6  
Old 14.10.2020, 19:01
svArtist svArtist is offline
Vacuum Cleaner
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 15
Smile

Quote:
Originally Posted by mgpai View Post
Huh! Thank you, I overlooked that!
My silly ass was assigning to the name variable, in the hopes that I could later refer to it ^^

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Oh! I had no idea there was an issue/request ticket for that, five years old, no less!

Thanks to both of you! Checking if name was set to the name I gave the button works great, and maybe we'll see a GUI option that handles the assignment in the next 5 or so years ^^
Reply With Quote
  #7  
Old 15.10.2020, 11:25
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 68,457
Default

Quote:
Originally Posted by svArtist View Post
and maybe we'll see a GUI option that handles the assignment in the next 5 or so years ^^
It's always a question of available time and work required to get this feature working and number of ppl actual using such a feature
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #8  
Old 15.10.2020, 11:27
svArtist svArtist is offline
Vacuum Cleaner
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 15
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
It's always a question of available time and work required to get this feature working and number of ppl actual using such a feature
Of course; I hope I didn't come across rude here.
I greatly appreciate the whole JDownloader project and all the work everybody on it is doing!
Reply With Quote
  #9  
Old 15.10.2020, 12:58
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 68,457
Default

No no, don't worry, no harms done
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 02:01.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.