JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #41  
Old 06.07.2015, 08:44
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 48,395
Default

Current status:
Their API shows reCaptcha data during linkcheck events which leads to problems in JDownloader.
They have to resolve this issue - it is NOT a JDownloader bug!

GreeZ psp
__________________

Ad-free installers || Werbefreie Installer
Windows Setup<--JD2 BETA-->Linux Setup x86 || Linux Setup x64 || Mac Setup
-----=>Support Chat<=-----
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
That's true James
Quote:
Originally Posted by James
Die Leute verstehen einfach nicht dass nur weil man mit einer Waffe auch auf Menschen schießen kann dass ein Schützenver​ein kein Ort für Amoklaufide​en ist
Reply With Quote
  #42  
Old 06.07.2015, 11:40
omega61 omega61 is offline
DSL Light User
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 31
Default

would you guess that that issue of NF has been intentional?
Reply With Quote
  #43  
Old 06.07.2015, 11:42
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 48,395
Default

No or well, maybe to get rid of their attackers but its a bad think either way.

GreeZ psp
__________________

Ad-free installers || Werbefreie Installer
Windows Setup<--JD2 BETA-->Linux Setup x86 || Linux Setup x64 || Mac Setup
-----=>Support Chat<=-----
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
That's true James
Quote:
Originally Posted by James
Die Leute verstehen einfach nicht dass nur weil man mit einer Waffe auch auf Menschen schießen kann dass ein Schützenver​ein kein Ort für Amoklaufide​en ist
Reply With Quote
  #44  
Old 06.07.2015, 12:15
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 16,115
Default

Issue has been resolved by nitroflare admins!

If asked for captcha in login routine, I advise that you answer it! Even if you're premium user.

I would recommend that you disable IP reconnection module if you use it, otherwise you might be asked for captcha on each login!

raztoki
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
  #45  
Old 06.07.2015, 13:33
GWT10 GWT10 is offline
JD Addict
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 171
Default

Quote:
Originally Posted by raztoki View Post
Issue has been resolved by nitroflare admins!

If asked for captcha in login routine, I advise that you answer it! Even if you're premium user.
Well that stinks. Part of the reason I bought premium was to do away with that. Most of the captchas they do use I can't read, anyway...

The other reason was speed.

That means this really hasn't been resolved.

Quote:
Originally Posted by raztoki View Post
I would recommend that you disable IP reconnection module if you use it, otherwise you might be asked for captcha on each login!
And how do we do that? What setting(s) do we have to disable?

~

This is not good news at all. Me thinks they want people to use their downloader and nothing else. That it's deliberate sabotage on their part. The kind of games Rapidshare used to do before they went to hell.
Reply With Quote
  #46  
Old 06.07.2015, 13:52
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 16,115
Default

They have always shown captcha in login routine, though only during attacks or wrong guesses. Just these days they seem to be under attack more often than not!

on the toolbar there is reconnection button with checkbox, make sure its not ticked/checked. Mouse over tool tip should come up if you pause mouse for x milliseconds

They have download manager? I'm not aware that this is the intent. More so they need to stop attacks.
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
  #47  
Old 06.07.2015, 18:37
Historicus Historicus is offline
Junior Loader
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 13
Default

Yes @razotki anyway thanks for your always kind support.
The real problem now is that login as premium user is not possible.
As I send the exact requested captcha it isn't recognized by NF (it's similar to their temporary limitations for free users) and so I can't log through JD ... it seems that even others have the same problem today.
Manual DL through the browser is possible now as premium user but I must always resume them.

Added: now it works again, direct login without capture. The attack maybe is temporary finished .....
thanks a lot for JD. Today without our downloader I found out how hard it is even as a premium user!

Last edited by Historicus; 06.07.2015 at 18:44.
Reply With Quote
  #48  
Old 06.07.2015, 18:40
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 16,115
Default

@Historicus

ensure you have browser loop enabled and you will get better quality captcha image.
https://support.jdownloader.org/inde...splay-captchas

raztoki
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
  #49  
Old 06.07.2015, 19:05
Historicus Historicus is offline
Junior Loader
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 13
Default

@raztoki
Thanks for the clue!
Reply With Quote
  #50  
Old 07.07.2015, 00:28
GWT10 GWT10 is offline
JD Addict
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 171
Default

Quote:
Originally Posted by raztoki View Post
on the toolbar there is reconnection button with checkbox, make sure its not ticked/checked. Mouse over tool tip should come up if you pause mouse for x milliseconds
Yeah, mine's always been unticked. I only use it manually once in a great while to freshen the IP after I've changed a location on my VPN.
Quote:
They have download manager? I'm not aware that this is the intent. More so they need to stop attacks.
They have some kind of GUI-based contraption for uploads and downloads at their website. I remember getting an ad from them at one time encouraging it's use.
Reply With Quote
  #51  
Old 07.07.2015, 03:29
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 16,115
Default

I see, I would say it uses the same API also, it when would suffer the same fate.

Either that or they use there webpage requests.. I really only guessing here
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
  #52  
Old 07.07.2015, 22:53
Patr100 Patr100 is offline
JD VIP
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 465
Default

IS nitroflare supposed to be working with JD now or not?
I'm getting "Try restarting this link ., plugin outdated"

Works in browser Ok with free user no account

07.07.15 21.44.39to07.07.15 21.50.23 jdlog://4130752095341/

sample link
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
Reply With Quote
  #53  
Old 08.07.2015, 19:25
theboss50's Avatar
theboss50 theboss50 is offline
JD VIP
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 322
Default

Bug confirmed!

JD says "Try restarting this link".

Log:
08.07.15 19.19.12to08.07.15 19.25.09 jdlog://4762752095341/

Links:
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
Reply With Quote
  #54  
Old 09.07.2015, 00:34
coldazure
Guest
 
Posts: n/a
Default

The thread title shows [Solved] but I am still getting the "Try restarting this link (plugin outdated?)" error.

I've submitted a log for this:
08.07.15 20.59.31to09.07.15 08.31.29 jdlog://1453752095341/

I've tried going directly to the link in a browser and that works fine.

Should I create a new thread since this one is titled [Solved]?
Reply With Quote
  #55  
Old 09.07.2015, 02:01
GWT10 GWT10 is offline
JD Addict
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 171
Default

Thing is, it's not solved and they (nitroflare) don't seem to respond to my emails.

They have no problem taking my money, though...
Reply With Quote
  #56  
Old 09.07.2015, 07:39
omega61 omega61 is offline
DSL Light User
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 31
Default

Nitroflare through JD seems to work intermittently
Reply With Quote
  #57  
Old 09.07.2015, 12:07
Patr100 Patr100 is offline
JD VIP
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 465
Default

Currently working again for me on free, after the latest JD update.
Reply With Quote
  #58  
Old 09.07.2015, 12:18
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 16,115
Default

nothing changed on our end, most likely come out of protection mode so doesn't require recaptcha
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
  #59  
Old 09.07.2015, 12:22
Patr100 Patr100 is offline
JD VIP
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 465
Default

Quote:
Originally Posted by raztoki View Post
nothing changed on our end, most likely come out of protection mode so doesn't require recaptcha
What does that mean? I still got a captcha via JD browser option.
Reply With Quote
  #60  
Old 09.07.2015, 12:26
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 48,395
Default

?
When?
How often?
Do you own a premium account?
It should be the same via browser ...
__________________

Ad-free installers || Werbefreie Installer
Windows Setup<--JD2 BETA-->Linux Setup x86 || Linux Setup x64 || Mac Setup
-----=>Support Chat<=-----
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
That's true James
Quote:
Originally Posted by James
Die Leute verstehen einfach nicht dass nur weil man mit einer Waffe auch auf Menschen schießen kann dass ein Schützenver​ein kein Ort für Amoklaufide​en ist
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 17:30.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.