JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #281  
Old 19.02.2015, 16:54
wdeezy
Guest
 
Posts: n/a
Default

That was as I suspected. However I am still unable to have the app connect over anything other than WiFi. If anyone has any suggestions, it would be appreciated.

As for feedback, the clipboard monitor being active prevents the app from being launched in the app switcher on Android Lollipop 5.0.1 stock. Attempting to switch to the app will instead pop up the link import screen.
Reply With Quote
  #282  
Old 19.02.2015, 17:19
BitBull
Guest
 
Posts: n/a
Default

Hallo nochmal

wenn ich einen DLC über my.jdownloader.org hinzufüge erhalte ich nur die Fehlermeldung:
"Confirm

Nachricht

It seems that your dlc is not valid."

Der JD2 selber nimmt die DLCs aber problemlos an. Scheint sich noch irgendwo ein Bug zu verstecken...
Reply With Quote
  #283  
Old 19.02.2015, 17:30
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 69,349
Default

@BitBull: welcher browser? könntest die dlc mal an support@jdownloader.org schicken?
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #284  
Old 19.02.2015, 17:40
mrc's Avatar
mrc mrc is offline
Guardian of the Droids
 
Join Date: Jan 2013
Location: Germany
Posts: 286
Default

@emilio530:
Thank you for the positive feedback and your suggestions! Keep on testing and let us know if there's something to improve.

@wdeezy:
Are there any logs? Go to "App Settings" -> "Send Log Dump" and send the logs, if there are any.
Can you try if you're able to use my.jdownloader.org with a web browser on your android device?
__________________
My.JDownloader.org Web Interface | Android App | Browser Extensions [Feedback Thread]
Reply With Quote
  #285  
Old 19.02.2015, 18:16
BitBull
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
@BitBull: welcher browser? könntest die dlc mal an support@jdownloader.org schicken?
Mozilla Firefox für Ubuntu 35.0.1

es geht gar kein dlc nicht mal mit JD2 selbst erstellte, eMail geht gleich raus...
Reply With Quote
  #286  
Old 19.02.2015, 19:26
wdeezy
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by mrc View Post
@wdeezy:
Are there any logs? Go to "App Settings" -> "Send Log Dump" and send the logs, if there are any.
Can you try if you're able to use my.jdownloader.org with a web browser on your android device?
No log files are available and I am able to connect with the chrome browser app via my.jdownloader.org.

I will attempt to reinstall the app perhaps?
Reply With Quote
  #287  
Old 19.02.2015, 19:33
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 69,349
Default

@BitBull können wir morgen mal Teamviewer? Hier gehts 1A
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #288  
Old 28.02.2015, 15:05
KnightRid
Guest
 
Posts: n/a
Default

All of a sudden I can not have the app run in the background on Android (Galaxy S4) or even have the screen go black or it disconnects from the main program on my computer. It used to work awesome :(

I am on the same network at the moment and I have not tried when I am away from home to see if it will work on 4G or not but I suspect it will act the same way....but not 100% sure.

I can actually see this in Jdownloader when I go to the settings. It says
Connection Established. Great
Current Connections: 0

Now when I open the app on my phone it will sometimes go up to 3 connections and then settle back to 1 as long as the app is open and the phone does not go to the black screen saving mode. When it does that, connections goes to 0 again.

Should I remove and reinstall the app? It says I have the latest version... 0.5.6 Build 20140730 - which seems REAL old..??
Reply With Quote
  #289  
Old 01.03.2015, 00:02
ahrendt
Guest
 
Posts: n/a
Default

-gibt schon einen entsprechenden Thread-

Last edited by ahrendt; 01.03.2015 at 00:24.
Reply With Quote
  #290  
Old 01.03.2015, 14:32
coliv_aja coliv_aja is offline
Mega Loader
 
Join Date: May 2013
Location: Indonesia
Posts: 67
Default

Does MyJdowloader app even work?
I've been installed for months, I can't pass login form. If I input wrong password it says wrong password. But if I input the right password it does nothing.
I can use web version. But the layout isn't optimizing for mobile yet.
Reply With Quote
  #291  
Old 01.03.2015, 16:40
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 69,349
Default

@coliv: please contact us via email at support@jdownloader.org and we will help you to get it running
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #292  
Old 02.03.2015, 12:59
shisha0505 shisha0505 is offline
Baby Loader
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 5
Default can't log in my myjdownlaoder account via my android phone

hello
i have an account at myjdownloader.org.
I can log in that account on my desktop pc with any browser.
But i can't log in into the same account through any browser on my android phone.
I also installed the myjdownlaoder app on my android phone.
But even through the app ia can't log into myjdownloader account.

Do you have any idea what might be going wrong?


PS: the email-address i registered at myjdownloader is different from my google account.
Maybe that might cause a problem?
Reply With Quote
  #293  
Old 02.03.2015, 14:33
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 69,349
Default

You need to use the e-mail you registered your account with!
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #294  
Old 02.03.2015, 14:48
shisha0505 shisha0505 is offline
Baby Loader
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 5
Default

but this is exactly what i am doing
otherwise i wouldn't be able to log in on my pc as i already wrote.
same e-mail doesn't work neither with a browser nor with the myjdownloader app on my android phone

i'm quite confused what is going wrong here
Reply With Quote
  #295  
Old 02.03.2015, 14:49
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 69,349
Default

You did finish the registration? What error message do you get in Browser when you login?
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #296  
Old 02.03.2015, 15:15
shisha0505 shisha0505 is offline
Baby Loader
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 5
Default

hi and thanks
of course i finished the registration.
As i said i CAN log into the exact same account on my PC.
Which i guess would not be possible without finished registration

on my android phone i get the message "access denied" and "check your email address and password"
Reply With Quote
  #297  
Old 02.03.2015, 15:26
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 69,349
Default

Is your android phone in same network/lan/wlan?
Contact us via e-mail at support@jdownloader.org and the developer (Mrc, Marco) will try to help you
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #298  
Old 03.03.2015, 17:57
4711 4711 is offline
JD Alpha
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 20
Default "Not logged in"

Jedesmal, wenn ich den Browser starte, erhalte ich seit Installation des AddOns die Meldung "not logged in". Das weiß ich selbst. Die Meldung nervt nur. Wie stelle ich sie ab? Bitte/danke.

(Eigentlich brauche ich das AddOn gar nicht, da der JDownloader 2 Beta aber nicht schafft, mehrere Links aus dem Quelltext einer Seite bzw. der Zwischenablage zu verarbeiten, bin ich auf das AddOn angewiesen. Ist das ein Bug in der BETA?)
Reply With Quote
  #299  
Old 03.03.2015, 18:20
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 69,349
Default

@4711: nein, eher ein Bug, hier geht die genannte Funktionalität 1A. Eigentlich ging sie nie nicht
Ich denke Teamviewer wäre das einfachste (kontaktiere mich via email an support@jdownloader.org), dann schau ich mir das mal an.
Ohne Teamviewer ist die Ursache schwer zu finden, da Browser/Addons/Webseite Ursache sein können.
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #300  
Old 03.03.2015, 21:44
4711 4711 is offline
JD Alpha
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 20
Default

Okay, das war verwickelt, hab's jetzt gelöst.
Wen's interessiert, dies ist die Geschichte:

1) Eine Menge Links auf einer Seite habe ich bisher mit dem alten JDownloader über den Seiten-Quelltext in die Zwischenablage geschaufelt: Links markiert, im Kontextmenü "Auswahl-Quelltext anzeigen" angeklickt, danach den bereits markierten Quelltext mit STRG-C in die Zwischenablage. Der JDownloader holte sie sich daraus automatisch.

2) Nach Installation des JDownloaders 2 Beta funktionierte das nicht mehr. Ich habe daher "einfach" das Naheliegendste versucht. Die Links auf der Seite alle markiert und im Kontextmenü "Link-Adresse kopieren" angeklickt. Ergebnis: Nur ein einziger der vielen Links landete im JDownloader.

3) Dann las ich von diesem AddOn. Damit klappte das Kopieren zwar, aber ich hatte wie gesagt die nervige Meldung "nicht eingeloggt" bei jedem Firefox-Start.

Zurück zum Start.

Vergessen wir mal das AddOn und gehen zurück zu 2: habe die Links auf der Seite alle markiert und anstatt im Kontextmenü "Link-Adresse kopieren" anzuklicken, habe ich einfach STRG-C gedrückt. Alles landete im JDownloader. Das Irritierende war, daß genau das im alten JDownloader eben nicht funktioniert hat.

@Jiaz, danke für Dein Hilfeangebot.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 00:43.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.